manager Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 nije tako u ameriku, a klintone?? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 nisi dobro gledao. mozda je covek tvog zivota tu, na dohvat ruke Mozda...:)...ali, Igore, ja cu te uvek ceniti kao druga, tvoja ljubav prema meni ce, `vaj, zauvek ostati neuzvracena:)))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 heh heh, nisi jos dovoljno zaprzio :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 au brate minli koliok vas visi po tim teretanam sta li vec... fuj jbte zatvoren prostor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 au brate minli koliok vas visi po tim teretanam sta li vec... fuj jbte zatvoren prostor... ne teretana, trcanje na otvorenom ftw.... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ja jedva cekam raspust, bice samo trcanje, bajs, basket, bazen. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Ja jedva cekam raspust, bice samo trcanje, bajs, basket, bazen. Tom logikom, ja jedva cekam penziju:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 dolf na pinku. koleeeee;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ZNAM IZLAZA NEMA JER STOJIM NA PUTU BEZ POVRATKA,ZIVOT JE OVAJ VELIKO SRANJE STALNA BORBA ZA JEBENO POSTOJANJE... o/ \o o/ \m/ Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 jbt, kakav pocetak nedelje.. prvo ostao na poslu do 1, pa otisao kuci posto mi je laptop riknuo :) posle se skupilo drustvo da pikamo malo MTG, i kao kupili apatinca jednog za nas trojicu, cisto da zalijemo malo kuz karte. sledeca scena, dolaze jos dvojica sa 15 * 0.5l piva ihaj, zivela ova nedelja \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 kakav vrh dan pobedio si buraza u fudbalu?:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 ne teretana, trcanje na otvorenom ftw.... tako je :) gledao sam dolfa na pinku kako leti sa f117 i spashava svet, koji rofl od filma... odspavao sam pola sata i sad ne znam sta cu, rsmo Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) idi spavaj opet;) svi uvek zele dobro jutro, aj ja da kazem jednom i laku noc svima:)) Edited June 9, 2008 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 au brate minli koliok vas visi po tim teretanam sta li vec... fuj jbte zatvoren prostor... PA TEBRA LETO OVO ONO lepo sam ja reko, mora malo. aj ok ivane, ti si pro, ne mislim na tebe Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 shlogiran sam u 5:31 :O ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 bio sinoc na green baru,bila zurka volontera sa eurosonga...meni bilo smor,manje vise,ali zato na kraju sam sa ortakom uskocio bazen,tako da imam barem neceg da se secam... zaspao sam u 4:30,i ustao sad,samo jednom da procitam svoj maturski,cisto da mogu nesto da se snadjem kad me pitaju :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Dobro jutro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ovo ce biti jedan od "onih" dana... treba mi jos jedno tusiranje i jos 3 guarane da postanem iole funkcionalan... juce bio cimeru rodjendan... jedino sto sam se zadivio je sto sam u svom tom pijanstvu negde pri sredini i pri kraju veceri skontao, da ja umoran kao pseto mogu da radim ujtru. ali umoran kao pseto i mamuran kao govedo malo tesko, tako da sam par puta samoindukovao bacanje pegle, iskul par minuta i nastavak cuganja. makar oko toga nemam problema, nisam mamuran :) al opet nisam ni spavao nista cele noci ovo ce biti one helluva day If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 dobro jutro svima, strasno sam lose spavao, dobro je sto sam danas sam na poslu pa ne moram bas da zapnem ko konj Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Dobro jutro.... Izgleda je jedion Alexg na visini zadatka... Glavu gore ljudi... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 desi bre nemanja jel se tako na 11 aprilu spava? ;o) i'm opet do faxa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Ala ste naspamovali za sve pare od juce :) Evo sada se probidio i sedim na kicmi Neo-u da vidim sta se desava sa moim novcima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 evo ustao da radim, ko bi rekao da spremanje ova tri ispita sto imam smara toliko. samo je pitanje da li da ostavljam nesto za sept. ili ne ? brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 ne, naravno, što gubiti vreme 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 pa znam ali mogu ovako da izvucem vise ocene iz svih predmeta. aha !!11 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts