Kole Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ua kruko postao si onaj nemac najgori, shljakash ko konj 5 radnih dana, onda petak veche do nedelje ujutro hedonishesh, a do kraja dana se lechish za ponedeljak...sramota! ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 cek zar nisu to japanci...a da, oni rade 6 dana nedeljno, a sedmi dan overavaju po ulicama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 hehehe pa da, japanci sve rade bolje - uzeli su evropski model i usavrshili ga ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 japanci krecu sa overavanjem vec u takpe uveche, 1-2 piva i gotovi su, imaju neki nedostatak u genima shta vec, vi doktori to bolje znate, al zato je pivo 10 dolara. interesantno stoga da svuda u svetu za isti niso alkoholisanosti morash da platish isto, to naravno ne vazi ako se evropljanin koji je otishao ui japan, kao ni u sluchaju da si japanac koji je doshao u evropu:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ma kakvi crni lekovi, samo napravi pauzu ako mozhesh da je priushtish i sutra tje sve biti okej. mozhda ako spremash vishe stvari promeni koji predmet radish. pred spavanje lupi 2x rakijice il se malo (ali agresivno) seksaj (a onda izbaci lika iz gajbe). ujutru chim se probudish tushiranje i to je to. napravila sam pauzu i cepam vino ali ne pomaze... cim pocnem da ucim troskove, istrosi mi se mozak :/ aj probacu da iskuliram i danas... ako ne pomaze, daj neke lekove Zanimljiv izbor :P Cela prosla strana je ftw @topic Ispalio kuma, totalno sam se smorio :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Kako sam pocepao dobar basket, igram sa likom '92 godiste od 2 metra, ne mogu da mu prodjem, nema leba, pa sam ga dobio 21:15 na suteve s distance :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 blah...ja basket nisam igrao dugo, dugo :/ vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Ja sam "igrao" sa Rambetom i Adminom na Adi lol Što je bilo dobro, levo desno nigde table. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 On i Ivan nisu mogli da me dobiju... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Potpiši mi se na loptu plox Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Cori, sve sto cu ti reci: Pr0 :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) prestanite sa tim plox, plarcx Edited June 15, 2008 by qwertyuiop Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 video iguanu kad sam palio na bus za zr :) osim toga, dosao kuci, proverio mail i video da sutra u 11 sati treba da budem u bg-u na razgovoru za posao roflmao. kud koji kurac nisam proveravao mail iz bg-a od zene, bitno da sam se bio nakacio na krstaricu da vidim ima li neka svirka u subotu... i tako, pare rastu na drvecu, a ja sutra ranom zorom palim natrag za bg lol. ae quick info, gde je palmira toljatija ulica, i kako da od glavne buske stignem tamo ? Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Sedneš na 83 ka Novom Beogradu i siđeš na prvoj stanici posle kružnog toka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Pa mozesh i sa nama da podelish te khmdobrekhm drugarice! :))) u ovom slucaju kad kazem "dobre",mislim na to da su se sazalile na mene pa mi pomogle oko spremanja... :) a ove "dobre" sto ti trazis,te mi ne bi pomogle jer ih boli noga od stikle,ili da joj slucajno ne pukne neki noktic... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 @Ch1zra: Mozes i na drugoj, Stari Merkator. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 @marinica buduca studentica : najbolji lekovi koji su super su OBEDIALI!!! Ne znam da li jos postoje, ali nakon jednog obedovanja ucices kao na parnoj traci. Mada ko zna kako bi izgledalo takvo ucenje :) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 najbolji drugar je na dspiju dao 3 ispita pa vi sad vidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 pa cilim te je onda klistirao, nadji neki anchin da mu izduvash malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 omg! gleda tjale bracu chehe kako su prokockali tekmu pa se nervira (a ja iz druge sobe chujem sve direktno) pomislicu da je chovek baksuz, za koga god je danas navijao taj je izgubio =o)) ja se sve kanim da rano odem na kunt kako bi sutra rano otishao do faxa d'vidim konachno one rezultate testa...itakooo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 (edited) Dear god , 2morrow is teh day :((( Bem ti ispite i svu nervozu koju akumulisem svaki put pred iste.... Aye laq noc svima , i off 2 svima nam omiljeni ponedeljak :((( Fax here I come !!! Edited June 15, 2008 by Malatrolapunakontrolora Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 ajde brate ne daj se i srecno :) ceo dan u nekim akcijama, od one popodnevne bleje dobro je ispalo skroz, sutra fuckin ponedeljak, odo da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 splav, rostilj, teatar.... mislim da sam ovog vikenda pokrio sve baze. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 I ja sam se overclockovao za vikend...kako sutra utonuti u radnu atmosferu....doh... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 15, 2008 Report Share Posted June 15, 2008 Sve naše baze pripadaju Igiju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts