Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

al ovo je petica sa višim krovom, petim vratima i manje sedišta, koja pri tom liči na x6, koji liči na pontiac aztek. koja promaja u glavi jbt.

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

al ovo je petica sa višim krovom, petim vratima i manje sedišta, koja pri tom liči na x6, koji liči na pontiac aztek. koja promaja u glavi jbt.

x6 se odlichno prodaje za divno chudo...

nego ovaj gt je zamisljen manje kao R klasa mercedesa (koji je pre varijanta mini vena nego ista drugo) vec pre kao BMW odgovor na velike hechbekove tipa Opel Signum i Reno VelSatis. I da, josh ovo, postoje dva nivoa opreme. ovaj na slici je Executive ili tako nesto koji ima samo 4 sedista. postoji jeftiniji trim koji ima enterijer petice, odnosno pet sedista

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

x6 se odlichno prodaje za divno chudo...

nego ovaj gt je zamisljen manje kao R klasa mercedesa (koji je pre varijanta mini vena nego ista drugo) vec pre kao BMW odgovor na velike hechbekove tipa Opel Signum i Reno VelSatis. I da, josh ovo, postoje dva nivoa opreme. ovaj na slici je Executive ili tako nesto koji ima samo 4 sedista. postoji jeftiniji trim koji ima enterijer petice, odnosno pet sedista

ah da, oni su se prodali u zilion primeraka... :)

rofl @ govno :)

facebook.com/speed.rs

ne govorim da su se prodavali, niti da su mi se svidjali, samo da ovo nije R klasa koja je vishe zamisljena kao nesto u chemu bi vodio celu porodicu dok je 5GT vishe "muski i direktorski" auto

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nzm ali meni se svidja 5gt, gledate ga na pogreshan nachin nije to shminkerski automobil da se parkira ispred lokala vec funkcionalan porodichan auto pogodan za putovanje..

aha, znaci funkcionalan porodicni automobil ne moze da bude lep?

Ja sam uvek bio za ruzne automobile spolja a unutra svemirski brod. xD jbg to je znak da svaka roba ima svog kupca. U tome i jeste char jachih svetskih proizvodjacha da imaju za svakog po neshto... jedino shto me nervira kod bmw-a je shto je tvrd.. Ali opet mi je nekako merc = bmw >> audi... Taj audi jeste mozda najlepshi al nzm ja to neshto ne gotivim.. Ali shto je najgore mislim da ce ovaj model imati efekat x6-ce. Gadan je dok ga ne vidish na ulici :)

Edited by Goga[TT]
bnlsignature.jpg

Volvo je danas izbacio Volvo The Game, besplatnu igru koju mozete da skinete sa njihovog sajta:

http://www.volvocars.com/intl/Pages/default.aspx

U igri je ekskluzivno predstavljen S60 concept. Skidam upravo igru da vidim kakva je.

Inache, za one koji nisu znali, Ferrari takodje ima svoju igru, Ferrari Virtual Race koja se pokazala kao zaista simpatichna (iako ima samo jedna staza i 3 automobila):

http://www.ferrari.com/English/Community/F...s/Download.aspx

Josh jedna interesantna novost je da Ferrari prodaje sa 20% popusta F430 u Moskvi - eh da mi je jedno 200K evra sada [:D]

А в чем сила, брат?

funkcionalne porodične automobile pogodne za putovanja imaju svi proizvođači, i zovu ih mini-vanovima :)

za ove ekskluzivne kombije (r klasa, vel satis) je potvrđeno da nema tržišta, al kao što reče autor slike koju sam okačio, bmw računa da će ljudi kupiti sve njihovo.

Ja sam uvek bio za ruzne automobile spolja a unutra svemirski brod. xD jbg to je znak da svaka roba ima svog kupca. U tome i jeste char jachih svetskih proizvodjacha da imaju za svakog po neshto... jedino shto me nervira kod bmw-a je shto je tvrd.. Ali opet mi je nekako merc = bmw >> audi... Taj audi jeste mozda najlepshi al nzm ja to neshto ne gotivim.. Ali shto je najgore mislim da ce ovaj model imati efekat x6-ce. Gadan je dok ga ne vidish na ulici :)

Sto sad mesas Audi i Mercedes u spiku? I bmw nije tvrd. I x6 nikad nije bio gadan. ;-)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...