Guest Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 al ovo je petica sa višim krovom, petim vratima i manje sedišta, koja pri tom liči na x6, koji liči na pontiac aztek. koja promaja u glavi jbt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 za Aztec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Ovo je tuzno... I uopshte je ovaj novi dizajn "dupeta" kod BMW 7-ice i ove 5-ice jako jadan. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 al ovo je petica sa višim krovom, petim vratima i manje sedišta, koja pri tom liči na x6, koji liči na pontiac aztek. koja promaja u glavi jbt. x6 se odlichno prodaje za divno chudo... nego ovaj gt je zamisljen manje kao R klasa mercedesa (koji je pre varijanta mini vena nego ista drugo) vec pre kao BMW odgovor na velike hechbekove tipa Opel Signum i Reno VelSatis. I da, josh ovo, postoje dva nivoa opreme. ovaj na slici je Executive ili tako nesto koji ima samo 4 sedista. postoji jeftiniji trim koji ima enterijer petice, odnosno pet sedista It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 somebody stop them :( Da li su bre normalni ti vodeći ljudi u BMW-u, ko zna koju spiku njima šef dizajnerskog tima baca stalno jebote... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 Koja zivotinja sere ovako uvijena govna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 gari (neoplantus vulgaris) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 x6 se odlichno prodaje za divno chudo... nego ovaj gt je zamisljen manje kao R klasa mercedesa (koji je pre varijanta mini vena nego ista drugo) vec pre kao BMW odgovor na velike hechbekove tipa Opel Signum i Reno VelSatis. I da, josh ovo, postoje dva nivoa opreme. ovaj na slici je Executive ili tako nesto koji ima samo 4 sedista. postoji jeftiniji trim koji ima enterijer petice, odnosno pet sedista ah da, oni su se prodali u zilion primeraka... :) rofl @ govno :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 25, 2009 Report Share Posted May 25, 2009 ne govorim da su se prodavali, niti da su mi se svidjali, samo da ovo nije R klasa koja je vishe zamisljena kao nesto u chemu bi vodio celu porodicu dok je 5GT vishe "muski i direktorski" auto It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Nzm ali meni se svidja 5gt, gledate ga na pogreshan nachin nije to shminkerski automobil da se parkira ispred lokala vec funkcionalan porodichan auto pogodan za putovanje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 pa da, zato ga i ne volim! :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 Nzm ali meni se svidja 5gt, gledate ga na pogreshan nachin nije to shminkerski automobil da se parkira ispred lokala vec funkcionalan porodichan auto pogodan za putovanje.. aha, znaci funkcionalan porodicni automobil ne moze da bude lep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted May 26, 2009 Report Share Posted May 26, 2009 (edited) Ja sam uvek bio za ruzne automobile spolja a unutra svemirski brod. xD jbg to je znak da svaka roba ima svog kupca. U tome i jeste char jachih svetskih proizvodjacha da imaju za svakog po neshto... jedino shto me nervira kod bmw-a je shto je tvrd.. Ali opet mi je nekako merc = bmw >> audi... Taj audi jeste mozda najlepshi al nzm ja to neshto ne gotivim.. Ali shto je najgore mislim da ce ovaj model imati efekat x6-ce. Gadan je dok ga ne vidish na ulici :) Edited May 26, 2009 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Volvo je danas izbacio Volvo The Game, besplatnu igru koju mozete da skinete sa njihovog sajta: http://www.volvocars.com/intl/Pages/default.aspx U igri je ekskluzivno predstavljen S60 concept. Skidam upravo igru da vidim kakva je. Inache, za one koji nisu znali, Ferrari takodje ima svoju igru, Ferrari Virtual Race koja se pokazala kao zaista simpatichna (iako ima samo jedna staza i 3 automobila): http://www.ferrari.com/English/Community/F...s/Download.aspx Josh jedna interesantna novost je da Ferrari prodaje sa 20% popusta F430 u Moskvi - eh da mi je jedno 200K evra sada А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 funkcionalne porodične automobile pogodne za putovanja imaju svi proizvođači, i zovu ih mini-vanovima :) za ove ekskluzivne kombije (r klasa, vel satis) je potvrđeno da nema tržišta, al kao što reče autor slike koju sam okačio, bmw računa da će ljudi kupiti sve njihovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Ja sam uvek bio za ruzne automobile spolja a unutra svemirski brod. xD jbg to je znak da svaka roba ima svog kupca. U tome i jeste char jachih svetskih proizvodjacha da imaju za svakog po neshto... jedino shto me nervira kod bmw-a je shto je tvrd.. Ali opet mi je nekako merc = bmw >> audi... Taj audi jeste mozda najlepshi al nzm ja to neshto ne gotivim.. Ali shto je najgore mislim da ce ovaj model imati efekat x6-ce. Gadan je dok ga ne vidish na ulici :) Sto sad mesas Audi i Mercedes u spiku? I bmw nije tvrd. I x6 nikad nije bio gadan. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 nije stiviju vonderu bio gadan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Sto sad mesas Audi i Mercedes u spiku? I bmw nije tvrd. I x6 nikad nije bio gadan. ;-) Bmw jeste tvrd kada ga poredish sa mercom, x6 ni meni nije bio gadan ali gledam shta vecina misli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 x6 i novi megan coupe su preshli dizajn na hard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 27, 2009 Report Share Posted May 27, 2009 Bmw jeste tvrd kada ga poredish sa mercom, x6 ni meni nije bio gadan ali gledam shta vecina misli.. Zasto bih ga poredio sa Mercedesom i zasto bi Mercedes bio reper tvrdoce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 render Subaru Impreze WRX STi za WRC! mega mega! Enterijer Citroen-a DS Concept facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 nesto bolje odavno nisam video Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 29, 2009 Report Share Posted May 29, 2009 omg, wtf je ovo, bas paljevinski izgleda, daj neki profil impreze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts