Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ovaj koncept kaprija mi je uzasan..deluje pretesko i ova maska hladnjaka je uspela nemoguce - ruzhnija je od maski Audija

i da, ovo me strasno podseca na neku Fordovu verziju Mazde RX8, zbog prednjih krila i blatobrana. Iako ford nema vishe kontrolni uticaj u Mazdi (sa skoro 30% sada ima 10% akcija), ford i dalje planira da deli platforme izmedju ovih marki, pa se ovo moze desiti i sa buducim kaprijem i naslednikom RX8

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

...i onda je dosao koncept Verve (nova Fiesta) i pokakio ti se na teoriju. :)

dođavola, a zvučao sam samom sebi tako pametno dok sam pisao post :(

To je Lada Priora koja je bila na sajmu automobila u Beogradu prosle godine, i trebali smo da je testiramo ali su Ruje povukli sva evropska vozila jer nisu jos skroz bila finalizirana... eto koliko se cekalo! :)

facebook.com/speed.rs

Ma VAZ se raspada... Otkad su digli cene do 10-15K dolara to niko ni ne kupuje vishe. Za 15K dolara u Rusiji mozesh da kupish novi Focus, ej!

Zato chekirajte novu Volgu Siber (neko je rekao Sebring?! [:D]):

610x.jpg

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Meni je potpuno jasno zashto se Nemcima svidjaju ovi brzi karavani - zamisli samo lice mladog debila u random sportskom autu koji mu je kupio cale kada ga pokida ovakav karavan na semaforu [:D]

А в чем сила, брат?

secate se ovoga mozda?

Spada Condatronca (shasija i motor Korvete, s tim sto je motor nabudzen na 640 konja)

do sada su bile samo slike rendera ili studijske fotografije a sada evo malo i real time fotografija

big_SpadaCodatroncafotodalTopMarquesdiMonaco_03.jpg

big_SpadaCodatroncafotodalTopMarquesdiMonaco_05.jpg

big_SpadaCodatroncafotodalTopMarquesdiMonaco_12.jpg

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...