manager Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 300kinti na pobednike grupa- portugal; nemacka; spanija 200kinti na prvi/drugi- portugal/ceska; nemacka/hrvatska; spanija/svedska :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 ici cu danas, pa vam javljam sta je genije odigro :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 6, 2008 Author Report Share Posted June 6, 2008 Van Persie propusta Italijane! Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 gledam u onom albumu, pola svedjana su gastosi... Zlatan Ibrahimovic (fav.) :) navijam za Italiju ali u srcu mi leze Deutschland und Österreich :) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 Holandija mi je oke ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 7, 2008 Author Report Share Posted June 7, 2008 ceh je jebena zivotinja Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 (edited) ko je dao gol ? Edited June 7, 2008 by Sheyn Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 zlatna rezerva Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 jako losa tekma, al borbenost svajcaraca ne dolazi u pitanje, svaka cast.. nije ni cudno sto su domacini :) +1 za ceha zivotinju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 a sad gledajte kako portugalci pokrstavaju turke ijaoj koji ce seks da padne bice tvrdo...ronaldo pazi da se ne povredi ne bi li se prodao u real...plus im je prva tekma...turci ce da biju kao nezdravi ;) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 Zao mi je Svajcaraca ako nista zasluzili su nereseno.JoJ sada se nadam da ce opet plakati ta picka Manchesterska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 turci ne izgledaju toliko lose.. ne bi se iznenadio da daju neki bizaran gol..naprimer onaj crnac kazim iz fenera:) i pazi ti tu repku kojoj kvarezma lagano sedi na klupi..da ne pominjem nanija i migela Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 po meni dosta bolja tekma, lepo su otvorili i jedni i drugi, s'tim sto portugal sasvim zasluzeno osvaja tri boda. dve stative, jedna precka, ponisten gol, ali kao da je nesto ili neko naredio da pepe postigne gol. izlet na protivnicku polovinu, a da nije neki prekid bio, je totalno neocekivano :))) pero, ko te jebe sto se nisi kladio :D jebo te facebook :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 7, 2008 Report Share Posted June 7, 2008 po meni dosta bolja tekma, lepo su otvorili i jedni i drugi, s'tim sto portugal sasvim zasluzeno osvaja tri boda. dve stative, jedna precka, ponisten gol, ali kao da je nesto ili neko naredio da pepe postigne gol. izlet na protivnicku polovinu, a da nije neki prekid bio, je totalno neocekivano :))) pero, ko te jebe sto se nisi kladio :D jebo te facebook :D da sam se kladio, dobili bi turci i shvajcarci sa po 3:0, 100% Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
strax_su Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Nemacka Holandija Finale. Quote Mr.Raser: "Sliver is noob" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 8, 2008 Author Report Share Posted June 8, 2008 woooooot Aleksandar Stojanović komentarise za rts !!!? aj bas da vidimo hrvate, navijam za njih :) Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)   ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 8, 2008 Report Share Posted June 8, 2008 Najbolji komentator :) Hjooj jedva cekam ponedeljak,holandija-italija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 uf al fino karaju portugalci. da se nisu izbananisali bilo bi jos jedno 2. ne igraju lose ko ekipa. nekako kontas, sa onakvom sredinom, 4 lopte bi im bilo malo ali onaj skolari je portugalska verzija vujadina boskova. simao sabrosa, nuno gomes, ajte molim vas. ronaldo mu igra desno. dzizs a kvarezma i treba da duva klupu, treba ubaciti nanija desno, ronalda levo, prdonju sabrosu na klupu, i da vidis pranje Dzaba sto imaju najjacu ekipu,kada se Ronaldo lozi najstrasnije. Stoji da je najjaci pojedinac u ekipi,ali se bojim da ce Portugal puci sto samo njega forsiraju. Navijam za BRACU Francuze i Ruse :) Quote Novi forum smrdi  Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 hrvati su me grdno razocarali..stekali su se protiv AUSTRIJE..jadnije od austrije nema.. kapiram da nije bilo onog smesnog penala ostalo bi 0-0 simaa nikako ne bi izbacio..daleko je bolji i korisniji od nanija..i celu sezonu je odigrao jako dobro za atletiko..nani je ipak bio manje vise rezerva kvarezma je dojaja al zna skolari bolje nego mi da je on ipak rizik..moze da udje i da ne da nikom loptu..tuzno je ipak da osim njunja gomesa oni nemaju pravog onog klasicnog spica..mozda almeidu jedino da isproba Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 Danas pobedjuju Rumuni i Holandjani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 rumuni mozda,holandjani tesko :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 9, 2008 Author Report Share Posted June 9, 2008 holandjani osakaceni danas Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 kakav retardiran fudbal lol Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 francuzi igraju gerontoloski fudbal.... i hoce li mi neko objasniti kako je to anjelka imao bolju sezonu od anrija iza sebe pa zasluzuje da startuje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2008 Report Share Posted June 9, 2008 (edited) smehotres, nema sta... ja ne znam sta bi domeneku da ubaci onog chamca gomisa.. vidi se da se decko ukakao u tjega. mada, nije ni imao koga drugog... @igi anri je povredjen bio, zato nije igrao danas. nije hteo da ga forsira lol, ocekivao je laganu pobedu protiv rumuna, naravno mislim na domeneka :) Edited June 9, 2008 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts