Lucky Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Evo i velikog finala Eurosonga 2008. godine u Beogradu. Znamo vec ko je u prichi, no da se podsetimo. Zemlje su poredjane po redosledu kojim pevaju. 1. Rumunija - meni lično bezvezna pesma, čini mi se da neće visoko. 2. Velika Britanija - fina numera, lik pobedio u X Factoru inače, ali je Britanija, nema za njih ko da glasa. 3. Albanija - Evanescence numera, moguće da će biti negde u Top12, da sledeće godine ne idu u kvalifikacije. 4. Nemacka - Ok pesma, slab plasman. 5. Jermenija - Potencijalno u Top 6 6. BiH - Jedan od sigurnijih favorita 7. Izrael - Jedan od sigurnijih favorita takođe 8. Finska - Ovi su mi u drugom delu tabele 9. Hrvatska - Mislim da će hrvati opet morati na kvalifikacije sledeće godine 10. Poljska - Moguće u Top 10 11. Island - Ovi su negde pri sredini 12. Turska - 9. mesto u krajnjem plasmanu 13. Portugal - Slabo, pri dnu 14. Letonija - 8. mesto u krajnjem plasmanu 15. Švedska - Ova bi mogla biti negde oko 5. mesta 16. Danska - Ovaj je tamo 15. - 16. mesto 17. Gruzija - Jedan od glavnih favorita 18. Ukrajina - Takođe jedan od favorita 19. Francuska - Tradicionalno slab plasman bez obzira na kvalitet pesme. 20. Azerbejdžan - Ja bih lično voleo da ovi budu poslednji :) 21. Grčka - Veliki favorit 22. Španija - Kakva neobična pesma :)) toliko je glupa da me ne bi čudilo da dobro prođe :) 23. Srbija - Ne bih znao, ja ovu pesmu nisam voleo od starta 24. Rusija - Veliki favorit 25. Norveška - Super stvar, ali mislim da će skandinavski lobi ipak pogurati Šveđanku. Stoga, potencijalnog pobednika treba tražiti među: 1. Rusija 2. Grčka 3. Gruzija 4. Švedska 5. BiH S tim što mi Rusija/Gruzija deluju bliže nego recimo Švedska i BiH. Grčka bi bila visoko da nije pre dve godine bilo kod njih, dok u Rusiji recimo nije bilo baš davno. Treba proveriti i da li se očekuju neke političke prilike u Gruziji recimo, to im podiže šanse za pobedu i tako, standardno već. Oni koji mogu lako da ugroze Top 5: 1. Izrael 2. Ukrajina 3. Jermenija 4. Srbija Baš ima dosta zanimljivih pesama ove godine, pitanje je ko će tu bolje proći u skladu sa lobijima koji postoje na Eurosongu. To je to. Dajte i vi svoje favorite pa da vidimo gde smo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 dobro si rekao,Rusija i Grcka verovatno najveci favoriti...ali ipak,vecu prednost bih dao Rusiji,zato sto je Grcka pre 2 godine organizovala eurosong,i sumnjam da ce ponoviti to...dok sa druge strane,Rusija nikad nije pobedila,tako da imaju vece sanse... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 oko koliko sati ce da bude onaj "rezime" kad za par min vidish po 15 sec iz svih pesama? al ozbiljno =o) edit thankee lauckzey ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 24, 2008 Author Report Share Posted May 24, 2008 Pa ... hm, ne znam kako će da idu pauze i to, ali recimo negde između 22:30h i 23h najverovatnije. Kad je bilo po 19 pesama i uz samo dva neka kraca bloka pauze, ta rekapitulacija je bila oko 22:15h ako se ne varam, znači tako nekako. Možda čak i nešto kasnije, oko 23:30h bude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 sta bi sa svim onim emisijama i audicijama na rtsu oko novih voditelja.. ispala a? ccc cim su zeljko i ova dobili.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 moja prognoza: 1. Rusija 2. Grcka 3. Srbija 4. Ukrajina 5. Svedska ili Jermenija Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 meni se jebe za prognoze, a ja licno bih furao gruziju, finsku, jermeniju i zaboravio sam koga jos... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Zar nije danas generalna proba? Ja tako konto posto je keva bila to da gleda!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 pobedice najbolja riba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ali marija je KAKO DAVE VODITELJI BOZE :@@@@@@@@ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 POBEDICE PRO-EVROPSKA VLADA SA BORISOM TADICEM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Britanac je dobar, mada iako je pesma catchy, malo je smorna....jebem li ga.....videcemo kasnije... No Angels su potpuno retardirane.... Jermenka je veri naaaaaajs! Edited May 24, 2008 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 QUELE QUELE \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 A SAD LAKA POBEDNIK!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) Jermenka mi se svidja.Vizuelno. Jel ova dva komentatora imaju neke medjusobne tajne fazone za koje niko ne zna.A i izgleda da su pederi :D Edited May 24, 2008 by arct!c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 (edited) ^Jedan od njih i jeste zaista peder. Island Edited May 24, 2008 by AlexG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Evo slušam opet ove Turke i ne shvatam kako nekom može da se ne svidi ovakva pesma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 istoj grupi ljudi kojima se svidja bilo koja mtv pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 Ukrajinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! MLJAC MLJAC MLJAC! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 AL STO SPANCA RETARDA DIZU RIBE AHAHAH NAPRED JELENA joj hvala ti Boze za ovo Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 grcka riba je dobra jako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 napeto, napeto :) mojih potencijalnih prvih 5, nebitan redosled: ukrajina, izrael, gruzija (nadam se), rusija, srbija, bih, random skandinavska zemlja btw. ovaj dima bilan mi ide na kurac mega ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 grcka riba je dobra jako. Kalomira je predobra i jako je lepa za jednu Grkinju ;) Dovla ovde ne moze da se odluci koju ce pre...:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 uf,stvarno ima mnogo dobrih pesama...necu nikog da izdvajam jer sam prvi put cuo sve pesme na tenane,i stvarno ne znam koga bih izabrao... znam samo da je spanija retardirana do jaja,i mene nervira ona pesma "all night long",ne znam koja je zemlja u pitanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 24, 2008 Report Share Posted May 24, 2008 ajd da nadrobim i ja malo =o) rumunija - krajnje korektno mada pre dodje ko neki duet iz mjuzikla nego pesma za ovu priliku velika britanija - jebeni voditelji melju preko recapa nisam chuo britance sta su pevali, mozda su i dobri, nikad se ne zna =o) albanija - zvuchi krajnje solidno nemci - omfg no angelsice =oD pesma je lol jermeni - iz nekog razloga refren udje u uvo...nije loshe bosanci - lol, svidja mi se vishe zbog blesavog teksta nego sto nesto valja pesma/glas izrael - nit je pesma nesto dobra nit ovaj pevach ima glas - ako neko glasa za njega to su zhenska deca i ghayevi finci - storm earth and fire, samo im fale grom i arthas ;o)) hrvati - omg...ovo je previshe napredno za mene "poljakinja sa zubima i dekolteom"- pesma onako, ne dovoljno zabavna, al je glas imba islandjani - ovo mu dodje ko neki brzi tehno pop iz sredine 90ih =o) turska - "ljudi...pa ovo i nije tako loshe"...mada malo pregrubo ;o) portugalka - kad ne gledash nju, pesma je prokleto savrshena (nemam ideju sta peva al zvuchi mnogo ubavo =o)) letonski gusari - ovo je veselo, nije po mom ukusu al je veselo schwedzhanka - kad je pobedila prosli put bila je "schoene schwedin mit dicken duden" sad je mrshava i preshmnikana =o( no pesma je dobra danac - njemu neko treba d'objasni da nije u britaniji u pre 40 godina... gruzijka - pesma iako lichi na nesto komponovano za am. idola nije toliko losha koliko se meni ne svidja njen glas ukrajinka - holly walance kopija = easy on the eyes, pesma je blah francuz - jednostavno, poznato, ne zahteva neki glas pa zvuchi sasvim ok azerbejdzhan - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa grkinja - moj tip za pobedu, pevno i jednostavno + prijatna za oko ;o) spanac - iz iste priche ko i bosanci =o) ova nasha - bez problema u top 5 ovde po glasu...mada mislim da je etno fazon malo prevazidjen rusi - bejbe aj dzhast waaant tuuu biii wid juuu....lol ripoff (ne refren nego strofe) norvezhanka - ima identichan glas ko neka americhka pevachica al ne mogu da prepoznam koja =o) interesantno pesma joj je plain evrovizijska, nisu isli na neshto sto bi koristilo njen glas...opet najs ostali komentari - braaate kako odvratan naglasak ima ova jovana....kad vec ubiru i pretplatu i kesh od reklama rts je mogao da joj plati uchitelja dikcije da joj ispravi naglasak sve ovo vreme... zheljko bar malo vuche po britanski, respect moji tipovi za prvih pet/pesme koje meni zvuche "najevrovizijskije" ;o)) grcka norveska svedska albanija jermenija moj lichni favorit je portugalka ali se bojim da nema teorije da ostvari zapazheniji razultat edit a ovo nije moglo da prodje bez bregovica a? =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts