Jump to content

Stari bajs i tv

Recommended Posts

Nesto sredjujem tavan i moram da ga "oslobodim" malo.

Ovako: Imam 2 stara bicikla, ni jedan nije za voznju, ali kapiram da mogu da se iskoriste delovi, pa me interesuje gde ima likova koji bi bili zainteresovani da uzmu to. Kapiram da ne vredi nista spec, ali bolje i da uzmem 1000kinti za pivo nego da bacim u kont.

Takodje imam i 3 TV koji su polu sjebani, jednom ne radi daljinski (tj. prijemnik), druga dva zajebavaju pa bih i to da utopim za neke pare

ajde pomoc rurovci :)

Ima tamo na sajmu, ka reci, onaj servis bicikala, kapiram da ce oni resiti prob sa bajkovima.

A za tv - halooglasi i servisi televizora, tamo mozda ima i onih likova u "Potraznja" sto otkupljuju starudije.

Zhickash se na sitno, oces jos jedan woof u kolima? :)

facebook.com/speed.rs

Za bajs ne znam, ali sto se tice TV-a, uzmes bilo koje oglase i to je to, imas brdo "majstora" koji to uzimaju, ja sam pre 2 godine prodao dva TV-a koja sam nasao na tavanu (crno beli) za 20-30 jura, ne secam se, kontam da su tvoji kolor, tako da mozda uzmes 50+ eura, sto nije lose... A pre 6 meseci sam prodao neki nesretni TV marke Onyx kome se zvuk sjebao za nekih 30, tako da samo uzmi oglase i zove :)

Za bajs ne znam, ali sto se tice TV-a, uzmes bilo koje oglase i to je to, imas brdo "majstora" koji to uzimaju, ja sam pre 2 godine prodao dva TV-a koja sam nasao na tavanu (crno beli) za 20-30 jura, ne secam se, kontam da su tvoji kolor, tako da mozda uzmes 50+ eura, sto nije lose... A pre 6 meseci sam prodao neki nesretni TV marke Onyx kome se zvuk sjebao za nekih 30, tako da samo uzmi oglase i zove :)

Ajde pokusaj da se setis kome si ga prodao, i ja imam jedan stari tv u boji, jos uvek radi, zao mi da ga bacim...