Nezki Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Nesto sredjujem tavan i moram da ga "oslobodim" malo. Ovako: Imam 2 stara bicikla, ni jedan nije za voznju, ali kapiram da mogu da se iskoriste delovi, pa me interesuje gde ima likova koji bi bili zainteresovani da uzmu to. Kapiram da ne vredi nista spec, ali bolje i da uzmem 1000kinti za pivo nego da bacim u kont. Takodje imam i 3 TV koji su polu sjebani, jednom ne radi daljinski (tj. prijemnik), druga dva zajebavaju pa bih i to da utopim za neke pare ajde pomoc rurovci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 bicikl servis, tv servis, samo en nadaj se previshe. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ja rek'o po imenu topica, hoces da nesto stavish bajs ispred tv-a pa vozis dok gledash serije, ili montirash tv na bajs jer je star pa ti nije zhao :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 ^^ lol same, sem drugog dela :) Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Ima tamo na sajmu, ka reci, onaj servis bicikala, kapiram da ce oni resiti prob sa bajkovima. A za tv - halooglasi i servisi televizora, tamo mozda ima i onih likova u "Potraznja" sto otkupljuju starudije. Zhickash se na sitno, oces jos jedan woof u kolima? :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 21, 2008 Report Share Posted May 21, 2008 Za bajs ne znam, ali sto se tice TV-a, uzmes bilo koje oglase i to je to, imas brdo "majstora" koji to uzimaju, ja sam pre 2 godine prodao dva TV-a koja sam nasao na tavanu (crno beli) za 20-30 jura, ne secam se, kontam da su tvoji kolor, tako da mozda uzmes 50+ eura, sto nije lose... A pre 6 meseci sam prodao neki nesretni TV marke Onyx kome se zvuk sjebao za nekih 30, tako da samo uzmi oglase i zove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Za bajs ne znam, ali sto se tice TV-a, uzmes bilo koje oglase i to je to, imas brdo "majstora" koji to uzimaju, ja sam pre 2 godine prodao dva TV-a koja sam nasao na tavanu (crno beli) za 20-30 jura, ne secam se, kontam da su tvoji kolor, tako da mozda uzmes 50+ eura, sto nije lose... A pre 6 meseci sam prodao neki nesretni TV marke Onyx kome se zvuk sjebao za nekih 30, tako da samo uzmi oglase i zove :) Ajde pokusaj da se setis kome si ga prodao, i ja imam jedan stari tv u boji, jos uvek radi, zao mi da ga bacim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 Brate nekom liku iz ns-a preko oglasa, mislim mogu potraziti opet njega, ali dal ces se cimati do ns? :) Kazem ti, samo uzmi oglase i nacices ih brdo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 uzmi Oglasnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts