exile Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 E nemojte opet ja da krenem da pricam sta sam radio danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) nije smarala kao ti Apsolutno mi je nebitno ako si se smorio - nisi morao da citas. Pazi topic se zove Pricajte, a ljudi kao da pisu dnevni izvestaj i retko ko komunicira izmedju sebe. Meni je bilo uzasno dosadno pa ako sam smorila jos nekoga bas mi je drago. A ako je to raven - jos mi je draze xexe * Odlazim sa posla- sad mozete da uzivate u svakodnevnoj monotoniji koja vam odgovara hahahah Edited May 28, 2008 by LIn When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ju..pomesali mi se prozori,da ovo nije mozda "chill" ? pomeshala si mico * • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ju..pomesali mi se prozori,da ovo nije mozda "chill" ? Postavila sam ti jedno najnormalnije pitanje . Cemu nervoza? When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 nisi otisla?? :D lezhim ispred ventishe i uspavljujem se, nadam se da cu uspeti u tome!! HA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 WHO DA VENDI!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 AJAOJ SAD SAM POPIO KOKAKOLU Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 KOKA KOALU ? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 pomeshala si mico * oduvek si bio hit bratjori step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 ovo je sjajno... Jos malo trcim kuci, pa na basket, dok ne omrkne... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 oduvek si bio hit bratjori al to neki nikako da svate /slika veverice pussa * • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Ja nemam predrasuda... MRZIM VAS SVE PODJEDNAKO!!! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nemanja, ti si lud ako ides po ovakvom vremenu na basket. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Al je cevru jbte:S Moram opet da se iscimam do shkole...blaah vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Sto moras, lepo je mene Igor pitao juce: "Sta ces u skoli po ovako divnom danu ?" :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Nemanja, ti si lud ako ides po ovakvom vremenu na basket. Bio sam i sinoc u sali (to je bio pakao), poslednji put (ili barem do septembra). Osim toga, samo jednom se zivi...A, i dobro je za ten...:) Jesi bio danas u skoli? Video sam gomile tvojih "kolega" u parkicu ispred! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Bio sam, svraticu jednom :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 kakvo smaranje, ja kao kvalitetan nolifer i odlikovan forumas stvarno tesko trpim da iscitavam kojekakve baljezgarije, a ipak osecam duznost da iscitam sve od =getnewpost do =getlastpost. koliko god ne voleo izvesnog novosadistu, gde je kad ti treba, da ospe hejt na "uuu, ja sam zensko na gaming forumu" membera ? :\ osim toga, danas dobih svoj mail nalog na poslu, od prvog potpisujem na 3 meseca, i idemo matoraaa... ch1zra FoxPro programer ohoohohoho. veceras rodjendan neki, bice shljis Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 Prvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 owned :| Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 @ chizra smesan si jako. A jos smesniji ako si skontao tako moj spam. When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 i haz skillz Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LInn Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) i haz skillz my skillz own your skillz so fu :) Kuci sam. Spremam se da krenem napolje i ne zelim da postujem nemoj mi protivureciti :) Edited May 28, 2008 by LIn When i speak i cross my fingers, would you know you've been decieved ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 jadni mali izvrnuti nube :] odo da igram diabla, interesuje me koliko singer barb drzi vodu u singleplayeru :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 uf kako bih se iscimao sada negde na kafu napolje. ajde prokleti telefonu pozvoni! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts