iguana Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 marko vidojkovic.....bash si postao urban, vudu . vidimo se veceras oko 11 u pastisu dakle :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ja redovno za rodjendan dobijem neku knjigu iz bogate kolekcije marka vidojkovitja... na lomachu sa njima aj sej! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 taman da imamo za potpalu, za sledetji shtiljro :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 to je zato shto ti je b92 cool i shto gotivish ldp, i onda naravno da ce ti ljudi kupovati vidojkovica:)) ta sigurno necesh dobiti dostojevskog:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 bogami je pakao napolju, a danas nije nista kako ce da bude ove nedelje, malo sam se oraspolozio, dobio stipendiju, u sredu idem do arilja slava opstine, bice krkanja uf uf uf, odo da rucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Gde tacno u Arilje ides ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 eo immz ce da vam objasni sve ulice iz arilja on vrlo dobro poznaje taj deo Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 moj zivot : idem u wc, jedem i spavam. rofl lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 on vrlo dobro poznaje taj deo I mi isto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 lol, igor i ivan su vudu i kreator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 (edited) @rami OMG, POKLONU SE U ZUBE NE GLEDA!!!1 (posebno sto ovde citaju oni koji su ti poklanjali ;p) Edited May 26, 2008 by Hide Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Vratio se sa basketa, igrao s nekim starijim likovima, i jednim godinu dana mladjim koji je ~2m, rasturio sam se, godinu dana nisam igrao, posle prve partije sam crk'o, bar sam zaradio cvorugu na glavi (u trenutku skoka ispod kosa) i zuljeve na stopalima Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 danas sam jela rakove, sad cekam deckica da dodje po mene da idemo na sarajevske cevape... iiiii tovljenje pred maturu :( :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ja sam jednom bos igrao basket na adi. hihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 ja redovno za rodjendan dobijem neku knjigu iz bogate kolekcije marka vidojkovitja... na lomachu sa njima aj sej! ne volim te viseeee! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Jedan od onih emo dana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 Jel bar imaš nekog da podeliš tu emotivnost? Kako mrzim kad se okupe matore komšinice pa prepričavaju koja koleginica na poslu ima neposlušnu decu koja rade šta oće, i kojoj koleginici je muž drkoš i slično. Marš bre u pičku materinu, taman se izolujem od svega i napravim sebi preko potrebni piece of mind, i onda dođu tu da mrače a ja moram da slušam. Bitno je da redovno prate odgovore psihologa u Gloriji, a imaju 50 godina i razmišljaju ko petnaestogodišnjakinje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 @vudu vidis ranije bez neta ljudi nisu imali kome da se pozale na tako nesto :D kapiram da su tako ljudi postajali masovne ubice :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 JESI IH PRCO BRATORIMAX !?!?!?111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 to je zato shto ti je b92 cool i shto gotivish ldp, i onda naravno da ce ti ljudi kupovati vidojkovica:)) ta sigurno necesh dobiti dostojevskog:)) hihi, shto mi onda ne daju jednog zelenog bendzamina... strani platjenici zhive od dolara! @mira ja tebe volim i dalje :* samo ne volim marka :]] @sasha jebiga brate... josh ne napishem ko mi je kupio (a niste vi jedini:) iz poshtvanja i ljubavi prema dotichnima :D nemoj da niste doshli vas dvoje na sledetji party! @vudu e moj druzhe, razumem te muke. kad nadjesh piece of mind, reci mi da i ja trazhim tamo :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 bio i nabavci posle 2 nedelje, 3x trebao da strchavam do kola po stuff .. sad relaksacija pa tju da zabodem lilulu da konachno zakuntam pre 04h ako bog da! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 @rami riiight :P. Plasio si se osvete :P samo pozovi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 drugari, najbolji lek za prehladu i kashalj? sport!!! basket trchanje i zgibovi, oyeah! evo sutra sam ko nov a uhvatilo me slinavljenje i grdan kashalj, samo coldrex na svakih 4-5 sati, 2 sata sporta, limunade i po koji cajic i obilna zdrava klopa... moji matori sto me zarazise patili su po 10ak dana, kako je smor biti mator :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 drago mi je što sam se iscimao da pozavršavam sve gluposti danas u kratkom roku, jer sam onda baš fino izblejao uveče :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 26, 2008 Report Share Posted May 26, 2008 blago tebi, mene smorila neka budala koja me probudila :/ Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts