Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

to je zato shto ti je b92 cool i shto gotivish ldp, i onda naravno da ce ti ljudi kupovati vidojkovica:))

ta sigurno necesh dobiti dostojevskog:))

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Vratio se sa basketa, igrao s nekim starijim likovima, i jednim godinu dana mladjim koji je ~2m, rasturio sam se, godinu dana nisam igrao, posle prve partije sam crk'o, bar sam zaradio cvorugu na glavi (u trenutku skoka ispod kosa) i zuljeve na stopalima [crap]

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

Jel bar imaš nekog da podeliš tu emotivnost?

Kako mrzim kad se okupe matore komšinice pa prepričavaju koja koleginica na poslu ima neposlušnu decu koja rade šta oće, i kojoj koleginici je muž drkoš i slično. Marš bre u pičku materinu, taman se izolujem od svega i napravim sebi preko potrebni piece of mind, i onda dođu tu da mrače a ja moram da slušam. Bitno je da redovno prate odgovore psihologa u Gloriji, a imaju 50 godina i razmišljaju ko petnaestogodišnjakinje.

to je zato shto ti je b92 cool i shto gotivish ldp, i onda naravno da ce ti ljudi kupovati vidojkovica:))

ta sigurno necesh dobiti dostojevskog:))

hihi, shto mi onda ne daju jednog zelenog bendzamina... strani platjenici zhive od dolara!

@mira

ja tebe volim i dalje :*

samo ne volim marka :]]

@sasha

jebiga brate... josh ne napishem ko mi je kupio (a niste vi jedini:) iz poshtvanja i ljubavi prema dotichnima :D

nemoj da niste doshli vas dvoje na sledetji party!

@vudu

e moj druzhe, razumem te muke. kad nadjesh piece of mind, reci mi da i ja trazhim tamo :]

bio i nabavci posle 2 nedelje, 3x trebao da strchavam do kola po stuff .. sad relaksacija pa tju da zabodem lilulu da konachno zakuntam pre 04h ako bog da!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

drugari, najbolji lek za prehladu i kashalj? sport!!! basket trchanje i zgibovi, oyeah!

evo sutra sam ko nov a uhvatilo me slinavljenje i grdan kashalj, samo coldrex na svakih 4-5 sati, 2 sata sporta, limunade i po koji cajic i obilna zdrava klopa...

moji matori sto me zarazise patili su po 10ak dana, kako je smor biti mator :(

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...