Dule_smor Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Samo 440...ne znam kako sam u onoj jednoj partiji imao 486, mozda sam bio nasao i gral. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 1, 2023 Report Share Posted December 1, 2023 AE Kili, koliko si najvise dmga imao na chain lightningu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 2, 2023 Author Report Share Posted December 2, 2023 bukvalno si sklopio sve sto moze max power skill + expert sorcery + Orb za 50% vise air dmg I onda jedan neckless koji daje imunost na lighting spelove bi sve to sjebao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Ahaha da...namucih se malo na 200%, imali su tp i dd, ja tek pred kraj partije u njihovom gradu naucih spellove. Al zato uzeh jos 2 Towera early/mid game pa su se namasovali Titani i Nage. Ah da, imao sam i Cloud Temple na mapi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 2, 2023 Author Report Share Posted December 2, 2023 Samo je trebalo Magije da drzis na cetvrom slotu da imas razdvojene sve ranged jedinice! I nage pored Titana da mogu da ih brane a Gargojili i Geniji svakako mogu da lete gde god treba sa sredine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Pa nekako uvek igram da mi ranged jedinice budu u cosku, da bi ih lakse branio...a Nage stavih u sredinu da mogu sa haste da dohvate sve na mapi i pociste sta ne ubiju Titani. Posto su mi stalno bezali jelte dok ne nadjoh shakles, pa da im makar ubijem sto vise vojske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 2, 2023 Author Report Share Posted December 2, 2023 Sve opcije su dobre za ranged jedinice gde mozes da ih branis nekim jakim tenkom, nego u ovom slucaju gde imas 3. Vec imas full arrow damage zbog itema nego da bi imao mogucnost da ti ne blokira neko 2 arhera odjednom gde su Titan i Magi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 2, 2023 Report Share Posted December 2, 2023 Hm da, to si u pravu. Al ionako kraj partije igram na auto combat, bas ako moram manuelno, mrzi me :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 2, 2023 Author Report Share Posted December 2, 2023 AutoBot! Realno kad bi svaki fajt igrali, partija bi trajala po 3 dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted December 2, 2023 Popular Post Report Share Posted December 2, 2023 Јао има и ја да седнем сад... 1 2 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 (edited) Ja sinoć instalirao po prvi put Hota mod, malo igrao sa Cove, a dopada mi se i gomila novih opcija za posetiti i trebiti po mapi. Piše da ima i promena balansa, video sam da je Necromansiji prepolovljen procenat, negde piše da je inferno kao isto dobalansiran da ne bude apslutno govno za igranje, ali nisam nigde našao na koji način, if any :D Edited December 5, 2023 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 5, 2023 Author Report Share Posted December 5, 2023 Samo basic bajo moj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 Ofc, samo necural! Htedoh i ja Wog i Hotu da probam ranije, al me je mrzelo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 (edited) Wog sam i ja davno probao i odustao iz sličnih razloga, HotA nije ta priča, rekao bih, mada tek sam par sati igrao videćemo. HotA je 75% vanila igra, ostalo je čisto balans i raznovrsnost. Strimeri uglavnom igraju HotA, i turniri se piče po hota pravilima, balansu i template-ima za random mape, koliko videh, tj koliko me YT algoritam gađao dok ne reših da probam :D Gledam tamo nešto teoretišu i savetuju, i kao neki Picket osvajaju, kakv crni picket, šta je to, ono skroz dobra stvar, ubiješ hordu wolf ridera za 4,6,8 ili 12 kikloa, što je dobar balans za poznati problem sa kiklopima i nedostatkom kristala, recimo. Diplomacy i Necromancy su nerfovani do dna :D Edited December 5, 2023 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 Нерфовали некро? Па шта ја ту да играм онда? :р 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 5, 2023 Author Report Share Posted December 5, 2023 Nesto za sta treba skill!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 5, 2023 Report Share Posted December 5, 2023 Tipa kao Dule 1v7 na 200% sa Castlom ili Rampartom! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 17 hours ago, Dule_smor said: Tipa kao Dule 1v7 na 200% sa Castlom ili Rampartom! MIsliš sa najjačim gradovima iza OP/banovanih :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Ajde prvo neko od vas nek dobije uopste gejm 1v7 na 200% pa mozemo da pricamo:D 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 6, 2023 Author Report Share Posted December 6, 2023 Komp ionako cheat-uje svoje poteze po defaultu, ne treba mi i da igram bez dinara 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 10 minutes ago, Dule_smor said: Ajde prvo neko od vas nek dobije uopste gejm 1v7 na 200% pa mozemo da pricamo:D Мa ložim te malo:D i ja sam to tako pre igrao, uz to da ne znam da sam ikad završio te partije do kraja, kad vidim da sam premoćan, nije mi više zanimljivo, i napustim i krenem novu :D Ovo sa HotA strategiajma na yt mi totalno otvorilo neki novi pogled na igru, neke ludorije sa idejaom da je najbolji heroj koji počinje sa što više low level sitnburije, abuse toga da se ultra prerano uzimaju konzervatorijumi, hajvovi (prva nedelja), uradi "proboj" (break) iz svoje zone u prvoj ili drugoj nedelji, neka bolest strategija sa Lunom i firewallom, ima svega, zanimljivo mi, nisam nikad znao ni razmišljao o ovim stvarima. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 6, 2023 Report Share Posted December 6, 2023 Ma da, ima brdo tih strategija sa raznim herojima, tipa to sa Lunom itd...sta znam, meni nekako to nije zanimljivo, vise volim da igram standardno :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 7, 2023 Author Report Share Posted December 7, 2023 Al su skupi ovi Titani! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 7, 2023 Report Share Posted December 7, 2023 Zasto si vodio neapgrejdovane Giante, najgora stock tier 7 jedinica:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 7, 2023 Author Report Share Posted December 7, 2023 Dobio sam ih na diplomatiji ali ispravio sam se kasnije! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts