Jump to content

heroes of might and magic 3

killYg0r

Recommended Posts

• 2 weeks later...

@Dule_smor igraš JC pogrešno, to se igra 3 nedelje, ne 3 meseca lol (zajebavam se, igraj  kako voleš :D )

Da ne bude da ih samo pljujem, jako mi se sviđa očigledna konekcija sa online zajednicom vidljiva kroz postojanje Jebus Cross-a, koji vidim da deluje kao pravi po layout-u, a sama mapa je malo "retka" na tom tvom skrinu, možda si već "obrstio" sve (JC treba da bude duplo gušće načička resursima i objektima od standardne def random mape). Imaju i Memory Lane, znači razumeju trend "one-hero" stila, a ima li Duel temlate? To je moj "poison" trenutno :D

I da li bi rekao da neko ko nema trenutno komp za ovo jer mu godinama nije trebao jer jedino što igra je Homm3 i pomalo Caesar 3 (Augustus mod je ludilo!) - ima li smisla uložiti i probati ovo, vidiš li neku budućnost i smisao? :D Znam, teško pitanje :D

• Like +1 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Pa napisao sam sve gore, ja definitivno necu kupovati igru, trojka je majka forever!

A ovo za 3 nedelje lol...pa mapa je toliko prenatrpana resursima i svime da ni za 3 meseca sa 8 heroja nisam uspeo sve da pokupim, pa sam zavrsio igru i ubio protivnika jer me je smaralo.

• Haha (+1) 2

srpskivojnik-3.jpg

1 hour ago, Dule_smor said:

Pa napisao sam sve gore, ja definitivno necu kupovati igru, trojka je majka forever!

A ovo za 3 nedelje lol...pa mapa je toliko prenatrpana resursima i svime da ni za 3 meseca sa 8 heroja nisam uspeo sve da pokupim, pa sam zavrsio igru i ubio protivnika jer me je smaralo.

Pa JC se igra na rush ne na kupljenje svega, ja sam dva meča završio u 4. nedelji, unranked, izgubio oba :) Jedina pobeda je kad je lik prerano napao Konzervatorijum i moralisali mu grifini dva puta zaredom u gremiline i morao GG :D I ta mi se vodi kao ranked, lol :D Profesionalnci završavaju JC u drugoj nedelji obično.

Znači Duel nema u Olden Eri Demo, Memory Lane sam video da ima (za ML me zabole, to je kao igranje Def radnom ali sa  1 herojem), JC ima? Ne bih se ni ja za sad cimao, dakle poslušaću tvoj zaključak... za sada :D

Edited by millanče
  • Like +1 1

27 minutes ago, Dule_smor said:

Pa ti pricas o JC igranju sa ljudima, ja sam igrao vs kompa:D...Ima duel mod, biras samo heroja, artefakte i vojsku.

Pa da, JC je multiplayer template, AI nije sposoban da izvede plan sa kojim bi upao u pustinju oko druge nedelje, što je ključna stvar za JC. 

To što si nazvao duel mod je valjda Arena? "Duel" kao multiplyer template je strukturiran kao JC sa pustinjom u sredini, ali se dosta drugačije igra, sa samo jednim herojem, mnogo pandora bokseva, letenja, dimenzije i town portala. Taakv mod/template/mapa nema?

I ne, ne igram ja sa ljudma, gore je, ja.. igram... sa POLJACIMA!

Edited by millanče

• 1 month later...