Popular Post Dule_smor Posted October 25 Popular Post Report Share Posted October 25 Malo se pikala Olden Era, evo jedan ss sa Jebus cross mape...napisacu sutra utiske malo detaljnije, mrzi me sad. Teaser, Vampiri su Tier 7 unit u Necrou, nema vise raspalih Bone/Ghost dragona:D 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26 Report Share Posted October 26 Elem evo ukratko moji utisci posle 3 odigrane mape. Prvo opikao classic sa Temple na 100%, komp mi dosao posle 2 meseca da 3 puta jacim herojem i vojskom, samo sam izasao:D. Procitah negde da ima nekih bagova sa time, nemam pojma. Posle odigrao na 75% (sto je kao normal) i dobio gejm lagano, znaci definitivno im ti nivoi tezine nisu bas balansirani. Sto se same igre tice, vizuealno i zvucno zaista vrlo lepo izgleda, moram da priznam, iako nisam neki fan takve grafike. Malo mi je previse sareno i mapa je previse natrpana, lako se desi da previdi nesto covek. Sto se mehanike igre tice, ona je prilicno izmenjena u odnosu na trojku, tako da ne znam sto reklamiraju kao duhovnog naslednika trojke. Osim sto su ostali isti osnovni resursi i nacin igre, ostalo je manje vise promenjeno. Ok sto su razlici gradovi i jedinice, ajd i nekako (mada mi se ovaj sistem sa 3 nivoa upgrejda ne svidja, previse je jedinica jednostavno i tu je dizajn presaren, ne mozes na mapi da vidis lepo koja je jedinica kad uradis desni klik). Onda imamo sasvim nove heroje sa novim specijalnostima i sekundarnim skillovima. Naravno brdo novih artefaktova. Onda novi law system u gradu koji donosi ekonomske i vojne bonuse. Onda novi resurs u vidu alchemical dust koji ti treba da bi istrazivao spellove u gradu (kojih je opet pun kurac novih i novih skola magije). Pa onda nov focus points sistem u borbi za aktiviranje specijalnih osobina jedinica, menjanje inicijative, retaliacije itd. I sigurno sam jos nesto zaboravio od novotarija, a kapiram da ce u finalnoj verziji biti jos toga. Tako da mislim da necu uzimati igru kad izadje, ovo je neki pokusaj da se napravi hibrid izmedju trojke i novih heroja posle petice, ali vise naginje novima nego trojci. Ok, mene bi verovatno zadovoljio jedino Heroes 3 remaster sa minimalnim izmenama, ali to verovatno necemo videti skorije. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago @Dule_smor igraš JC pogrešno, to se igra 3 nedelje, ne 3 meseca lol (zajebavam se, igraj kako voleš :D ) Da ne bude da ih samo pljujem, jako mi se sviđa očigledna konekcija sa online zajednicom vidljiva kroz postojanje Jebus Cross-a, koji vidim da deluje kao pravi po layout-u, a sama mapa je malo "retka" na tom tvom skrinu, možda si već "obrstio" sve (JC treba da bude duplo gušće načička resursima i objektima od standardne def random mape). Imaju i Memory Lane, znači razumeju trend "one-hero" stila, a ima li Duel temlate? To je moj "poison" trenutno :D I da li bi rekao da neko ko nema trenutno komp za ovo jer mu godinama nije trebao jer jedino što igra je Homm3 i pomalo Caesar 3 (Augustus mod je ludilo!) - ima li smisla uložiti i probati ovo, vidiš li neku budućnost i smisao? :D Znam, teško pitanje :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Pa napisao sam sve gore, ja definitivno necu kupovati igru, trojka je majka forever! A ovo za 3 nedelje lol...pa mapa je toliko prenatrpana resursima i svime da ni za 3 meseca sa 8 heroja nisam uspeo sve da pokupim, pa sam zavrsio igru i ubio protivnika jer me je smaralo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Dule_smor said: Pa napisao sam sve gore, ja definitivno necu kupovati igru, trojka je majka forever! A ovo za 3 nedelje lol...pa mapa je toliko prenatrpana resursima i svime da ni za 3 meseca sa 8 heroja nisam uspeo sve da pokupim, pa sam zavrsio igru i ubio protivnika jer me je smaralo. Pa JC se igra na rush ne na kupljenje svega, ja sam dva meča završio u 4. nedelji, unranked, izgubio oba :) Jedina pobeda je kad je lik prerano napao Konzervatorijum i moralisali mu grifini dva puta zaredom u gremiline i morao GG :D I ta mi se vodi kao ranked, lol :D Profesionalnci završavaju JC u drugoj nedelji obično. Znači Duel nema u Olden Eri Demo, Memory Lane sam video da ima (za ML me zabole, to je kao igranje Def radnom ali sa 1 herojem), JC ima? Ne bih se ni ja za sad cimao, dakle poslušaću tvoj zaključak... za sada :D Edited 2 hours ago by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Pa ti pricas o JC igranju sa ljudima, ja sam igrao vs kompa:D...Ima duel mod, biras samo heroja, artefakte i vojsku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago (edited) 27 minutes ago, Dule_smor said: Pa ti pricas o JC igranju sa ljudima, ja sam igrao vs kompa:D...Ima duel mod, biras samo heroja, artefakte i vojsku. Pa da, JC je multiplayer template, AI nije sposoban da izvede plan sa kojim bi upao u pustinju oko druge nedelje, što je ključna stvar za JC. To što si nazvao duel mod je valjda Arena? "Duel" kao multiplyer template je strukturiran kao JC sa pustinjom u sredini, ali se dosta drugačije igra, sa samo jednim herojem, mnogo pandora bokseva, letenja, dimenzije i town portala. Taakv mod/template/mapa nema? I ne, ne igram ja sa ljudma, gore je, ja.. igram... sa POLJACIMA! Edited 2 hours ago by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts