killYg0r Posted July 9 Author Report Share Posted July 9 Nisam odavno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 10 Report Share Posted July 10 22 hours ago, killYg0r said: Nisam odavno @ 2 Wof Radiera: 1 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 10 Author Report Share Posted July 10 Svi Goblini su herojski dali svoje zivote za pobedu kraljevstva! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted August 6 Popular Post Report Share Posted August 6 Nisam ni ja odavno! 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 14 Report Share Posted August 14 On 8/6/2024 at 8:16 PM, Dule_smor said: Nisam ni ja odavno! Jebeni Cove praktično nema lošeg heroja, ali Jovacije je stvarno poseban :D 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 30 Author Report Share Posted August 30 Friday night fun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31 Report Share Posted August 31 Klensi celavi brat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post killYg0r Posted August 31 Author Popular Post Report Share Posted August 31 All random - XL mapa Kad sam uzeo cloak of the undead onda je poceo farm svakog moguceg kripa na mapi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 2 Report Share Posted September 2 (edited) On 9/1/2024 at 1:02 AM, killYg0r said: All random - XL mapa Kad sam uzeo cloak of the undead onda je poceo farm svakog moguceg kripa na mapi To sam samo jednom sastavio i nikad više nisam hteo, totalno ubija svrhu partije :) Na čemu li su bili kad smislili takav artifakt, ko će ga znati. Neka priča je da je igra inicijalno primarno razvijana samo za single-player iskustvo, dok su multiplejer i kasnije radnom mape samo nakačeni jer su fanovi tražili, bez ikakve brige balansu. Čak se i item često u šali zove "Cloak of the Balanced King" :D Inače, čekrianjem opcije "Tournament rules" dobijaš 5 ore i 2500 golda na impossible umesto ništa, ima neko ograničenje DImenion door-a za expert Air magic, i taj cloak - može da se sastavi, ali ne radi ništa :D BTW Cloak of the undead king i Armor of the damned najjači roleplay kombo :) Edited September 2 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 2 Report Share Posted September 2 Једном саставих тај комбо са Тантом... Заиста, да нема Конфлукса, ови немртви би били за избацивање из одабира ако хоћеш изазов. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 2 Report Share Posted September 2 2 hours ago, Debeli said: Једном саставих тај комбо са Тантом... Заиста, да нема Конфлукса, ови немртви би били за избацивање из одабира ако хоћеш изазов. Zato postoji i HotA - za balans :D Ludi Rusi su ga ispeglali koliko je god ljudski moguće, čak sam našao i mod gde je scoutung možda i najbitniji skil. Zove se Duel, bira se isto gore desno gde se bira Deafult random map ili Jebus Cross ili šta god. Mnogo je interesantno i dinamično, igra se samo sa jednim herojem, valjda je zato scouting toliko bitan. Beatrice i Vinona su vrlo visioko rangirane, jer im je Socuting spec, ali, nažalsot, Miriam je zabranjena, jer autori mape smatraju da je scouting spec + logistika u startu prevelika prednost. U startu imaš DD, Fly i TP skrolove, jurcaš po mapi Pandore koje uvek donose vojsku. Ima još izmena, recimo Slow i Haste su zabranjene, OSIM ako heroj ne počinje sa njima, onda može da ih koristi. Prosečna partija Duela dvojice humana traje oko 40 minuta među profesionalcima. Nažalost, najveći problem i Duela i Jebus Cross-a je što je 100% optimizovano za balans između human playera, što znači da AI ne predstavlja apsolutno nikakav izazov, prosto ne ume da igra te "tempo" template ni približno optimalno, za malo kakve-takve šanse da te AI "oznoji" i dalje moraš da igraš Default random map, što mi je davno dokurčilo jbg :( 2 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6 Author Report Share Posted September 6 Odigrao sam prvi put jednu celu HOTA partiju. Za sad mi deluje kao da su nerfovali dosta stvari koje su bile tu da pwnuju sto je i ok a i ubija zabavu malo ) U to ime jedna obicna partija da se povratim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6 Report Share Posted September 6 Oopa, igraju se i mape sa undergrooundom i to jos sa infernom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6 Author Report Share Posted September 6 Odavno nisam pikao podzemlje, reko da se podsetim sta ima dole! A Inferno je na random ispao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 7 Report Share Posted September 7 9 hours ago, Dule_smor said: Oopa, igraju se i mape sa undergrooundom i to jos sa infernom! Blasfemija! :) I bukvalno i figurativno :) BTW Demon farming je mozda i jači od (Hota nerfovane) nekromansije u nekim situacijama, ali je toliko naporan za realizovanje i zahteva preveliki skil i uvežbamost, da ume da bude nekad više napor nego zabava jbg. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 14 Author Report Share Posted September 14 Odigrah prvi put u zivotu celu HOTA partiju. Za sad deluje da su ubacili neke stvari koje jesu falile da bi igra bila sto vise smooth Da je nerfovano boga oca stvari koje su bile imba. Generalno deluje teze za igranje, kao da su radili na skillu kompa malo ali to je vec mozda subjektivno 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 15 Author Report Share Posted September 15 Ozbiljan prebuff za kraj odmora! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 16 Report Share Posted September 16 Opa Kyrre, vraca se korenima Kili! Gde si je toliko nabudzio lol? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 16 Author Report Share Posted September 16 Huge mapa, imao fly i town portal i pokupio sve dwelinge vezane za skillove koji su postojali ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 19 Report Share Posted September 19 Ima i G mapa, ima li ko muda/motivaciju to da tera do kraja? Ja pokrenuo, laptop pravio mapu 3 minuta :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 19 Author Report Share Posted September 19 Ovu H sam igrao 3-4 dana sa brda prekida :c 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 19 Report Share Posted September 19 So it begins: "G-size map Crag Hack 100 Attack HotA - dmg-overflow break the game" challenge :D 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 21 Author Report Share Posted September 21 Vikend fun 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 21 Report Share Posted September 21 Kyrre pa Gunnar, Kili imba! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 21 Author Report Share Posted September 21 Vezbam ovu HOTA-u sa banovanim herojima dok ne udjem u fazon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts