Highl1 Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 pa opet sam profitirao, ja u bilo kom sluchaju ne gubim nishta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 30, 2008 Author Report Share Posted April 30, 2008 Da mi je samo vishe ovakvih glasacha ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Evo imas jos jednog sa mobilnim na firmu :) Od koga ces dobiti brdo sms-ova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 laki pakuj taj soni i vidimo se sledeci rhh:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 aaaa nenene ne tako brzo :P ja cu da osvojim ps3 i da poklonim/pozajmim vudu-u! da ima gde da igra fo3 :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Ne igram ja sad ni bolje igre, a kamoli FO3 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Evo i ja sam poslao jednu poruku, ocekujem Sony PSP btw. "Mobstel" bwahahahahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Ne igram ja sad ni bolje igre, a kamoli FO3 :) a nenene dolazi fo sekta, gasi svetlo, zabadate u stolicu, veze te, lepi kapke selotpeom za obrve, i 5 dana i 5 noci igra fo3 na projektoru... A Clockwork Orange style!!! chak cemo da nabavimo hektolitre mleka i onu skulpturu u obliku penisa od pola metra, samo za tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 a nenene dolazi fo sekta, gasi svetlo, zabadate u stolicu, veze te, lepi kapke selotpeom za obrve, i 5 dana i 5 noci igra fo3 na projektoru... A Clockwork Orange style!!! chak cemo da nabavimo hektolitre mleka i onu skulpturu u obliku penisa od pola metra, samo za tebe A u pozadini da mu pustite Dragonforce/Emperor/Blind Guardian! :) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Ne bi ni predpostavio koliko nisi u pravu :) Da smo tipa Lili ili Pink možda i bismo. Plus od 10 dindži kad se sve živo poodbija ne ostane ništa nama na kraju balade :) u knjigama je uvek dado jednako uzedo. ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 Ako bude toliko poruka da se vrne vrednost nagrada, ja cu biti srecan chovek :) Balans se možda ostvaruje time što imamo promociju i tako to, to onda ima smisla, ali to nisu "živi novci". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 lale pliz se izjasni za 061,jel radi? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ja necu da ucestvujem jer mi ne treba nista od toga sto se dobija a smatram da ce nekome vise koristiti nego meni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Ja necu da ucestvujem jer mi ne treba nista od toga sto se dobija a smatram da ce nekome vise koristiti nego meni :) ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 lale pliz se izjasni za 061,jel radi? VIP mrezha trenutno nije podrzana bice od sredine maja (tipa 15. maj) sto znachi da cete imati 10ak dana sa te mrezhe da se javljate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 samo da pitam... mi recimo koji smo poslali po 1 poruku,realno imamo sanse da osvojimo nesto isto koliko i oni sto nisu poslali nijednu?Po sistemu sve ili nista :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 Njihova verovatnoća je nula, a naša 0.001, što je opet beskonačno veća verovatnoća :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ali dobro, enma 100 likova koji ce da poshalju 500 poruka, to samo hajli, a on mzoe da zavrshi sa majom, tako da onda postaje interesantno za druge nagrade:))) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 eh sad 500, nisam se toliko raspao :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 Da, 500 ce biti tek pred kraj maja ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 + akom uzmemo u obzir da se nagrade izvlache pochev od onih koje su najmanje vredne, tehnichki gledano, shto poshaljesh vishe poruka to su manje shanse da cesh da dobijesh jednu od glavnih, jel jelte nema dupliranja:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 ne moze jedan broj dobiti dve nagrade? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 + akom uzmemo u obzir da se nagrade izvlache pochev od onih koje su najmanje vredne, tehnichki gledano, shto poshaljesh vishe poruka to su manje shanse da cesh da dobijesh jednu od glavnih, jel jelte nema dupliranja:)) au laki, shto si ovoliko slagao margija Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 4, 2008 Author Report Share Posted May 4, 2008 Ja nemam pojma, mene ništa nije ni pitao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 :) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts