FATA Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=h4Frqh6nARE Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Mnogo dobro. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 uvek sam gotivio ove igre-bez-granica fazone :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Uvek sam zeleo da ucestvujem u ovom takeshiju, gledao sam ko klinac non stop na tv-u. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 I ja sam ovo obozavao da gledam ko klinac Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Uvek sam zeleo da ucestvujem u ovom takeshiju, gledao sam ko klinac non stop na tv-u. E da znash, i mene podseti na detinjstvo...i to mislim da sam bash u bechu gledao :/ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 I ja sam ovo ranije gledao na tv-u, samo ne mogu da se setim na kom kanalu je bilo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 I ja sam ovo ranije gledao na tv-u, samo ne mogu da se setim na kom kanalu je bilo ? Ja sam gledao na DSF , neki nemacki Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 28, 2008 Report Share Posted April 28, 2008 I ja sam ovo obozavao da gledam ko klinac +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 Hahahah ovo je predobro i isto kao i svi kao klinac sam gledao stalno :D ali najjachi je baja shto skochi u blato i zabode se ravno hahaahahhhah Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts