absolute Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Dok ne dođe narodna milicija i krene da vam svima istresa džepove i traži lične jer jedan od ortaka liči na narkomana... Mada i ja serem, mi smo u onom parku između Tesle i skupštine Srbije pili nebrojeno puta (a oko skupštine bilo vazda milicije), i samo su nas jednom ispitivali ko smo i šta smo, i sve se završilo na fala doviđenja. To ispred moje firme...sram vas bilo....posle portiri ne mogu mirno da spavaju... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 To je inače bilo pre pet godina poslednji put, šta sad rade i ko su ti portiri ja ne znam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 E, u kurac, već sam mislio da sam vas sve prevario svojim naočarima....:( Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) , Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 that lawyer is a spy! spy sappin' my teleporter! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 nije mi jasno na koju foru pominjete evropu stalno i kako je to zbog evrope i nasheg stremljenja ka njoj svaki drug kog imam preko iz ma kog mesta da je imaju bar 3-4 kluba koji rade do vechnosti i isto tako par kafica. chak i u najgorim selendrama (ZLO EVROPSKIM) a, koliko znam, svuda po bosni se sve gasi u 1 bosna u EU omg? Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) . Edited November 12 by unknwn Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 i to svi i subotom i nedeljom! u parizu, berlinu, amsterdamu i londonu petkom i subotom svi u 9 gase jer oni najvishe rade Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 (edited) zuta greda? :) ja tih problema sa blejom nemam. posle grada, kad nas isteraju iz kafica, kupimo piva odemo kod mene gajbi i sprdnja do zore :) Edited May 15, 2008 by Dylan Dog Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ima i u beogradu nekoliko mesta, poenta je da je ranije SVE radilo do sitnih sati, čak i državne kafane koje se sada zatvaraju u 11 su pekle ćevape do 2-3. nijedan kafić i nijedan klub se nije zatvarao pre 5, a centralne ulice su bile pune ljudi 24-7, čim malo otopli. to je bila posledica vremena bez para ali i bez previše obaveza, i takva situacija je, aj da ne kažem jedinstvena, ali retka, i neće se ponoviti. mi sad kukamo jer zapravo nemamo naviku da tražimo ta specijalna mesta koja rade celu noć zbog toga što smo odrastali u vreme kada si u 4 ujutru mogao da uđeš u prvo mesto na koje naiđeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 razmazio nas sloba! vratite nam duple micike! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ne razumem zasto bar vikendom ne bi SVE radilo 24h ako imaju rachun za to, u bilo kom gradu... totalno je bezveze jebote da morash da zavlachish u neke pecine ako hoces da izblejish do 4-5 h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 4-6h je najincidentalnije vreme za pucnjave po kafićima, i bolje što većina ne radi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 pda prikrivaju svoju nesposobnost da kontrolishu trgovinu oruzja na crno i kontrolu debila i retarda koji se setaju sa njima... idioti... ali opet to je od 4 do 6 mze i do 4 da rade mesta ono kulerska jebote da sedish blejish cirkash polako ne da divljash ....ma o chemu prichamo jebote... koji mi je djavo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 jebi ga, donela država propis, rekao im neko da će tako narod biti produktivniji i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 hoho umrite hejteri parkova umrite Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 hoho umrite hejteri parkova umrite Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 jebi ga, donela država propis, rekao im neko da će tako narod biti produktivniji i to je to. nesto ne verujem da je drzava imala tako uzvisen cilj prilikom donoshenja takvog zakona....no nebitno sta fali parku... ja sam imao nekoliko bleja u top10 bash tamo... drzava mora da ogranichi radno vreme parkova do 00.00 ako misli da brze udjemo u evropu!!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 pa možda su uveli i zato što su se ljudi koji žive u blizini kafića i klubova žalili na buku, lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 fata fenser! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ima jedan dobar motel...dzep mu je ime...on radi pa svratite kad nemate de ! Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa možda su uveli i zato što su se ljudi koji žive u blizini kafića i klubova žalili na buku, lol amg, nek stave zvucnu izolaciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ja tih problema sa blejom nemam. posle grada, kad nas isteraju iz kafica, kupimo piva odemo kod mene gajbi i sprdnja do zore :) totalno je bezveze jebote da morash da zavlachish u neke pecine ako hoces da izblejish do 4-5 h cekaj, ti moju gajbu nazivas pecinom?! OVO JE UVREDA KOJA SE KRVLJU MORA OPRATI! :) no dobro... moja gajba je dobijala i gore nadimke... ukljucujuci izmedju ostalog i "ranc prokletih" Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 :) pu pu daleko bilo... bleja kod kuce ima svoje aspekte vidi ga ovaj djoker postao dilan dog... priznajem sada imas bolji imidz ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts