Doca Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 To mi je bila jedna od upechatljivijih slika danas,pa zato pitam :) Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 1, 2008 Report Share Posted May 1, 2008 koja seljanija gore u Kosutnjaku,ono je bilo zlo...prosle godine nije bilo ovako,ali ove je katastrofa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 mi smo na avali bili... bilo je bas ok, niko nam nije smetao... samo su povremeno dolazili likovi da im pozajmimo alatke neke itd. sto je ok. mesto smo jedva nasli i to samo zato sto su nam sacuvali ortaci mesto(blokirali prolaz gde smo mogli izmedju drva da parkiramo kola). al inace ko ne dodje dan pre izduvao je za parking... mora po selima nekim da ostavlja Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Bili kod ortaka u vikendici,bilo vrh vrh vrh, evo sad sam doshao kuci previshe sam srecan! Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 bio na adi, bilo brutalno dobro :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Mi bili na kanalu DTD... Kad smo stigli do belocrkvanskih jezera, na prvom jezeru je bilo milion ljudi i uopste nije lepo. Drugo jezero je prelepo ali nije bilo mesta nigde pored da se smestimo jer je jako usko a nas je bilo 12oro... Sve je bilo skroz super! Izlezavanje, rostiljanje, trcanje, igrali smo americki fudbal, pocrneli... neko mnogo dobro ortakovo vino... samo mi nije jasno kako je 10kg mesa nestalo za 2-3 sata :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Sedeo sam gajbi i buljio u monitor, bilo brutalno, sad moram malo da odmorim Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 prazna gajbara ortaci navalili kod mene i to je too.. Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Nit sma išao negde, nit prazna gajba, tolio sam tugu i smor velikim količinama masne i slatke hrane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Mi bili na kanalu DTD... Kad smo stigli do belocrkvanskih jezera, na prvom jezeru je bilo milion ljudi i uopste nije lepo. Drugo jezero je prelepo ali nije bilo mesta nigde pored da se smestimo jer je jako usko a nas je bilo 12oro... Sve je bilo skroz super! Izlezavanje, rostiljanje, trcanje, igrali smo americki fudbal, pocrneli... neko mnogo dobro ortakovo vino... samo mi nije jasno kako je 10kg mesa nestalo za 2-3 sata :| Meni nije jasnoi kako je potrajalo toliko Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Mi smo prosle godine kupovali neke cevape, kao dva obicna, uzeli 40 kom za nas petoricu, onda 20 krmenadli, kobaje, krilca... Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Meni nije jasnoi kako je potrajalo toliko paaaa ja sam za ceo dan pojela 3 cevapa... bilo je samo par likova koji puno jedu, ostali su kul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Sedeo sam gajbi i buljio u monitor, bilo brutalno, sad moram malo da odmorim bratori ja i ti ZNAMO DA SE PROVEDEMO ZA PRVI MAJ :D @marinica a izvini ovi koji jedu puno oni nisu cool :D uaaaaa Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Auf... Koji premor. Otishao sam 30og oko 21h u Koshutnjak, roshtilj i shta sve ide uz to, bleja do 6:30, onda gajbi, istushirao se i nastavio na Avalu sa drugim drushtvom. Tamo isto roshtilj, basket, fudbal itditd do 22, jedva sam sebe i druge dovez`o kuci, ne znam kako sam video put uopshte... Istushirao se, zakuntao oko 23 i sad sam se probudio. Sve me boli jebeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 kod ortaka u vikendici bilo mega giga dobro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Auf... Koji premor. Otishao sam 30og oko 21h u Koshutnjak, roshtilj i shta sve ide uz to, bleja do 6:30, onda gajbi, istushirao se i nastavio na Avalu sa drugim drushtvom. Tamo isto roshtilj, basket, fudbal itditd do 22, jedva sam sebe i druge dovez`o kuci, ne znam kako sam video put uopshte... Istushirao se, zakuntao oko 23 i sad sam se probudio. Sve me boli jebeno. A TAMO DE TE NISU JEBALI TE NE BOLI OOLOLOLOLO Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 Majke mi ispade da ti drugi ljudi koji žderu nisu kul :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 pa nisu! :) salim se. mislila sam u fazonu "nista preterano ili malo" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 (edited) paaaa ja sam za ceo dan pojela 3 cevapa... bilo je samo par likova koji puno jedu, ostali su kul To objashnjava tvoj avatar :) Edited May 2, 2008 by Nikita Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 zamalo da se prekinemo juce na adi...u stvari neki i jesu, al ja sam bio kulturiska:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted May 2, 2008 Report Share Posted May 2, 2008 bratori ja i ti ZNAMO DA SE PROVEDEMO ZA PRVI MAJ :D ma nema, rejveri smo stari Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 ja sam bila sa drugaricama na adi, bas smo se lepo isuncale... :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 tits or gtfo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts