srdjanl Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 WTS Human Female Warrior 70lvl Full Vengeful 5/5 + vengeful oruzje i thrown vengeful i ceo vindictator. Takodje ima i novi tinkret sto je dosao sa novim patchom 2.4. Sve stvari su full ench. i soketovane. Ima 12.400 zivota Ima 5000 arena poena i 75.000 honora sa svim markovima po 100. Critical u battle stance je 34.34%. Ima 11 maunta, epic flying, netherwing drake... takodje ima kornjacu koja se dobija preko game card. Kod sebe ima 10.000golda. Dosta tanking geara epic. Ima badge of justice 111kom. Banka je puna razno raznih epic stvari i materijala za nekoliko hiljada golda ima sve materijale za potrebne ench. kada izadje Season 4. Od profesija ima ench. 375/375 i leatherwor. 375/375 Reputacija je odlicna, ima 13 exalted 2 reverd kojima treba nekoliko hiljada do exalted, sa sunwell je na reverd posto sam malo kasnije krenuo da radim Q. Nalazi se na PVP Dragonmaw i transfer je slobodan, uplacen je od 28.jula.08'god. Sto se tice daljih informacija mozete da vidite na wow-armory nickname MOIRA. Cena je 350eura mada moze i malo da se spusti. Ako ste zainteresovani mozete se javiti na 063/8-357-977 ili MSN: lemaics@live.com Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobby011 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 (edited) prestao sam da igram wow ima mesec dana ... ocu da uzmem neke pare od acc'a ... OVAKO: Troll hunter Bobbyserbia dunemaul (70lvl ofc) Gear:PVP orijentisan pogledajte na armory'u pls ne mogu da se setim sta da dodam sto nije na armory'u ... neke epike u banci za pve , t4head :P Epix fly mount herb i alch 375= gold mashina nekih 300golda na acc'u tako neshto ... DOBIJATE SVE POTREBNO UZ ACC... PONUDE NA PM i PLS BEZ RETARDIRANIH PONUDA Edit: evo iscimao sam se za link http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...p;n=Bobbyserbia Edited May 28, 2008 by LaLaLa Bnet - bObbY011 WoW- bObbYserbia @ Dunemaul TROLL HUNTARD FOR EVER Cs - bObbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
KosTaAiR Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 E poz ljudi, doslo je do nekih izmena u ceni warriora i rogua u prethodnom postu. Cena je BITNO spustena za oba accounta cena ja 150e Warrior: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...w&n=Aphobia Rogue : http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...amp;n=Simbelmin Warrior ima 1800 arena poena i 45k honora Dok rogue ima nesto malo oko 500 arena poena i 4 k honora Oba accounta su uplacena josh po mesec i po dana i imam sve podatke za njih Transfer rdy Mozda cak bude i 130e ali to je maxx sto mogu da spustim. Za vishe info pozvati na mob! HITNO JE!!!!! kontakt 0645449844!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mayur Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 WTS Na nalogu se nalaze: Undead Rogue 70lvl server sylvanas. Od PVP opreme ima 2xs3 i 3xs1. Full enchantovan i socketovan. Ceo vindicator, negde oko 400 resil. Ima 2350 arena poena i 38k honor poena u shteku za s4. PVE oprema je slaba. 1700 AP, 110 hit ratinga, 32% crit. Profesije su engineering i mining(max skill). Ima epic flying mounta(avioncic iz engineeringa), kao i head i trinket(za arenu imba). U nagrandu se uzima oko 300golda/1h sa extractovanjem oblaka i cukanjem ruda. Na rougu imam 6500 golda i oko 40 badgeva. Sledeci lik vredan pomena je Troll Hunter 19 lvl(twink) Ima 1713 hp, 688 mana, dodge ratinga 30% sa aspektom, 20.3% crit chance sa ranged. Na njemu je najbolja oprema i enchanti koji postoje. Tu je i par bank chartera. Ja sam vlasnik accounta, imam SQ i cd-key. Nalog je uplacen do 9 juna. Cena 100e bid/150 buyout. Zivim u Sapcu. Prednost imaju BG i NS. Kontakt 0644872127 Mladen. Za vise informacija evo MSN simbicus@hotmail.com NE MENJAM, SAMO PRODAJEM, jer prestajem da igram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nectasy Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Tri chara na prodaju, pvp server Stormreaver, spremni za transfer, nikad ban/hack, imam sqa mail , znaci OO itd. Paladin Solidan pve i odlican pvp gear. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Milanche Pvp healing gear: 4/5 vengeful i 1 merci, zatim full vindicator i sve najbolje pvp iteme u igri osim shouldera. 440 resilience (moze i do 490 uz drugi trinket i dva gema) Nema nijedan rare gem nanjemu, svi su epic gemovi i sve max ench. Pve healing gear full epic oko 2000 +healinga, nalazi se u guildu koji je poceo da radi mh moze i da se ubaci u bt guild ako je potrebno. Dps gear je mesavina pvp/pve opreme, full epic isto enchantovan i gemovan max, 2hmace iz gruula itd.. I na kraju tanking gear je vise od pola epic sakupljan onako usput. Sve u svemu ima oko 65 epica na lvl70 Dosta retkih i zanimljivih itema kao i matsa u banci. 280% flying mount (nether ray kao i puna torba drugih mount-a) U steku oko 10k honora, nesto bedzeva i arena poena. /played 110 dana --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Priest Priest ima i shadow i holy gear, oba su full epic (crafted, od bedzeva i kara/gruul epici) http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ver&n=Deusy trenutno je u shadow gearu na armory Profesije tailoring i eng. 280% flying mount itd. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Shaman Shaman je relativno skoro doshao na lvl70, tako da ima blue gear, enhancement, i spreman je za gearovanje :) ima flying mount i to je to. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ver&n=Zeusx -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mogu likovi pojedinacno ili ceo acc. Pritom ako uzmete ceo acc dobijate na poklon imba twinka, najboljeg na serveru :) , ljudi me whisperuju na svakom koraku sa njim http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...r&n=Koljach Moguc neki dogovor ali najradije ne bih zamenu posto mi je potreban kesh. Cena: otvoreno za ponude ovde na pm, pa bidujte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beograd Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Pozdrav svima, Prodajem druida 70 lvl na frostmaneu sa jos par likova manji level. Oko 1500+ healing, pvp i pve gear. Telefon: 062/819-26-98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mosha Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Na prodaju: 1. Acc sa UD Priest lvl70, realm Frostmane, blue oprema, ima oko 300g na njemu, 20k honora, Taloring i Enchanting. Prodajem acc jer nemam vise vremena da igram na njemu, ima jos oko 30 dana placenog vremena, dobijate WoW+TBC kutije sa CD-Keys, sve potrebne informacije i tako dalje, cena za acc je 80e. 2. Samo char, Human Warlock, realm Frostmane takodje, full epix sa 3/5 s3 gear, svi vindicatori i jos po koji PvE Karazhan gear. Ima nesto vise od 100 Badge of Justice u steku, preko 20k honora, od profesija Herb 375 i JC 375 sa svim epix receptima i skoro svim rare receptima. Cena je 80e. Oba acc su moja i ja sam originalni vlasnik, Priest je transfer ready, kao i Lock ofc. Pozeljno je da ste iz okoline Beograda ili Obrenovca. Za dodatne informacije pozovite me na broj 063/8807320 ili posaljite SMS jer retko proveravam PM ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpiRo Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 (edited) Prodajem akaunt. -BE Rogue 70 lvl - PVP realm Tarren Mill - Full PVP epic opremljen - ima flyng mounta 60% brzine i ceo je enchantovan sa najboljim enchantima i soketovan. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ll&n=Reishi Ima jos 65k honora i mnogo medalja, tako da moze da se kupi s2 kada bude za honor, ima i 1100 arena poena. Prvi sam vlasnik, acc je star 3 meseca, nikada nisam banovan, dajem sve podatke, a moze i diskovi da se posalju. 0643436736 - Danilo Moze i preko msn-a. 100 evra. Edited May 29, 2008 by SpiRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubac Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 OGLAS ZA KOLEGU!!! Prodajem "champion of narru" human male warlock "Afllictor" server "Dragonmaw- pvp" od pvp opreme ima 4/5 vengeful + sve vindictore, battlemaster trinket i najnoviju insigniu od 45 resilience,U pvp opremi imam 509 resilience, 75,000 honora,sve medalje po 100 i 4500 arena poena. Lock takodje ima odlicni pve opremu mesavina tier 4 i 5 sa raznim random epicima...brdo random epika iz kara,ssc, tk...trinketa...,epix fly mount 280% (nether drake). Na acc se trenutno nalazi preko 13,000 golda u keshu i 5-6,000 g. u matsima. Reputacije su odlicne skoro sve exalted,svi kljucevi...acc uplacen 1 mesec. uz Acc ide promena mail adrese i SQ (nikad hackovan,banovan i sl) Cena za acc iznosi 220e (nije fixno) za vishe informacija na 063/844-56-57 , sms ili poziv, zovem se Bojan (trade ne dolazi u obzir samo prodaja) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojanpaunovic Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 TRADUJEM ACC: Human warrior 70/PVP Sylvanas realm. PVE fury gear 1800 APea, 250 pvp resi, gear ssc/tk epici,tanking gear takodje, epic fly,razni ground mounti, 100 gold, u MH/BT guildi... PVP realm spreman za transfer/change name. MENJAO BIH ZA ISKLJUCIVO HORDU NA PVP SERVERU- ISKLJUCIVO PVP LIKOVI S2-S3 GEAR! Kontakt na 064/0562973 HITNO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shogy Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) WTS Human Mage na Balnazzaru, Mage ima epic fly mounta poceo sam da mu skupljam reputaciju za netherwinga takodje mage je u pve guildu TK/SSC http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...ar&n=Gavraa ovo je u pve opremi u pvp imam dva veng imam 40k honora tako da mozete da uzmete jos po nesto... imam 300g u banic jos 500. reputacije su u glavnom reverd ima i exlated ... znaci dobijate CD-ove od WOW TBC SQ ..... i sve to za 110 - 120e gavragavra@hotmail.com Edited May 30, 2008 by Shogy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zviz Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Pozz WTS Acc na kome su: Human Warlock:Majena Od Geara ima : 4/5 s3 Shoulders and Mh s1....PvE gear:Karazhan/Tailoring Epic flying mount:NetherDrake Profesije:Enchanting/Tailoring Armory Link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...us&n=Majena NightElf Warrior:Errorian Od Geara ima:4/5 s3,s3 sword...Tanking gear:Karazhan,Badges... 60%Flying Mount,takodje ima Mounta od Midnighta(Horse) Profesije:Blacksmithing/Mining Armory Link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...&n=Errorian Human Rogue:Werqell Od Geara ima:2/5 s3,1/2 s3 wep(main hand)....PvE gear Karazhan Badges... Epic Flying Mount:NetherDrake,Flying Mashine, Profesije:Engineering,Mining.. Armory Link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...s&n=Werqell Pored toga imam Dosta altova:Hunter 50lvl itd.I OKO 4K GOLDA NA ACC-U Cena Po Dogovoru Kontakt Tel:0646231633 Ili P/M me Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Prodajem gold na sylvani 1000g 1000din broj tel 0642626021 ili na pm bump prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
out-dated Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Prodajem: 70 lvl warriora ( Ally) -nikada banovan, prvi vlasnik / 70 lvl UD Mage na Auchindonu Nick - medeni :DD Server:Xavius Nick:Nartaniel Profesije:alh/herb( svi flaskovi i elixiri ) Reputacija:exalted sa svima, osim novih od 2.4 pecha oprema:videti armory / pvp ima od heroica i od bedjeva... attun: ima sve , svi kljucevi za heroic inst transfer: moze Dobijate :cd key, sq, kutiju, diskove lik ima dobru reputaciju Na accu su jos i mage 70 lvl na Auchindonu ( tek izlvlovan) oko 1 k golda na njemu Za vise informacija: dusantitov@gmail.com msn Nartanijel skype mob- 064 350 50 13 ( Dushan ) ili sms Cena : nishta preterano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 WTS UD MAGE LVL 70 Od opreme ima full t6 8/8 kao i sve ostale najbolje pve iteme u igri, armory link: http://armory.wow-europe.com/character-she...s&n=Joyride lik moze da se transferuje i tako to nije nikakav problem.. pvp oprema je krs u principu gladijator + merciless, tako da stavljam akcenat na pve gear, sve ostalo u vezi lika mislim da moze da se vidi na armoriju, takodje ima oko 3k golda na liku i gomilu consumablesa i matsova. Na akauntu jos ima i 65 lvl ne drood i par likova 40lvl cisto ako nekog zanima :P. cena je 600 eura!!!!!! ako nekome treba vise informacija mozete da me okrenete na telefon 064-188-2998 Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 WTB dobro gearovanog dps-a obavezno da je aly. PS: kupujem samo lika ne ceo acc. Ponude slati na djurica90@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgec Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 WTS/WTT NE male rogue lvl 70 server Earthern ring normal,transfer rdy rogue nema neki gear full plav je i ima 4 epica(gladithor hands,back od honora,gladithor thrown i kara hands)ima 11k honora u steku i 1000 gold normal fly,epic ground,skinning 360 i tailoring 370,first aid i cooking max Acc uplacen do 15 jula Kontakt na pm ili msn milancar2@hotmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
xypnotica Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Prodajem Troll maga, tk,ssc gear,za 2 dela t4, i sholder t5 ima 1100 splla. Epic fly mount, enchanting/taloring (ima Executioner). Realno moze u koji u svaki gild da se ubaci.... CENA 200 EVRA mada kontaktiraj te me dogovoricemo se.... 0644616797 xadhardcore@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
neca.nis Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 (edited) E ovako, menjam Age of conan account imam par low lvl likova :p lvl 22 je najveci :p, menjam za wow acc na kom ima bar jedan lvl 70 sa solidnim gearom... ajd javi te se brzo :) 064 67 10 555 Edited May 31, 2008 by neca.nis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Jel ima neko ko bi prodao 2000g na Hamourushu (horde) za 2k din :D Nek mi ja pm ili na msn ivangen94@hotmail.com "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noexqs Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 Prodajem WoW Account - World of Warcraft + The Burning Crusade Na Account-u imam dosta likova od kojih su Cetiri 70 lvl - Orc Rogue 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Kacmi - Undead Mage 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Noexqs PvP gear i nesto PvE gear-a u banci - Blood Elf Paladin 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Lightknight Ima PvP i PvE healing gear + PvP retri gear - Night Elf Warrior 70 lvl Server EU Executus Ime lika je Kacmi Imam jos dosta likova na primer : Human Warrior-a 64 lvl na Serveru EU The Venture CO Blood Elf Priest 60 lvl na Serveru EU Xavius itd ..... Takodje imam i jos par likova izmedju 40 - 60 lvl .... Sto se tice gear-a za ove 70 lvl gear je extra , ko ima sta od letecih mountova i od mountova od 100% mrzi me da pisem ;-) za svakog lika posebno ..... Account nikad nije bio hackovan ili banovan, imam secret question, cd-key i sve potrebne informacije o accountu takodje likovi nikada nisu bili transferovani. Account bas hocu da prodam tako da nemojte mi nuditi zamene itd ... Ali kazem sve sto vas interesuje pisite na mail nikolatau@gmail.com ili na mob.tel. : 0637251209 A moze i na MSN : nikolatau@hotmail.com Cena je po dogovoru ali ga necu prodati ni bud zasto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
real-X Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Prodajem 2 accounta, zajedno ili odvojeno: Acc1 Mage: http://armory.wow-europe.com/character-she...&n=Manifest Epic flying mount, Zul'aman medved, dosta itema iz BT, MH, SSC i TK. Na accountu je takodje Shaman sa Epic flying mountom, profesije herbalism/mining (farm masina). Tu su i druid 64, warrior 62, warlock 45. Acc2 Warlock: http://armory.wow-europe.com/character-she...r&n=Wiccana Normal flying mount, takodje dosta itema iz BT, MH, SSC i TK. Za vise informacije o oba accounta pozvati 063/881-37-31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andjelo92 Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 WTS Drenei Mage 70 server silvermoon normal. od pvp opreme ima 4/5 gladiator, trinnket, finger, neck, waist.. evo linka od pve http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xm...on&n=Hartes 2 profesije max alchemy i herbalisam 375 ima epic fly obicnog i netherdraka i onog nether raya, 500 golda ima neki kuraca u banci.... na accu je jos i 66 prot paly ima epic mouta i tako to i 10k hp a 66 lvl :P vise info na pm ili 063/722-5-062 Cena oko 100 E imam sav info Menjao bi za nekog roguea ili sta imate slicno ponudite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sgt Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 Prodajem gold na Stormreaver EU serveru (Alijansa, a moze i Horda) u neogranicenim kolicinama. Beograd, bulevar kralja Aleksandra 1000 golda za 1000 din. kontakt putem maila star-gamer@hotmail.com, u igri Stargamer (lvl 1 char - koristite postu) ili pm ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
wzfellguard Posted May 31, 2008 Report Share Posted May 31, 2008 WTS ACC sa mnostvo likova do 50lvl na extra serverima,alijasa i hordasa,ima svega...Od shamana do warriora,healera do dps i tenka... Ali main je trenutno priest holy wzfellguard na chromaggusu. Ja sam CL u guildu i trenutno imamo prvog bossa Kalecgosa na 31% mislim poslednji pokusaj a to je drugi dan raidovanja u SWP... Uglavnom svi itemi su t6 kvalitet,samo je sholder t5 ali pri prodaji acca,lik ce imati i t6 chest i t6 sholder jer trenutno sam stavio prio na trinket od Illidana jer je rare drop,dok t6 delove mogu da uzmem kada god hocu... Priest moze da ima bear mounta ako kupac to zeli,jer iskreno mrzim da igram ZA a izgubio sam na rollu poslednji put za 1,tako da prvi ZA reset mogu da imam medveda,samo ako to vlasnik zeli,ali to povecava cenu acca za 50eura,jer na ebayu to povecava za 100eura za ne informisane. Takodje imam sve moguce dropove iz Karazhana,SSC\TKa za healing osim t5 chesta koji nikada nije ispao... Profesije su Tailoring,znaci imam sve moguce planove za crafts,pocevsi od sholdera i bracera za heal do oba ista samo za dmg sa hastom ofc,moze craftovati shadow resistance gear ofc,i mnostvo drugih,imam sve planove iz TBCa koji postoje,koji su vredni... Imam nekih 1100spell dmg sa hit capom u slucaju da zelite shadow spec,lik ima epic flying mounta ofc. Sve reputacije su na revered,a najbitnije su na exalted,karazhan(violet eye) je exalted ofc,onda u hyjalu je exalted ofc,Ashtongue-BT reputacija exalted ofc,imam staff od gurtoga very rare drop,offhand od archimonda...Tako da posedujem "poveliki arsenal" oruzja... Ne znam sta jos da navedem jer lik ima najbolje stvari koje mozes imati pre sunwella...A u slucaju da kupac zeli sunwell iteme to ce povecati cenu acca poprilicno...Vec sam imao ponudu od 300eura,tako da slobodno me pozovite,posaljite sms na 0642345662,javite se sta kako gde,koliko,nije problem dogovor je uvek dobrodosao...To je najmanji problem,inace Acc takodje poseduje Warriora bivsi main pre tbca Koji ima par t1 i t2 glavu...(hehe) ima 66lvl i ima blacksmithing i mining... A za PvP u slucaju da zelite,shadow je solidan sa 200resi i solidnim spell dmgom,a Disciplina ima oko 400 resilencea uz to je Night elf priest tako da mu je racial "VEOMA DOBAR-EXTRA",moze se reci najbolji za disciplinu priesta... To bi trebalo da je to to,ne znam sta vi mislite,ali acc svi cene preko 500eura,ali cena od 420eura je ono sto bi bilo ok,ima jos sto drugih gluposti koje posedujem ali ne znam sta ljudi traze,tako da slobodno pitajte,ali preko smsa ili poziva,jer nisam mnogo na ovom siteu... Btw acc traje do 25juna,to je otprilike jos mesec dana... Priest je na PvP serveru tako da mozete da migrirate gde god hocete,cena moze i niza po dogovoru,ali se placa keshom... ZNaci kontakt preko fona 064\2345662 ili mail wzfellguard@hotmail.com Znaci lik se zove wzfellguard,ima fury warrior i holy priest,oba lika imaju isti nick...Priest je na chromaggusu a warrior na wildhammeru... Regards wzfellguard-Nenad Zivotic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts