Lucky Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 (Oni se zove :)) Ako je po igri, odobravam! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted July 9, 2008 Report Share Posted July 9, 2008 haha nije po igri ali moze, ime je kratko, zvuchno lako se pamti i nesvakidashnje je, ja sam ga dao jer mi se svidja to je sve :) Quote www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Da li te je duboko uverio u to? Da. Ja moja uverenja objavljuje samo kad su duboka i kad mi je neko u to uverio. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Koliko je duboko ishao pri uveravanju? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Pa prvo mi je Ćućun rekao da misli da je ovaj derpej jer ima te roze avatare i ćudne postove, a onda je došao moj drugar Lemi (ekspert za derpeje) i uverio me da je Koja skrenuo sa pravog puta. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 ne cvilim ne cvilim mada su tvoja nova pomagala za kicmu pocela da skripe pogotovo sada volim da te karam kada imas to oko struka pa sluzi kao sedlo dok te jashem ,odma se setim kada sam bio klinac i onih zajebancija na novcice koje si mogao da jases po supermarketima,samo sto u kjoota sada ne mecem novcice kada ga jashem ;) ........ kojot lek za sve probleme i nostalgije Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 kali, kad kupujesh fb? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 .i. :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 fejlovao si taj kurac nego daj onog stealth kera da se ljudi malo smeju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 http://www.josepino.com/?p=210 trazili ste dobili ste :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 23, 2008 Report Share Posted July 23, 2008 http://youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted July 28, 2008 Report Share Posted July 28, 2008 prvo sam se nasmejao,posle mi ga bilo zao. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted August 3, 2008 Report Share Posted August 3, 2008 Ja sam se užasno ogrešio i to tek shvatio pre par dana. Pri nabrajanju kućnih ljubimaca ja sam zaboravio na mog all timea favoritea, Maksimilijana Baju Prvog Juniora, činčilu iz detinjstva. On, nažalost, nije više među nama, ali ja mu dugujem izvinjenje i to bih hteo i da uradi ovom prilikom. Hvala. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naufragium Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Pa po ovome sto si napisala, tvom psu ne radi bas najbolje veza sa mozgom. Uzmi eurokrem, namazi mu na posudu iz koje jede i svako jutro ponavljaj 20x: "Dona prestani da cvilis, moli te tvoja DZ!" Zaboravio si plazmu. Euro krem nikada ne ide bez plazme. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Cemu ovo ozivljavanje topica stalno od pre 100 god ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 DA STVARNO OVO JE SRAMOTA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 30, 2008 Report Share Posted September 30, 2008 Naufragium vrati stari avatar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AyS^ Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 (edited) imao sam i ja isti problem (engleski bulldog) davao joj igracke,uzela jezha nekog plasticnog,obuhvati ga sapama i neda nikome.inace isti simptomi su bili,probudi se oko 2-3-4 ujutru i cvili,pa se zabije u neki mracan ugao,sedi i cvili.sve ostale igracke je pokidala na delove,samo je taj jezh ostao citav dok joj je trajalo to.vodio sam je kod veterinara i dobila inekciju neku da se potisne mleko valjda koje je krenulo da se pravi u laznoj trudnoci da ne bi dobila ne_znam_kako_se_zove na "sisama". (tumor,ciste ili kako vec,nemogu da se setim sta mi je bio reko.uglavnom posle nekih mesec,mesec-ipo je prestalo. au,tek sad vidim kolko je star topic :P Edited November 4, 2008 by AyS^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 4, 2008 Report Share Posted November 4, 2008 Nema veze, pomoći će nekom sledećem sa sličnim problemom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted November 4, 2008 Author Report Share Posted November 4, 2008 a i taman je skoro opet imala laznu trudnocu Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts