unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 posle 27 samo redovan posao, redovan san, redovan obrok i neredovan ... (tri slova - strana reč - latinski broj šest) :(((( pa dobro, isto je i sad, samo su san i obrok neredovni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Igrao jebeni Master Of Orion 2 sa ortakom do 2 ujutro ustao u 8.00 \o/ ali sam happy bar :) Odlucio sam da treba da se bacim na neke vezbe za leto ono uspeo sam da se ne uprasim za zimu tako da sada nemam onaj deo skidanja kilograma nego samo neka kondicija mala i minimalno zatezanje, kapiram da za 2 meseca moze da se sredi sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 skinuo sam mass effect za xbox, boooze koliko je ono dobro. sto nisam klinac jos uvek da se igram po ceo dan :( . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 nego jel mogu da se piratizuju igre sa ps3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 zavrsavam smenu,idem na konsultacije,kasnim u skolu,pa gajbi u 8 na ucenje...I TAKO SVAKI DAN BRE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Mogu al ne mogu da se igraju još. Imaju na njuzu da se skinu neke igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 moram da podelim ovo : dolazi porodica medveda posle prepodnevne setnje kuci, i sedaju za sto tata medved pogleda, i kaze "Hmm. neko mi je pojeo kashu..." sin medved pogleda, i on kaze "hmm, i meni je neko pojeo kashu" mama medved ih pogleda, i kaze "ne serite, jos vam nisam ni sipala" osim toga, dosao kuci Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 ne dizem glavu od jutros, sad seo malo da odmorim pa na neki sastanak kurac palac, a u subotu na neki kurati prijem ovo ono i pijanka sa snobovima, to gledam da izbegnem kako znam i umem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 jebote koliko kasne vicevi u Zrenjanin. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Grujane, adduj me na spejs :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maraaram Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 <3 ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶.٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶ Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 jao stao mi mozak, jel se seca neko kako se bese zove onaj mega fani frp strip? nedeljno ili dnevno ga kace, nisam siguran. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 crko mi "glavni" enter na g11... kakav smor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Konacno malo vremena da napisem nesto na forumu, a da nije ujutro.....odoh kuci ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 @ kruko order of the stick ? @ thread rucao Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 daaaaa :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 (edited) Ladno sam i ja to hteo da pitam, pao mi na pamet posle sto godina :) Btw, je l' zna neko koliko košta čipovanje wii-a kod nas? Edited May 14, 2008 by Atomic Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Obrni virtual, 311 20 49. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 order je mama! I AM A SEXY SHOELESS GOD OF WAR! :) danas dan vise manje bleja. jedino sto sam sortirao tonu papirologije bilo je super, jos malko pa kuci. gladan sam :) poceo sam da jedem bruka malo, valjda mi to podsvest govori "na dijetu debeli" If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 A to si ti Džokeru, jebo te ja, gledam ko je ovaj Dilan Dog i gle otkad mu je džojn dejt, a ne sećam se da sam ga viedo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Odo da vezhbam! Mnogo lep dan! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 stigo kuci, sinoc sam razbio bezicni fon posto me sveca iznervirala i sad jurim ako moze da se nadje, ako ne da pazarim drugi, idem da jedem mrtav sam gladan Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 Grujane, adduj me na spejs :) zar vec nisam,davno to beshe,gledao sam neke fotke gde se krivis sa pivom ? :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 divan dan, prosetao se po gradu, zavrshio neku smor papirologiju, dobio honorar, uzeo karte za pozoriste....milina, lepo vreme, ulalaa It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 14, 2008 Report Share Posted May 14, 2008 zar vec nisam,davno to beshe,gledao sam neke fotke gde se krivis sa pivom ? :))) ne znam, a mrzi me da proveravam :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts