mncu Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 i ja treba da kupim gomilu stvari. njah, juce sam pronasla samo neku kul majicicu, a treba mi jos svasta. inace, mnogo lepa majica, nacrtana riba i pise more than just a pretty face ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 mrzi me na trening po kisi... posto sam trosio jako jako puno goriva odlucio sam da pocnem da zivim kao student i pesacim i vozim se busom. i svidelo mi se zadnjih par dana! ali glupa kisa mi sve pokvari :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 pa za sta sluzi gorivo nego da se trosi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Da se zagadjuje planeta... =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 a plin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Da se pune upaljaci. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ne pominjite mi benzin, silne pare puknem na isti, jebem ti cene nafte i sranja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin benzin :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Kako si tru dule jebo te! Biću tvoja grupi riba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Inače, rhh mi ubija ionako krhko samopouzdanje, te ozbiljno razmišljam da se manem ćorava posla :( Moja ekipa uvek gubi, kad ja igram sa njima...Juče sam dobio više shotova u glavu od Jenne Jameson u svim filmovima zajedno:) Ma dobar si nemke, josh malo da doteramo tvoj stil igre i bice sve ok. Bilo je i nama potrebno malo vremena da se konsolidujemo, ja da se priviknem na visinsku razliku, exi na cist vazduh i tako ;) Onda je sve doslo na svoje. Gledam multi prenos muskog i zenskog tenisa, i tako :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ahaha, volim i ja tebe vudu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Zapravo sam mislio na drugo duleta sa svojim avatarom, ali i ti si tru svakako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 i nemoj da se tripuješ za rhh, nije presudilo to što je stija ušao umesto tebe nego što smo se organizovali, što smo igrali mape koje nam više leže i što je luka pwnovao jako. :) I STO SAM JA UZEO SKAUTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 LAV IZ IN DI ER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Zapravo sam mislio na drugo duleta sa svojim avatarom, ali i ti si tru svakako! brate, ako mi ti budes grupi, bicu najtrooiji izvodjac u svemiru:* brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 evo osvestio sam se od Indjije... sve je stvarno bilo dobro,i zezanje,i alkohol,i diskoteka,dok su 2 stvari bile lose...prva je geo da silva je rumunska debilicna,a druga je sto nam se sjebo foto aparat kad smo dosli u Indjiju...tako da imamo slike samo sa polaska i iz voza... :\ sve u svemu,lepo se proveo,i nesto za pamcenje... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 uticalo je to shto smo mi igrali neozbiljno castle, bez medika i hevija, ali tu mapu vishe ne igram ozbiljno jer smaaaaraaaaa. tako da ako vam treba taj bod da shiljite svoje pishice kako ste nas dobili, neka vam:))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Kako odvratan dan, taman sam mislio neki fudbal da odigram. A veceras u neki klub "White", mada ne znam ni gde je... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 ^to ti je bivsi Sargon koliko ja znam...odmah pored Undergrounda na Kalishu...ali ja sam mislio da su prosli vikend bile 2 zavrsne zurke za ovu zimsku sezonu!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 jos mesec dana i kuca opet. sarma, musaka, kobaje, pljeke... fudbal na adi... basket, ju ju ju Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Opet ova glupa kisa :/ ne mogu ni da otvorim oci koliko sam umorna i koliko mi se spava... jos treba i da ucim :( btw, nesto najukusnije sto sam ikada probala http://www.cherryrepublic.com/product/58/Cherry_Candies probajte obavezno!! jeste malo skuplje ali je mnooooogoooo dobro Dobro, ali, deder, gde to ima da se kupi kod nas! Ja nisam video cherryrepublic ovde! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 tako da ako vam treba taj bod da shiljite svoje pishice kako ste nas dobili, neka vam:))) Niko te nije terao da napustis igru pre Badlandsa kojeg ste mogli da nas dobijete :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 rekoh ti da te dve mape ne podnosim u sushtini, s toga mislim da je nejbolje reshenje da akos e vec igraju da se jedna igra na pochetku(ne castle) a druga na kraju ako ima vremena. jel posle 2 doze smora u relativno kratko vreme, nemam bash zelju da nastavim ad igram. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2008 Report Share Posted April 26, 2008 Pa kad si ti sav smoren :) OK, prihvatam sugestiju, sledeci put igramo cp_stage / cp_5point / cp_5point / cp_stage princip mape, barem dok se ne pojavi i goldrush :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts