G!!! Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 E, `de si kupio krevet? Planiram i ja da se bacim u trosak po istom pitanju, pa bi mi bila korisna svaka informacija! Please! :) nema tu nekog izbora ako neces francuski... klik-klak sam uzeo u simpu, fiona je model... ono sto je bzvz je sto su standardni materijali totalno bzvz i ruzni, a za ove moderne se ceka od dva meseca do 3... ja sam srecom nashao u novom sadu neku varijantu koja mi odgovara pa sam keshnuo i odmah doneo krevet... inahce sam se razmishljao da kupim extra dushek i samo na njemu spavam.. kakvo nevreme napolju btw.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Al se promeni vreme za pet minuta... srećom pa sam bio kući da reagujem, inače bi mi vetar oduvao sve majice i peškire s terase... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 sisaj ga meni josh nije stigo :( jebem ti isporuku od 35 dana ko da prave spejs shatl. znaci nije bilo teorije da toliko cekam koliko sam neispavan i svaka me koschica bolela, vec sam obilazio sve prodajne salone i na kraju nasao .... znachi ljudi koje blazenstvo, nisam ovako dobro spavao godinama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 prespavao sam prva tri casa...tj spavao sam na tim casovima...posle nismo imali 2,pa imali sedmi...tezak dan bio... :D ali opet,osecam se umorno i kilavo...nemam snage ni za sta... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 одлете балон са Славије, североисточно, у правцу Правног и даље, према Дунаву... Београд је свет! MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 drasko, molim te, manje kucaj, vishe radi na tom tvom poslu :) Misli na nas koji primamo deo plate u dinaru koji sve vishe i vishe slabi... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 jle mi tebe placamo da kenjash po forumu ceo dan, a josh hocete opet da povecate plate, pa nije ni chudo shto smo u govnima:)))) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @G!!! Hvala mnogo... @Infernown Cekaj bre, kad sam ja isao u skolu nije bilo teorije da ne prodje bez 6 casova, i to nije zavrsavalo pre pola 2 ! Nije ni vazno! Ah, gimnazija, kako je to bilo super vreme.... Basket, skola, basket, skola, igrice, basket, igrice.... Moj savet - uzivaj koliko mozes.... @Maude Gde si uzeo da ne idem tvojim stopama! (jel Simpo - novi model?) PS Ovo podseca na one imbecilne reklame sa Pinka..."i na putovanja ga nosim"....:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @Maude Gde si uzeo da ne idem tvojim stopama! (jel Simpo - novi model?) jeste simpo, al vredi to je po meni najbolji model od onoga shto nije klasichan krevet nego na rasklapanje. realno simpo ima najkvalitetniju ponudu, malo jache cene i ovaj period chekanja .. al to je zato shto je prso pod naletom ove formaideale kompanije koji valjaju sranja. veruj mi istrazhivao sam sve 3 meseca .. a poshto chekam na novi krevet vetj 6 meseci jedan mesec gore dole jebiga. btw model je euro, prekopirana italijanska linija (imam taj original italijanski koji se sad raspao) znachi nema razlike, odradili su ga identichno. imaju katalog na netu. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) kako je lepo vreme napolju, macanski Edited April 22, 2008 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 bedak bedak bedak bedak jebeni slucajni procesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
back4round2 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ova kishica me maksimalno usporila , idem da dremnem sat - dva . I do it backwards but I don't wake up... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 jebote koja havarija u saobracaju, kisa definitivno ne sme da pada u bgu :) sad sposla, dosao malo ranije, idem da jedem, pa da odgledam neki film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 pa da? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ti mu dodjes kao sekretarica ovde na ruru :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @G!!! Hvala mnogo... @Infernown Cekaj bre, kad sam ja isao u skolu nije bilo teorije da ne prodje bez 6 casova, i to nije zavrsavalo pre pola 2 ! Nije ni vazno! Ah, gimnazija, kako je to bilo super vreme.... Basket, skola, basket, skola, igrice, basket, igrice.... Moj savet - uzivaj koliko mozes.... @Maude Gde si uzeo da ne idem tvojim stopama! (jel Simpo - novi model?) PS Ovo podseca na one imbecilne reklame sa Pinka..."i na putovanja ga nosim"....:) eh da mi je neko ovo rekao u prvoj godini... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 haso sam suljpa sa kobajom ojojojojoj brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @maud, 6 meseci cekas na euro ???? svasta zar nije maximalnih 3 meseca... bas tuga da im tako slabo ide, ona forma ideale nije ni za cigane Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 meni je is shipada stigao krevet/kauch posle 10 dana :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 e da, oterao sam jedne majstore, two more to go » Click to show Spoiler - click again to hide... « Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 boli vas kita kad možete da spavate na tim kupovnim krevetima. ja sam dušek od 210 cm morao da naručujem posebno, pa mi je onda stolar pravio krevet. još jedna užasna stvar sa kupovnim krevetima je što su mahom pravljeni samo za spavanje. ako hoćeš da prcaš, raspašće se posle trećeg puta, a škripaće od početka. ololo stolar Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ma nek skripi, i onako se to nece cuti od..... a i tu su fotelje, stolovi, radijatori, lusteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 NAPISAO SAM RAAAAD \O/ \O/ \O/ ufff,sad cu tako lepo,opusteno da blejim,bez ikakve presije... :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 odgledao film, pikao malo teewars, jel jedino to mogu da igram na modemu, veceras gledam tekmu, idemooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 u kurac sestra, messenger, i windows update.. odlepio sam dok sam naterao govno raspalo da radi. sad idem uskoro do drugarice na rodj, da nazdravimo za sve i svasta Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts