Sheyn Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 sta ces ti u Skupstini ? insajder ?:O skuvala sam se u prevozu danas... step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ^Ja sam prochitao "svukla"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 smuvala sam se u prevozu danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Kako bi svi videli ovu sliku postavicu je na 3 mesta: POGLEDAJTE CENE NA RACUNU A ZATIM KOJI JE OBJEKAT: Šta je ovde neobično? Oduvek se znalo da se u skuštinskom restoranu ubiješ od ića i pića za 200 kinti Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 puvala sam u prevozu danas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 u autobusima zlo, van njih fantastichno... treba d'radim a ne da mi se... same ol same ol... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 pukao mi film danas u opstini dok sam cekao sat i po u redu za novu lichnu kartu. Na kraju sam samo izasao iz reda.... Btw danas sam kupio svoj prvi kuvar. U stvari dva - jedan pocetnicki (tipa sve sa jednim loncem/tiganjem) i drugi neki full francuski It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Vec 10i dan blejim do 5 ujutru :S I onda ustanem u 5 popodne :@:@:@ ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 bio na sahrani... mnogo ljudi. neke nisam video jako dugo, a neki mene nisu videli josh duzhe. sve mi prilaze pa pitaju dal sam taj i taj, setjaju se kako su me nosili i igrali se samnom kad sam bio bebac. i to sve neki umetnici... muzichari, slikari, glumci. bash bih imao kul porodichne prijatelje da se nije sve raspalo devedesetih :/ sad bih trebao do teretane kad vetj nisam ishao na posao... ali ne da mi se :] idi, idi, idi, idem, otishao sam... shta radish tu, idi, idi ,idi, evo, idem, idi bre! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 i to sve neki umetnici... muzichari, slikari, glumci. bash bih imao kul porodichne prijatelje da se nije sve raspalo devedesetih :/ Jao ljubi te deda Zika You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 pa vetjinom su zhene :] Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Ovog Ramiza sve oće u životu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Ovog Ramiza sve oće u životu. riba: Ma ti si meni mnogo sladak vudu: paaaa riba: aj negde u kafic da popricamo itd... vudu: lol? kafic? 'el znas ti koliko 'leba moze da se... riba ???? vudu: "loguje se na rur" vudu: life sux :/ Drugim recima mrdni malo dupe, pa ces samo cvrkutati ovde na forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 riba: Ma ti si meni mnogo sladak ?Syntax Error Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 ne moras da budes sladak.. mozes kao ja, da budes ruzan, al da prirastes za srce elem, posle dugo vremena palim na cetvrtak u kafani... neka riba pusta metal, to moram da vidim kako izgleda... cuo sam da ima pun kurac black/death-a, ali je nista nece spasti kad joj dam USB i kazem "pusti Alabama Thunderpussy - Middle Finger Salute" Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 jaoj bre vudu daj ne seri! ch1zra: kako bih ja tukao ljude koji od dj-a traže pesmu, uff Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 pukao mi film danas u opstini dok sam cekao sat i po u redu za novu lichnu kartu. Na kraju sam samo izasao iz reda.... A kad si dosao kuci jel si rekao "STA KO JE REKAO?JA SAM REKAO!!" :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 jaoj bre vudu daj ne seri! ch1zra: kako bih ja tukao ljude koji od dj-a traže pesmu, uff @vudu ivan ti reko da si sladak @ ivan ne znas ti atmosferu u kafani... a i necu joj traziti pesmu, nego cu joj reci sta da pusti Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 @vudu ivan ti reko da si sladak Napredak brate. To ovaj Stator misli da su svi simpatični blu-aj gikovi ko on pa ih kenja sve :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 A kad si dosao kuci jel si rekao "STA KO JE REKAO?JA SAM REKAO!!" :))) ne, jeo sam od muke. Nazalost...sat i po sam cekao....nas u redu 12, samo troje je ushlo za to vreme. I josh morash da uzmesh lichnu sa chipom. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Napredak brate. To ovaj Stator misli da su svi simpatični blu-aj gikovi ko on pa ih kenja sve :) E nemas pojma, spikam danas sa jednom ortakinjom i zali mi se da je smara neki tip danima, a kao ruzan, mali, debeo i kao jedini mi je plus sto je onako geeky sto je cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 a ona studira mashinstvo? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 E nemas pojma, spikam danas sa jednom ortakinjom i zali mi se da je smara neki tip danima, a kao ruzan, mali, debeo i kao jedini mi je plus sto je onako geeky sto je cool Pa eto, pored tih atributa geeky jedino i može da bude plus :) Inače, od jedenja i neaktivnosti počelo blago da mi se gomila salo u predelu stomaka, sad imam napokon za šta da se uvatim fala penisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 nije mi dobro jebeno :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 /me ode na pivo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts