iguana Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 do 26godine mozesh da budesh zdravstveno osiguran, ako si student i preko jednog od roditelja. tako sam ja radio, samo bih dao kevi potvrdu da sam redovan student i parazitirao bih na njenom zdravstvenom osiguranju. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 da to ti kazem, mogu da me smaraju i da mi traze diplomu sa faxa (koj jos nemam) ili da mi traze potrvrdu da sam se ispisao sa istog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 pijan sam kaj zver i mislim samo na jednu kurvu prokletu :( If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 da to ti kazem, mogu da me smaraju i da mi traze diplomu sa faxa (koj jos nemam) ili da mi traze potrvrdu da sam se ispisao sa istog ko ce da ti trazi diplomu sa faxa ? :D mislim zar ti iguana ne pise da ti treba potvrda sa faxa da si student da bi overio knjizicu a ti pominjes diplomu ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 iskulirao sam jednu mega giga najstrashnijeg "san snova" izgleda cicu... nemam pojma zasto... a fino nam krenulo... kakav sma ja tekren... u pichku materinu sad mi doshlo u glavu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 emo night @ RUR @ thread razislo se drustvo, odrzasmo pomen azdaji sirotoj.. sad malo bleje po netu pa koma, sutra na pos'o Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 brate ovo nije bilo emo, ovo je bio najchistiji otrovni seksipil... ono kad dobijesh erekciju posle prvog poljupca fazon :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 pa to nema veze sa seksipilom, ja dobijem uvek boner posle prvog poljupca, a nije da sam samo na sexiplne cice naletao :)) • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 a nije ni da si samo na cice naletao... ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 videh danas da je ronaldo uletao u neko sranje jer je najmio neke kurve za koje se ispostavilo da su trandze pa su ga ucenjivali/le:)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 A, krenulo da se šljaka, pa mora ranije u krevet...Sve u redu, posle nekoliko meseci, čovek se navikne da može da funkcioniše sa 5-6 sati noćnog sna...ja se vratio sa basketa, okupao i sad ću da odgledam Housa iz kreveta, da me uspava... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 pocinje nba na obn \o/ \o/ \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 thanx reve za ona podesavanja :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 (edited) Ovaj Ch1zra je postao patofna najgora, ide na spavanje u pola 3! :P Legao u ponoc i probudio se u 5 jer sam bio zedan. Pio vode i nisam uspeo da nastavim da spavam. ;\ Ionako sam trebao da ustanem u 7 da uchim...10radnih dana josh a ja treba da uchim! ;\ EDIT Dobro jutro radni narode!!! (first) :) Edited May 7, 2008 by jasamnepismen . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 dam ti fore dok se ne priviknem malo na ustajanje :) posle cu opet da te sijem sa leganjem elem, pijem kafu uz minor glavobolju, i pravim malo reda na download particiji... valja rezati neke pizdarije danas kad se vratim kuci Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 dobro jutro ovo iznad nas je nebo! zna da bude kad je divan dan :) jedino mi je bedak sto necu stici sebi da napravim dorucak al dobro hasacu nesto usput :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 pa to nema veze sa seksipilom, ja dobijem uvek boner posle prvog poljupca, a nije da sam samo na sexiplne cice naletao :)) navedoh seksipil kao nesto sto je izrazito kod te osobe, pored svega ostalog... shut u glavu !"£$% nego dobro jutro radni narode i prijatno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 dobro jutro ovo iznad nas je nebo! zna da bude kad je divan dan :) jedino mi je bedak sto necu stici sebi da napravim dorucak al dobro hasacu nesto usput :) sunchan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 jeeej. gistro spavao. jos malo jos samo malo. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 morao sam da instaliram modem na poslu, bez neta nema leba Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 kakav miniprekid sinotj joj! vino je iz raja izashlo :) taj rad, sve su lepe kad zazmuris :) haha a ti si romatichar pa i dalje pa zhmurish :) ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 pa bash si reprezentativan chlan foruma, nemoj 'mo se lagati! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 opet sam sinoc zaglavio radeci do 4, tako da nisam stigao da odem do opstine savski venac po sve izvode koji mi trebaju za lichnu kartu...mogao bih i sada ali bi mi propao dan u cimanju tamo vamo. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 (edited) that's possible? mogu da naruchim izvod iz zemuna sa opstine savski venac? nisam znao da su uveli tako nesto, znam da su imali neke planove... hvaaaaala govnotrone!!!! Edited May 7, 2008 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 smorio se u skoli ko pas,idem sad malo da spavam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts