G!!! Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 aaaghhh kroooaasaaaannn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) Dobro jutro, jutros je zagustilo, nisma stigo do sada da se prijavim.... izgleda da će kiša...ua... Večeras basket u sali 5x5...Biće gusto, deca su počela da zakucavaju iz naskoka, a to nije dobro...ipak, verujem da ćemo da ih prizemljimo:) @Lucky Srecan put i lep provod! I, da, srećna slava svima koji slave danas! Edited May 6, 2008 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Srecna slava. Htedoh da ustanem u 7 da ucim, ali sam se ponovo uspavao i tek sad ustao... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 sretan put lackzyor! ovih dana bi trebao konachno krevet da stigne, chekam ga ko kishnu godinu u sahari. sad da sjurim neki rekbu pa u akciju. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 srećan put, lale srećna slava svima kojima je slava inače, mislim da su crvene govornice ukinuli u londonu pre nekog vremena, tako da jebi ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 sigurno su sachuvali neku kao spomenik:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 aaaghhh kroooaasaaaannn... jel ti svako jutro ustanes,odes da kupis,i onda kao uzivas da ga jedes? pa mnogo je to truda jbt... :DD Ja se naspavao do jaja,sad slusam muziku,doci ce mi 2 ortaka na pola sata da izbleje,a posle me ceka strebanje za fucks...neka neka,nije tesko :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 ne zapravo uzivam da mi moja koleginica donece vruc kroasan koji se pushi i da ga umachem u jutarnju kavu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 gajbice tvoj je zhivot shvicarska :)) ne zapravo uzivam da mi moja koleginica pushi i da ga umachem u jutarnju kavu :) u sick bastard! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 gajba po gajba - ferari :P maude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 finals week!!! >>> aerodrom >>> beogradddd Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 finals week!!! >>> aerodrom >>> beogradddd >>> adddaaa >>> basskkkettttt QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aniblas666 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 urgh koji smor treba(trebalo bi) da ispredajem neke gluposti.......ma nema veze volim ja to da radim x) i kako je danas zanimljiv dan.....ustanes ujutru obavis poslove,vratis se....zaspis....pa onda odremas pa opet ajmo jovo nanovo! ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 josh jedan dan da nisam radio koliko treba....sad odoh do grada da se vidim sa drugarima iz vojske =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Nemanja, posto vidim da si tolko zapeo za taj basket, da se nadjemo ja i ti jednom, samo da vidim kaki si :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 ZA VELIKO I NEZAVISNO KOSOVO-BROJ 1 BORHAN TADICI!!! Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Nemanja, posto vidim da si tolko zapeo za taj basket, da se nadjemo ja i ti jednom, samo da vidim kaki si :) Kako da ti kazem. Utorkom i nedeljom igram u sali, ostale dane (kad stignem), na terenima na 11.aprilu - od 5:30 dok ne zamrači! Ako imas neki predlog, just shoot it! QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 sam sam na poslu cele nedelje bice veselo, drkam se oko prijavljivanja na birou, da li neko zna mogu li da budem na birou i studiram, posto nesto smaraju oko toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Na birou kažeš da ne studiraš i da oćeš da radiš, na faksu kažeš da ne radiš i da oćeš da studiraš, a u stvari sediš kući i drkaš © Kruko Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 sam sam na poslu cele nedelje bice veselo, drkam se oko prijavljivanja na birou, da li neko zna mogu li da budem na birou i studiram, posto nesto smaraju oko toga koliko ja znam, recimo na mom arhitektonskom faksu, ne mozesh da radish i da budesh na budzetu....a onda se ja pitam - kako ce ovi sa faksa da znaju da ja radim? Sigurno ne postoji korespodencija izmedju studentske sluzbe i biroa za zaposljavanje, a josh je sigurnije da im ja sam necu reci It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 pijan sam kaj zverche :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 iserem se lopovima iz EPS-a u usta, mamu im jebem! • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Nestade mi struje sad, sto je najgore u momentima se vrati pa nestane opet. Kako da ti kazem. Utorkom i nedeljom igram u sali, ostale dane (kad stignem), na terenima na 11.aprilu - od 5:30 dok ne zamrači! Ako imas neki predlog, just shoot it! Dogovoricemo se u subotu ako dolazis na keglanje :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 (edited) koliko ja znam, recimo na mom arhitektonskom faksu, ne mozesh da radish i da budesh na budzetu....a onda se ja pitam - kako ce ovi sa faksa da znaju da ja radim? Sigurno ne postoji korespodencija izmedju studentske sluzbe i biroa za zaposljavanje, a josh je sigurnije da im ja sam necu reci to kapiram da nema veze jedno sa drugim, ali sta cemo sa zdravstvenom knjizicom, kako si je overavao do sad ako pitaju Edited May 6, 2008 by pilauda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts