Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro, jutros je zagustilo, nisma stigo do sada da se prijavim....

izgleda da će kiša...ua...

Večeras basket u sali 5x5...Biće gusto, deca su počela da zakucavaju iz naskoka, a to nije dobro...ipak, verujem da ćemo da ih prizemljimo:)

@Lucky

Srecan put i lep provod!

I, da, srećna slava svima koji slave danas!

Edited by absolute

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

sretan put lackzyor!

ovih dana bi trebao konachno krevet da stigne, chekam ga ko kishnu godinu u sahari. sad da sjurim neki rekbu pa u akciju.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

srećan put, lale

srećna slava svima kojima je slava

inače, mislim da su crvene govornice ukinuli u londonu pre nekog vremena, tako da jebi ga.

aaaghhh kroooaasaaaannn...

jel ti svako jutro ustanes,odes da kupis,i onda kao uzivas da ga jedes?

pa mnogo je to truda jbt... :DD

Ja se naspavao do jaja,sad slusam muziku,doci ce mi 2 ortaka na pola sata da izbleje,a posle me ceka strebanje za fucks...neka neka,nije tesko :))

2ch4bup.jpg

Nemanja, posto vidim da si tolko zapeo za taj basket, da se nadjemo ja i ti jednom, samo da vidim kaki si :)

Kako da ti kazem.

Utorkom i nedeljom igram u sali, ostale dane (kad stignem), na terenima na 11.aprilu - od 5:30 dok ne zamrači!

Ako imas neki predlog, just shoot it!

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

sam sam na poslu cele nedelje bice veselo, drkam se oko prijavljivanja na birou, da li neko zna mogu li da budem na birou i studiram, posto nesto smaraju oko toga

koliko ja znam, recimo na mom arhitektonskom faksu, ne mozesh da radish i da budesh na budzetu....a onda se ja pitam - kako ce ovi sa faksa da znaju da ja radim? Sigurno ne postoji korespodencija izmedju studentske sluzbe i biroa za zaposljavanje, a josh je sigurnije da im ja sam necu reci

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Nestade mi struje sad, sto je najgore u momentima se vrati pa nestane opet.

Kako da ti kazem.

Utorkom i nedeljom igram u sali, ostale dane (kad stignem), na terenima na 11.aprilu - od 5:30 dok ne zamrači!

Ako imas neki predlog, just shoot it!

Dogovoricemo se u subotu ako dolazis na keglanje :)

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

koliko ja znam, recimo na mom arhitektonskom faksu, ne mozesh da radish i da budesh na budzetu....a onda se ja pitam - kako ce ovi sa faksa da znaju da ja radim? Sigurno ne postoji korespodencija izmedju studentske sluzbe i biroa za zaposljavanje, a josh je sigurnije da im ja sam necu reci

to kapiram da nema veze jedno sa drugim, ali sta cemo sa zdravstvenom knjizicom, kako si je overavao do sad ako pitaju

Edited by pilauda

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...