dULEYM4N Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Glumac Ljubčo Lazareski preminuo na snimanju Nedelja, 13. april 2008. 15:42 Glumac Ljubčo Lazareski preminuo je u Beogradu tokom snimanja epizode serije "Vratiće se rode", prenosi agencija Beta. Lazareski je preminuo oko 11.30, od posledica srčanog udara, u centru Beograda gde se snimala jedna od epizoda serije. On je u seriji glumio Mikija Nosonju. (Beta) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Pokusavam da se setim ko je i nema sanse....google nema sliku -.- jbt opet je sranje Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 ni ja ne znam ko je taj o.O kako god da je,RIP ! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 ejjj pa to je onaj lik , mafijas, za koga kao dule radi...nbt http://www.youtube.com/watch?v=ldBw5rjthcE od 1:00 ;( Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 rip Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Jebote de na moj rodjendan, pogano. RIP. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 I jos na snimanju, koje sranje. RIP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 rip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 13, 2008 Author Report Share Posted April 13, 2008 sad rekoshe na vestima on je neki specijalac, neki extra jak lik sada je u penziji, ali je bio komadant nekih specijalnih jedinica svi su shoku bio extra lik b92 Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 realno i izgledao je tako nekako + nije bio bas savrsen glumac, ali je meni opet bio do jaja zbog svoje uloge ... :( Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 jao ne verujem. bas tako, sjajna uloga. ne pratim rode, al sam par scena sa njim video. jako tuzno, jako rip Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 uz svo duzhno poshtovanje prema preminulima, ako zhelim da vidim ko je umro pogledacu chitulje u novinama. zar ne bi mogao da se napravi jedan topik gde se ovakve vesti mogu kachiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 neko mi je rekao danas da je umro neki lik iz roda, zaista tuzno, rip :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 strasno. RIP Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 uz svo duzhno poshtovanje prema preminulima, ako zhelim da vidim ko je umro pogledacu chitulje u novinama. zar ne bi mogao da se napravi jedan topik gde se ovakve vesti mogu kachiti? +1 cry me a river... dosta vise licemerstva... realno koga boli paja sto je lik umro... 99.9% ljudi je reklo "rip" i posle toga otislo na topic vicevi i nasmejalo se iz dna dushe... u zivotu nisam postovao na ovakvim topicima i stvarno mislim daj e glupost uopste stvarati ovakve topice slobodno me hejtujte... znate da sam u pravu... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ti si samo ljubomoran shto ti nisi umreo pa nije za tebe otvorena tema Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 +1 cry me a river... dosta vise licemerstva... realno koga boli paja sto je lik umro... 99.9% ljudi je reklo "rip" i posle toga otislo na topic vicevi i nasmejalo se iz dna dushe... u zivotu nisam postovao na ovakvim topicima i stvarno mislim daj e glupost uopste stvarati ovakve topice slobodno me hejtujte... znate da sam u pravu... naravno da nisi u pravu. ako nishta drugo, postoje ljudi koji ga poshtuju zbog glumachkog umeca. poenta priche je da postoji prikladno mesto za sve, a to po meni nije usred diskusija o Uwe Bollu i rapidshare kolekcija Marvelovih stripova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ajde onda svaki dan da kupujemo politiku i za svakog coveka koji je umro kacimo topic "umro cika miloje bedaq :(((((((" rip rip rip rip Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 ^Slozio bih se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Kao sto uvek kazhemo, kome se ne svidja, nije ni morao da ulazi na topic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 rip, ja chuh da on nije bio ni glumac, nego je bio prikladan za tu ulogu.. nvm i josh na snimanju.... ah... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts