Manda <die bitch> Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 a nek se potrude da povedu i stankovica za sobom.. jel ovo treba da znaci da je stankovic dobar? ili da volis inter, pa bi ti bilo drago da ode? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 znachi da je rupa, i pajser Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 vaistinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 28, 2008 Report Share Posted May 28, 2008 stankovic je po meni jedan od najbeskorisnijih igraca u evropi..ne vadi ga ni to sto je srbin, sto bi trebalo u meni da probudi bar kakvu takvu simpatiju na osnovu nacionalne pripadnosti i tih patriotskih sranja..covek ne zna loptu da doda a stalno igra i zauzima mesto nekom drugom..stoga bi,za boljitak i napredak kluba, voleo da ode...po mogucstvu u neki od klubova koje ne volim, tipa real ili manutd da i njih upropasti.. nash `univerzalac`..od univerzalnosti njegove sam video samo nebulozne suteve iz pizde materine i trcanje naokolo kao muva bez glave Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Gilardino u Firenci za 14 mil :D Giovani iz barse u totenhem za 16 mil Amauri u Juvetu za 10 mil, kazu dolazi i Xavi Alonso Murinjo potpisao za Inter , Mancini out mozda Celzi il Man city mozda sa njim dodju i Lampard iz Celzija i Deco iz Barse , Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 ^Lampard ne ide nigde, rekao je da hoce da ostane, pregovara o novom ugovoru Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted May 29, 2008 Report Share Posted May 29, 2008 Sad kad rupetina od Gilardina poludi u fiorentini ima da se ubijem...a juve se opasno ostri za sledecu sezonu. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Zambrota u Milanu...jbt skoro sve starci tamo procitao sam negde da je Zenit zainteresovan za Kezmana Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 kazu jovetic presao u fiorentinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 ma niiiiije, mislim da je to novinarska patka!!! prica se da ce doci do trampe eto-dzhibrakadabra, murinjo insistira na prodaji dzhibrosa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 ovaj mare car, dodje uvek sa vestima od pre 2 meseca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) izgleda da ce zambrota u milan procitao sam nedje Edited June 3, 2008 by vLaDa_ Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 SASVIM MOGUCE DA CE FLAMINI U MILAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 sasvim realno ja ne znam sta ce da radi jovetic u fiorentini pored mutua,djilardina(kakvogtakvog) i pazzinija.. murinjo navodno stavio 6 imena na listu igraca koji mu ne trebaju sl sezone cezar,dakur,solari,burdiso,krespo i srbin:) jedino mi krespa zao..matori znalac Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Krespo nije igrao ni dok je Murinjo bio Celziju. Mark Hjuz novi trener Sitija. Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Kristijano Ronaldo 99% u Realu... Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 DESI KALDERON STARI ZNALCU aj nemoj da procenjujes molim te :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 lik daje izjave kako bi voleo da igra u realu....zatim je rekao kako ce odluciti sve posle eura ili tako nesto, a to ne bi rekao da zarko zeli da ostane... plus mu real atm nudi ~pola mil nedeljno ZNALAC JESAM :D Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 mani se tih prica ;) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 valjda ja znam ! Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 bahahah 99%, nesto sumnjam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 5, 2008 Report Share Posted June 5, 2008 Ronaldova keva kaze da Ronaldo ostaje u Mancesteru! Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 e ako keva kaze,onda nista.. a taksin je rekao da ce da ulozi puno da dovede ronaldinja u mancity:)) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 To ce mu biti valjda najgluplji potez u istoriji, slomice ga bednika u Engleskoj... Jo potpisao za City Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 6, 2008 Report Share Posted June 6, 2008 ^Jo potpisao za city, ovaj hoce ronaldinja samo sto ovaj nema sanse da predje, sanse i da , pise marka sad ( znam da oni jedu govna uglavnom) , da su se dogovorili ronaldo i real i da on hoce da igra tamo samo da se man i rmd dogovore...ovi ce da traze 4 milijarde Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) Â Â â–² â–² â–² Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts