dULEYM4N Posted April 8, 2008 Author Report Share Posted April 8, 2008 negde sam prochitao, ako Roberto Mancini napusti klupu Intera (sto je vrlo verovatno) :) da vodi Stankovica gde god da ode, pominjali su neki engleski klub, mislim da je bio Man City :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Pa taj rad verovatno, ne verujem da ce prodavati Stankovica ako ostane Mancini. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 10, 2008 Author Report Share Posted April 10, 2008 Ronaldinho sve blizi Milanu... kako pishe danashnji sport! :) Real Madrid sprema neverovatnu ponudu za Cristiana Ronalda u visini od 120mil. E ... :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 Ha,kapiram da ga aleks ne bi prodao ispod 200 milki Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 nece ga on prodati uopste:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 NAKON što su ispali iz četvrtfinala Lige prvaka od Chelsea, čelnici turskog Fenerbahčea objavili su kako će na ljeto omogućiti brazilskom treneru Zicu najmanje 90 milijuna eura za transfere. Turci su shvatili kako sada imaju veliku šansu ugurati se među najbolje momčadi Starog kontinenta, stoga je spomenuta cifra najmanje što moraju odvojiti ukoliko žele osnažiti kadar izvanserijskim igračima. Prema pisanju turskih medija, Zico planira dovesti jednog igrača svjetske klase poput Ronaldinha ili Kamerunca Samuela Eto`oa, za kojega će morati platiti najmanje 40-50 milijuna eura. Od ostatka novca brazilski strateg planira dovest još dva, tri vrhunska igrača koja bi onda Fener promovirala u jednog od kandidata za naslov u Ligi prvaka sljedeće sezone. Iako je Zico vjerovao da će ulazak u četvrtfinale povećati rejting kluba na nogometnom tržištu, za početak ipak je dobio odbijenicu. Naime, htio je dovesti u Istanbul Ronaldinha. No, brazilski čarobnjak odgovorio je Zicu da ukoliko napusti Barcelonu, namjerava jedino krenuti put Milana. Ova odbijenica nije obeshrabrila trenera turskog kluba, koji se sada okrenuo prema kamerunskom reprezentativcu Samuelu Eto`ou. Očekuje se kako će u Barcelonu kroz nekoliko dana doći delegacija sastavljena od Aziz Yildrin, dopredsjednika turskog kluba i menadžera Roberta Carlosa Dina Pašalića. Izvor : www.index.hr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ak4t0R Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 NAKON što su ispali iz četvrtfinala Lige prvaka od Chelsea, čelnici turskog Fenerbahčea objavili su kako će na ljeto omogućiti brazilskom treneru Zicu najmanje 90 milijuna eura za transfere. Turci su shvatili kako sada imaju veliku šansu ugurati se među najbolje momčadi Starog kontinenta, stoga je spomenuta cifra najmanje što moraju odvojiti ukoliko žele osnažiti kadar izvanserijskim igračima. Prema pisanju turskih medija, Zico planira dovesti jednog igrača svjetske klase poput Ronaldinha ili Kamerunca Samuela Eto`oa, za kojega će morati platiti najmanje 40-50 milijuna eura. Od ostatka novca brazilski strateg planira dovest još dva, tri vrhunska igrača koja bi onda Fener promovirala u jednog od kandidata za naslov u Ligi prvaka sljedeće sezone. Iako je Zico vjerovao da će ulazak u četvrtfinale povećati rejting kluba na nogometnom tržištu, za početak ipak je dobio odbijenicu. Naime, htio je dovesti u Istanbul Ronaldinha. No, brazilski čarobnjak odgovorio je Zicu da ukoliko napusti Barcelonu, namjerava jedino krenuti put Milana. Ova odbijenica nije obeshrabrila trenera turskog kluba, koji se sada okrenuo prema kamerunskom reprezentativcu Samuelu Eto`ou. Očekuje se kako će u Barcelonu kroz nekoliko dana doći delegacija sastavljena od Aziz Yildrin, dopredsjednika turskog kluba i menadžera Roberta Carlosa Dina Pašalića. Izvor : www.index.hr Da a ondak ce i F.Toress i S.Gerard kad cuju da je Eto presao u fener da predju kako slobodni igraci (sporazumni raskid ugovora) da malo pojacaju Turskog giganta LOL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 U MAKSIMIRSKU 128 stigla je prva proljetna službena ponuda za Luku Modrića. Prosac je, kako je kako navodi Večernji list, ni manje ni više nego peterostruki europski prvak Liverpool. U jeku engleskog interesa za modrim kapetanom kristaliziralo se nekoliko velikih imena. Newcastle, Tottenham i, po novome, moćnik iz Liverpoola. Dakako da su Chelsea i Arsenal vječni lovci na Modrićev talent, ali to ne znači da su spremni izdvojiti najviše novca. Trener Spursa Juande Ramos od čelništva kluba dobio je odriješenu kesu za šoping uoči sljedeće sezone, dok je Newcastle tradicionalno dobrostojeći klub, ali se zadovoljava prosječnim rezultatima. Menadžer Redsa Rafa Benitez nedavno je znakovito izjavio da su potencijalna pojačanja za sljedeću sezonu već markirana, a u kombinacijama se spominjao Schalkeov dvojac Rakitić - Rafinha. No, sada je prilično jasno da jedan od najvećih klubova svijet želi jednog od najboljih i svakako najskupljih hrvatskih nogometaša. Fernando Torres, čudesni Španjolac, na Anfield je iz madridskog Atletica prešao za nevjerojatna 32 milijuna eura. Liverpool, dakako, ne pita za cijenu, pa neće biti problem izdvojiti više od 20 milijuna eura koliko Zdravko Mamić traži za svoju zlatnu koku. Modrić bi se, nema sumnje, sjajno snašao u klubu čije ambicije ne mogu biti veće. Benitez bi pronašao mjesto za našeg reprezentativca u veznom redu koji žudi za kreativnim ofenzivcem koji će rasteretiti kapetana Stevena Gerrarda. Obzirom da Xabi Alonso i Mascherano suvereno obavljaju defanzivne zadatke sredine Modrić bi imao punu slobodu prema naprijed. Klub koji je s Dinamom već poslovao prilikom transfera Igora Bišćana otvorio je, čini se, službeni lov na Dinamovu desetku. No, tek će se vidjeti tko će od velikih engleskih klubova odnijeti konačnu pobjedu. Španjolska je za Luku obećana zemlja, ali brdo funti iz tjedna u tjedan i više je nego dobra utjeha. "Naravno da sam počašćen ukoliko me Liverpool želi. Gledao sam kako su slomili Arsenal, to je bilo nešto fantastično! Takvu utakmicu, protiv jakog Arsenala, mogu odigrati samo najveći i najbolji." - kazao je Luka u četvrtak nakon jutarnjeg treniga u Maksimiru, odakle je mislima već odavno odletio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 ne znam, nikad nisam uspeo da vidim taj njegov "talenat". jedinu tekmu koju sam odgledao bila je ona kad su mladi hrvati igrali protiv nas na marakani,a tad je zveda bio vucinic Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 dobar je modric, dobar... i rakitic je isto odlican igrac! obojica su mladi, a jako kreativni... mislim da ce liverpul napraviti pravi potez ako ga dovede Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 meni se cini da je rakitic bolji, ali taj utisak sam stekao vise gledajuci njega nego modrica - koga sam gledo par puta na hrtu i jednom u repki.. i za eduarda kad je dosho u arsu sam mislio da je vuna jer ga nisam vido a posle je objasnio.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Rakitic i Modric ipak igraju i na razlicitim pozicijama, tesko ih je uporediti. Bilic je mentol ako ih ne stavi da igraju za reprezentaciju zajedno na Euru Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 obojica igraju nekog polu-shpica, s' tim sto modric igra malo defanzivnije... jao gledao sam neku reklamu skoro za neki sladoled tipa. ledo mislim da se zove gde je glavna uloga luka modric sa nekim klinjom vrishtao sam :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 (edited) ARRIGO SACCHI (62), proslavljeni talijanski trener, osvrnuo se na mogućnost da Ronaldinho ubrzo zaigra u talijanskom nogometnom prvenstvu. "Ronaldinho je oduvijek bio poznat kao igrač kojem treninzi nisu bili omiljeni dio karijere. Njegov talent je neupitan, njegovo nogometno znanje je ogromno, ali... Nikada nije volio trenirati, a ove godine pogotovo. Ja sam oduvijek bio okružen igračima koji su bili zaljubljeni u trening, ja sam ih prisiljavao na to. Iskreno, nikada ne bih bio zainteresiran za igrača koji izbjegava taj segment rada", rekao je Sacchi u razgovoru za Marcu. Inače, Ronaldinho je, po mnogim navodima, na putu za Milan. Razgovori se u tom smjeru obavljaju već danima. "Uvijek sam volio igrače koji su s velikom željom pristupali treningu. Uživali u tome, uz jaki žar se nametali, no mnogi drugi treneri to ne cijene i kupuju igrače koji sa sobom mogu donijeti i probleme uz takav pristup", završio je Sacchi očito sa željom da upozori Milan, gdje je u karijeri proveo pet sezona kao tren LEGENDARNI Gianluca Vialli izjavio je da je Didier Drogba već potpisao za jedan od dva milanska giganta, AC Milan ili Inter. Nekadašnji igrač i trener Chelseaja, koji ima dobre kontakte s momčadi izjavio je za Gazzettu dello Sport da je dogovor s Drogbom već postignut. Već je od ranije poznato da će Drogba na ljeto najvjerojatnije napustiti momčad sa Stamford Bridgea, a i Milan i Inter pokazali su veliki interes. Iako je rekao da je riječ o jednom od ta dva kluba, Vialli nije želio precizirati o kojemu je riječ. "Čuo sam da je Drogba već potpisao za momčad iz Milana koja ima vertikalne crne crte na svojem dresu", rekao je Vialli, bivša igračka zvijezda Sampdorije, Juventusa i Chelseaja. Budući da je Milan praktički dogovorio transfer Ronaldinha i povratak “sina razmetnog”, Andrija Ševčenka, veće su šanse da je riječ o Interu. Ronaldo novi ugovor sa Manchesterom http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport...p;ATTR=Football OMG! Brazilski as Ronaldinjo postigao je preliminarni dogovor sa rukovodstvom Milana, saopštili su čelnici višestrukog evropskog i italijanskog šampiona i Ronaldinjov agent, i od transfera na "San Siro" deli ga još samo "zeleno svetlo" čelnika Barselone. "Ronaldinjo i Milan su postigli dogovor", rekao je njegov agent Roberto de Ašis. "Postigli smo načelan sporazum sa igračem. Ostalo je da se dogovorimo sa Barselonom. Dajte nam vremena", izjavio je direktor Milana Adrijano Galijani. Ronaldinjo bi sa Milanom trebalo da potpiše ugovor do 2012. godine, vredan 8 miliona evra godišnje, objavio je najtiražniji italijanski sportski dnevnik "Gazzetta dello Sport". Iznos transfera trebalo bi da bude između 20 i 30 miliona evra. Zbog gubitka forme i problema sa povredom, 28-godišnji Brazilac imao je, po njegovim standardima, očajnu sezonu na "Nou Kampu", koja je nedavno skraćena zbog nove povrede. Rukovodstvo Milana posle sezone loših rezultata planira temeljnu obnovu tima, koji se ove sezone bori za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Tim Karla Ančelotija već ima osam poraza i četiri boda manje od četvrtoplasirane Fjorentine. Do kraja sezone u Seriji A ostalo je još 6 rundi. Edited April 12, 2008 by arct!c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 obojica igraju nekog polu-shpica, s' tim sto modric igra malo defanzivnije... jao gledao sam neku reklamu skoro za neki sladoled tipa. ledo mislim da se zove gde je glavna uloga luka modric sa nekim klinjom vrishtao sam :) ne igra Modric polushipca, vec po sredini sve pozicije, dok Rakitic igra polushpica i po potrebi napadacha Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 ae sad... trazis dlaku u jajetu :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 jok druze, stvarno igraju druge pozicije, i Hrvati ce sad valjda u napadu da igraju sa Petricem i Rakiticem iza. Inache, Hleb potpisao za Inter, ako je verovati sajtovima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 ALEKSANDR HLEB, najbolji bjeloruski nogometaš i član Arsenala, od ljeta će igrati u Interu s kojim će potpisati petogodišnji ugovor. Po navodima većine talijanskih medija Inter i Arsenal su dogovorili sve detalje oko transfera bjeloruskog veznog igrača, pa je tako samo potpisivanje ugovora ostala formalnost. Hleb će u Interu zamijeniti Luisa Figa koji će na kraju sezone izabrati jednu od dvije opcije - odlazak u američku MLS ligu ili umirovljenje od profesionalne karijere, te početak trenerskog rada. Inter i Arsenal su se složili i oko cijene za 26-godišnjeg Hleba, transfer je po talijanskim izvještajima vrijedan 14 milijuna eura, s tim da će milanski klub igrača po sezoni plaćati tri milijuna eura. Dugo vremena je Inter razmišljao angažirati Deca na toj poziciji, no odlučili su se za "mlađe i kvalitetnije rješenje". D.R./Totalsport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 ovi iz arsenala su debili za 14mil dali hleba :) ne bi ga dao ispod 20mil ma nema leba :) Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 lol jebote,uz Cesca mozda i najbolji igrac ove sezone. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 5m za Risea ponudi Newcastle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
momcilo12 Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Konacno jedan pametan potez od Interove uprave... Valjda ce da osvezi sredinu Hleb... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 aj malo traceve. vecina su gluposti, al eto zanimacije. David Bentley will choose between either Liverpool or Chelsea as the Premier League giants wage a £15m fight for the Blackburn star this summer. (News of the World) Tottenham are ready to sell French Under-21 skipper Younes Kaboul with Portsmouth interested in the 22-year-old who cost Spurs £7m. (Mail on Sunday) Manchester City are confident of completing the £10m capture of former Eastlands star Shaun Wright-Phillips from Chelsea in the summer. (News of the World) But Chelsea will be splashing the cash themselves with Roman Abramovich signing off £100m for Avram Grant to target players such as Gareth Barry, Atletico Madrid's Sergio Aguero and Lyon's Karim Benzema. (Sunday People) Gerard Pique is considering his Manchester United future after Barcelona declared an interest in re-signing the Spanish centre-back. (News of the World) Portsmouth are winning a three-way fight ahead of Newcastle and Aston Villa to secure the services of Liverpool striker Peter Crouch in a £6m deal this summer. (News of the World) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2008 Report Share Posted April 13, 2008 Po obicaju baca pare Roman na tone talentovanih igraca koji se verovatno nece uklopiti u igru Chelsea-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted April 14, 2008 Author Report Share Posted April 14, 2008 (edited) Stevan Jovetic u Fiorentini za 8mil. E! Edited April 14, 2008 by dMan Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts