[BMF]Psycho Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Zanima me koji je proces kad ja odem da se prijavim za civilnu. Da li postoji sansa i koliko velika da me posalju u rov sa puskom iako im lepo na intervjuu kazem da ne verujem u oruzje, da u zivotu nisam drzo u ruci i da nameravam da polazem ispite dok sluzim civilnu. Takodje, radim na tome da sam sebi nadjem gde bih shljakao, pa me isto zanima da li mogu da mi odbiju taj posao sto ja nadjem i posalju me da brisem guze starim ljudima u bolnici. Aj ko ima iskustva sa ovim koji savet please. Hvala unapred. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Mogu da te poshalju gde god oni hoce osim ako nemash vezu. Generalno skoro niko ko je izjavio da zeli civilno nije otishao redovno da sluzi tako da sa te strane nemoj da se brinesh. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 civilno je za sonje ololol!111 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanga Leela Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ne verujem u oruzje Ahahahah civilno je za sonje ololol!111 Quote "Tama niskih istina mi je milija nego obmane koje nas izdižu." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Kolko sam ja informisan (a to mi je rekao jedan dei-jev rodjak), civilno uvek mozes da zahtevas i da dobijes, osim u slucaju da si osudjivan, tada ti negine redovno sluzenje. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Ili ako si clan streljackog kluba! Eh, idu i meni godine polako :) baci iskustva ovde na forum :) ako nista bar da obradujes/iznerviras ove koji su sluzili pod oruzijem time kako si se kraljevski usrao/uvalio :)) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 upravo ides do suda izvadis potvrdu da nisi osudjivan i to je to civilno si :D a sad ako mislis sebi da nadjes mesto gde ces sluziti to ce da ide tesko jedino ako imas vezu u odeljku za civilno sluzenje i naravno mora da bude drzavno preduzece :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 (edited) Trebaju ti uverenja da nisi osudjivan i da ne posedujes oruzje.Cimaju te na vishe mesta da ides.Ceo proces traje oko meces dana i na kraju odes i vidis sta si dobio.To sto ti napishes u formularu i sto kazes liku gde bi zeleo da ides,to kurcu ne vredi...oni to rade randomaticno.Mater im,bar da gledaju gde ko zivi pa da im daju obliznje ustanove. Edited March 28, 2008 by Katsu Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 Moras i potvrdu od lovackog saveza da nisi clan i potvrdu da nemas oruzje registrovano na svoje ime. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 meni to nisu trazili i ti ne pises nista gde bi hteo da sluzis nego ides na razgovor i tamo ti odredi ako te zgotivi lik dobijes blizu gajbe ako ne onda dobijes u picki materini :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 I po zakonu, ne mozes da radis tj. ne mozes da budes prijavljen dok si u vojsci! Mada, moj rodjeni brat ide u civilnu i prijavljen je i niko ga nista ne pita:))) Ocigledno ne postoji evidencija u vojsci, tako da, ako nadjes posao, moze sve! Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 U vecini slucajeva te salju blizu. Ma kakav te rov nasao, pa ako budes sluzio civilno, nema sta da se brines, a mozes i bez oruzja normalno 6-mesecno odsluzenje u kasarni. ehh, kad bi i moj rodjeni brat isao u vojsku, 'de bi mi bio kraj.... :)) Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 pa da ne smes kao ni zemlju da napustas vazi :D izadjes kako hoces bez problema :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 kako sam se ja obradovao kad je vuduu stigao poziv za vojsku, kazem ja toooooooo 3 meseca bez njega u kuci, a on meni "kakvi 3, 6 meseci", znaci duplo uzivanje, i pokvari mi raspolozenje kad je rekao da ce uzeti potvrdu da je student i odlaganje :( Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 28, 2008 Report Share Posted March 28, 2008 ha ne zove brata po imenu hahhahahhaha ; D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Zanima me koji je proces kad ja odem da se prijavim za civilnu. Da li postoji sansa i koliko velika da me posalju u rov sa puskom iako im lepo na intervjuu kazem da ne verujem u oruzje, da u zivotu nisam drzo u ruci i da nameravam da polazem ispite dok sluzim civilnu. Takodje, radim na tome da sam sebi nadjem gde bih shljakao, pa me isto zanima da li mogu da mi odbiju taj posao sto ja nadjem i posalju me da brisem guze starim ljudima u bolnici. Aj ko ima iskustva sa ovim koji savet please. Hvala unapred. ne biras ti ni u jednom trenutku gde te salju vec te oni salju tamo gde im fali, dakle ne samo da mogu nego te niko ni ne pita. naravno ako kao sto neko rece imas vezu ti se mozes sa nekim dogovoriti da te posalju negde ... ali to je vec druga prica i ni u toj varijanti ne biras bas sve Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
xnikolax Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Vishe nema veze dal si chlan streljachkog ili lovachkog saveza koliko sam uputjen. Quote 1336¼ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 im lepo na intervjuu kazem da ne verujem u oruzje, da u zivotu nisam drzo u ruci omg!!!!!!!!!!! :D are u, a nerd?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Evo dosao sam sa caletom (pukovnikom) iz grada i ima nesot da vam kaze PICKE PRODANE!!!Civlina vojska je za pedere@! Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 Evo dosao sam sa caletom (pukovnikom) iz grada i ima nesot da vam kaze ovo sve objashnjava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 samo treba da napises "prigovor savesti", i to kao obrazlosis tim nekim razlozima sto si ti naveo, hejt oruzje, i slicno. ako nisi osudjivan, i imas sve papire (oni ce ti kazu tacno koje, ali generalno je napisano vec koji su ovde na threadu), sluzis civilno. a moze da se sredi gde ces da sluzis, samo ako znas nekog budzu u firmi/instituciji koja uzima civile, kazes mu da urgira za tebe i tjao :] iz iskustva ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 ovo sve objashnjava Sta objasnjava? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 i moj cale je pukovnik :)) a ja sam mislio da to nema veze sa tim shto ja imam teoriju da NISI CHOVEK ako ne idesh redovno :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 ovo sve objashnjava Izadji i moj cale je pukovnik :)) a ja sam mislio da to nema veze sa tim shto ja imam teoriju da NISI CHOVEK ako ne idesh redovno :)))) :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 jeli vi sto idete redovno ima li neko od vas ribu a? ocigledno ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts