Jump to content

Ultimate gaming trivia

Recommended Posts

Pfff svi spominjete kosace...dungen keeper i grim fandango,a niko nije rekao da je treci lik pored njih Undying :P

Lik koji radi za implante mene vishe podseca na Syndicate nego na deus ex

Edited by Katsu

Is there a flower shop in the tahraji desert?

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Naravno da jesmo...pegla se sa Malakom.

Kovceg koji juri carobnjaka je simon the sorcerer

Edit: Takodje lik iz Painkillera upucava- Khaina(Legacy of Kain),blood rain,toy soldiers

Edited by Katsu

@kole

pored larija je josh i warcraft night elfica, kao i glavna riba iz one shpijunske ostin pauersolike pucachine

@savov

jea, to je protagonista SC:ghosta. imash intro igre na youtube

@trooper

vitez na kraju stola je iz armed and dangerous

u sceni sa zastavama su lik iz UT i Sarge iz Q3, shto se vidi i po zastavama

u sceni sa brda letecih glava pored raymana je morte iz planescape tormenta

btw deset poena za katsu koji je provalio da je deus ex zapravo syndicate :)

ko su ona tri limena vatrogasca?

Hm, moguće, ja sam mislio da je

Rincewind iz Discworlda

zbog kovčega

obojica ste u pravu, katsu je pogodio charobnjaka, a kovcheg je iz trooperove igre

Edited by Jose Jimenez

Jos:

Morao sam da googlam pun naziv "ZanzarahThe Hidden Portal" - devojka koja skuplja vile. Da igrao sam i to :)

I jos jedan, Nemesis iz Resident Evil 3 a.k.a Biohazard. Nesto sto lici na Konana mu drzi pistolj uz slepoocnicu :) I mrzi me da gledam da li je neko vec rekao Dai-Katana, troje sto drze znak sa necim ruskim bas dole u sredini

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

HAHA pa ljudi tek sad sam izvalio najbolju igru svih vremena...lik desno od 3 vatrogasca sa kockastom glavom i lopticama za telo

ECSTATICA

Jel mali autic sto je pogazio zenu

Micromachines

Najvishe me buni kamio i ona srebrna riba u njemu!?

Edited by Katsu

I jos jedna mogucnost, nema spoiler jer nisam siguran. Za Arthasa je tacno ALI mac koji je polomljne nije njegov vec iz Dungeon Siege 2. Bar se ja tako secam tog maca i same price iz te igre. Davno bre.

Devojka koja prica sa prascima u gornjem desnom uglu je Beyond Good & Evil

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

lobanja

morte iz planscape tormenta

Da bre nisam mogao da se setim kako se zove :(

A ona lobanja shto sluzi kao lopta mi je preeeevishe poznata,al jebesh mu majku ne mogu da se setim ...

I ko su ona dva lika shto su Arthrasu ukrala mach?

I kako se beshe zove onaj legendarni crtac sa oni crvom(Odma pored crvica iz wormsa),ne mogu da se setim,a to sam preobozavao da igram ko klinac...

Edited by Savov Zdravov

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

ewj+dune u jednom liku =o)

btw thnx kali za kejt archer

(igra je no one lives forever aka nolf) mada meni riba u kamionu vishe lichi na wow elificu nego ova sto lezhi....takodje, ova levo, sa dugom plavom kosom i krunicom mislim da je princeza iz mario brosa, a riba krajnje levo od larija (ove 3 sto su) je ona iz Sin-a, druga sa Marcellus-kuglom nemam ideju koja je, a ova sa treca repitjem kroz kozhnu kapu mi je ultrapoznata isto iz neke reklame za igru... ali koja god da je igra nisam je igrao =o)

Ne znam dal je neko rekao:

Kod komandosa, jedan ne pripada, koji je malo odvojen, sad ne znam da li je to Solid Snake iz Metal Gear Solida ili je to baja iz Splinter Cell-a...

Dalje, Starcraft ghosts...

Inace, osim ovih ociglednih, bash malo znam jebo mamu...

Edited by Longleyy

ajd da dodam još malo

Scena desno od sudara kola

Abe's Oddysee, Twinsen (Little Big Adventure), Gordon Freeman, Full Throttle guy,

a iznad njega leprša nešto malo brkato? :) lol, also lik koji drži gumu je ?

U ovoj sceni sa Cthulhu šefom (iz koje je on igre?) još manje znam, prepoznajem samo

Day of Tentacle, i LeChucka

:(

ispod toga scena "Clon / Ne Clon" podseća na Battlestar Galactica, al ne znam dal je bila neka igra na taj fazon.

pa onda one 4 osobe što su u zajedničkim pantalonama, brdo leševa levo od vatrogasaca, vatrogasci, lik koga gase.... to je otprilike to što ne znam :(

lol ladno roger wilco levo :D (space quest)

Onaj što čisti metlom ? :)