manager Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 a maud i igi se volu, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 pa brate jel ti tamo idesh da jebesh ili da se divish zavesama ? ono odluchi se ... Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Komentari su genijalni samo nastavite! Razmatram situaciju =P p.s. Maude brate kako to izgleda za 1000 dinara ne smem ni da zamislim, mogu ja i u shupu za 100 dindzi ali nije to poenta :). A ne mogu bash u hajat, ipak sam ja siromashni student =P Ja kolko znam 90% srbije letuje u crnoj gori zadnjih 4-5 godina za 10-15evra/noc tako da kapiram da ovi nasi moteli za 1000din i nisu tolko loshi kolko ljudi verovatno zamisljaju iako nisam proveravao. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Ja kolko znam 90% srbije letuje u crnoj gori zadnjih 4-5 godina za 10-15evra/noc tako da kapiram da ovi nasi moteli za 1000din i nisu tolko loshi kolko ljudi verovatno zamisljaju iako nisam proveravao. da nisi ne bi ni napisao :) provaljen si moooohi Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Brate ne radi se o zavesama vec se radi o zajednickom kupatilu, prljavshtini i sl. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 daj brate ti me zajebavash da netjesh mozhda i kutak gde se popravlja shminka Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 Brate ne radi se o zavesama vec se radi o zajednickom kupatilu, prljavshtini i sl. Siguran sam da vecina hotela/hostela ima sopstveno kupatilo, sto ti reshava problem koji imash. A mislim, prljavstina, ne znam, ako mislis da pacovi lezhe po krevetu, verovatno nije tako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 koji ste vi rofl, ajde razumem ovog lakija ako je kombinacija da ti je frka da jebesh u javnosti aka napolje, a nemash kola onda ti je astorija (mozhda i avala tamo iznad lokija, valjda je avala) zato shto su rupe. rupe koshtaju malo i uvek su slobodne i plus ne trazhe ti dokumenta tako da mozhesh da jebesh i neshto maloletno tamo. kada kazhem rupa mislim rupa. imash krevet koji se raspada i diskutabilni nivo chistotje, al bozhe moj nisi dosha tu da lizhesh charshave doshao si tu da jebesh i to za male pare. kakvo kupatilo .. neka proguta! ako otjesh da zadivish sa komforom, okruzhenjem i ostalim sranjima onda morash to i da platish. al to samo ako ti je mali kurac! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 brate, miliću, pa postoje situacije u kojima ne možeš privesti gajbi a privodiš ribu koju ipak ne možeš u hausor/hola/rupu od hotela. hotel iznad lokija je royal valjda, i mislio sam da za njega svi znaju kao za mesto gde se odvode prostitutke. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 hotel iznad lokija je royal valjda, i mislio sam da za njega svi znaju kao za mesto gde se odvode prostitutke. I gde radi restoran celu noc! ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 12, 2008 Report Share Posted April 12, 2008 imeno-prezimenjace moj pa ne vodim drolju/kurvu neku da jebem neku u neku rupetinu :). Za tako neshto ne bi ni pitao ovde, pod jedan zivim na 10 min od hotela nacional cuvenog :P Mnogo si bre postao ogorcen covek Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 jao jao koji emoi /topljeni_sir brate, miliću, pa postoje situacije u kojima ne možeš privesti gajbi a privodiš ribu koju ipak ne možeš u hausor/hola/rupu od hotela. hotel iznad lokija je royal valjda, i mislio sam da za njega svi znaju kao za mesto gde se odvode prostitutke. su to neke koje vole tvrdo, a ne i brzo ali prostitutke pa valjda one znaju! imeno-prezimenjace moj pa ne vodim drolju/kurvu neku da jebem neku u neku rupetinu :). Za tako neshto ne bi ni pitao ovde, pod jedan zivim na 10 min od hotela nacional cuvenog :P poenta je ako je vetj neka koja nije od tih koje si naveo onda mozhesh da i dovedesh kutji ili te dovede kutji tako da je to glupiranje oko hotela smeshno. naravno ti tjesh sada retji "ali ne mozhe da se dovede kutji zbog xyz", a ja tju ti vetj odgovoriti ne budi sisa i isplaniraj (isplanirajte) sa svojima (njenima). Mnogo si bre postao ogorcen covek Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 u pravu si, izvini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Ako su roditelji malo stariji, trebalo bi da upali ono "jel bi vi voleli unuke jednog dana? :} E onda gtfo, imam društvo večeras" :) Naravno, ja to sve iz iskustva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 "jel bi vi voleli unuke jednog dana?" "Ne" "epic fial" Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts