Jump to content

SLEJER U BEOGRADU

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

[jupi] meni se oni svidjaju! :) Vec me je zvao ortak da idemo iako ja ne slusham metal :) oni su vishe senzacija :)

Dodji molim te [}:)] .Realno nemam nista protiv tebe licno,ali ne podnosim te "senzacionalne momke".Isti kurac kao i da ides na seku (sa moje tacke gledista).

lol nub, odakle meni martinke.

a i mator sam za takve gluposti. što ne naprave negde da može da se sedne :P

Hahahaha siso :P

Bezbozni shljam, treba im zabraniti ulaz u zemlju. Realno. Pisacu svom poslaniku.

Ajde dodji,dodji dole,dodji sa pistoljem ako hoces...Mene treba grasak.

zajmim ti ja martinke (cirka 2kg) za sto kinti, al da mi vratis ciste [:D]

i kako to mator si, kad sam ja nemetalac mogao sa 26 godina da skakucem na satanu i drugarima lol onda ti mozes na slejaaa bez problema;)

Gde si ti skakao? O_o

Svenevideći

na tvojo svirci stano lol izgleda [:D]

na stanine svirke idu likovi sa emo avatarima [^]

(nhf doolio, ali ovaj morah da ispucam [:D])

ROFL:)))

brate, avatar je dojajan, sav je crn i crven i beo, nemo da ga diras, a ja sam svirao metal dok si ti jeo pacija govna ili kako vec ide [:D] :P

satan:

brate u skcu pre pola godine jedno, ionako sam isao na svirku, a reko taman da overim kako vi svirate. bilo lose ozvucenje, nisam mnogo skontao, a bas mi se sutkalo tada, nisam se primao na svirkama godinama. bili su i otrov, oni venom tribute likovi i ne secam se ko jos.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja sam tebe skontao jos ispred, al reko, da te ne isprepadam sa pozdravljanjem da ne mislis da sam neki ludi fan ahhaha

ne secam se sta sam nosio, po tvom opisu to mozda lici na jednu jaknu, tamno braon kozna. ali 90% sam imao maskirnu fidel kapu, to mi je trejdmark:)

sad sam se setio, jedan lik je skajdajvovao u pod, to je bio vrhunac veceri:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja sam tebe skontao jos ispred, al reko, da te ne isprepadam sa pozdravljanjem da ne mislis da sam neki ludi fan ahhaha

ne secam se sta sam nosio, po tvom opisu to mozda lici na jednu jaknu, tamno braon kozna. ali 90% sam imao maskirnu fidel kapu, to mi je trejdmark:)

sad sam se setio, jedan lik je skajdajvovao u pod, to je bio vrhunac veceri:)

Dzibus :)

Svenevideći

• 2 months later...

Postovani,

Talent Box sa zaljenjem konstatuje da je primoran da otkaze koncert grupe Slayer koji je najavljen za 24. jun na stadionu Tasmajdan.

Zakljucno sa krajem prosle nedelje prodato je manje od 300 ulaznica sto je daleko manje od broja koji obecava dobar nastup, sa solidnim zvukom na Tasmajdanu.

Nasa praksa je da svi dogadjaji koje organizujemo moraju imati visok nivo kvaliteta, kao koncert grupe Iron Maiden koji smo organizovali marta prosle godine. Uzimajuci u obzir sve ovo kao i nestabilnu situaciju u zemlji i regionu koja odbija mnoge bendove i njihove menadzmente, a i publiku koja nema poverenja da kupuje karte u pretprodaji odlucili smo se na ovakav nepopularan korak. Smatramo da je blagovremeno otkazivanje koncerta najbolje resenje.

Povracaj novca bice izvrsen na prodajnim mestima gde su ulaznice kupljene od petka 06. juna 2008. godine.

U znak zahvalnosti dosadasnjim kupcima ulaznica tom prilikom bice urucen prigodan poklon.

S postovanjem

Maja Pasuljevic

Talent Box

Postovani,

Talent Box sa zaljenjem konstatuje da je primoran da otkaze koncert grupe Slayer koji je najavljen za 24. jun na stadionu Tasmajdan.

Zakljucno sa krajem prosle nedelje prodato je manje od 300 ulaznica sto je daleko manje od broja koji obecava dobar nastup, sa solidnim zvukom na Tasmajdanu.

Nasa praksa je da svi dogadjaji koje organizujemo moraju imati visok nivo kvaliteta, kao koncert grupe Iron Maiden koji smo organizovali marta prosle godine. Uzimajuci u obzir sve ovo kao i nestabilnu situaciju u zemlji i regionu koja odbija mnoge bendove i njihove menadzmente, a i publiku koja nema poverenja da kupuje karte u pretprodaji odlucili smo se na ovakav nepopularan korak. Smatramo da je blagovremeno otkazivanje koncerta najbolje resenje.

Povracaj novca bice izvrsen na prodajnim mestima gde su ulaznice kupljene od petka 06. juna 2008. godine.

U znak zahvalnosti dosadasnjim kupcima ulaznica tom prilikom bice urucen prigodan poklon.

S postovanjem

Maja Pasuljevic

Talent Box

2x [roflmao]

Edited by jasamnepismen

.