Guest account 5 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 nje? ovaj killy samo razmislja o gazenju btw, tek sada vidim koliko ce biti dobra godina po pitanju metal muzike i koncerata u zemlji.. tesko da se moze sve ispratiti xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 meni se oni svidjaju! :) Vec me je zvao ortak da idemo iako ja ne slusham metal :) oni su vishe senzacija :) Dodji molim te .Realno nemam nista protiv tebe licno,ali ne podnosim te "senzacionalne momke".Isti kurac kao i da ides na seku (sa moje tacke gledista). lol nub, odakle meni martinke. a i mator sam za takve gluposti. što ne naprave negde da može da se sedne :P Hahahaha siso :P Bezbozni shljam, treba im zabraniti ulaz u zemlju. Realno. Pisacu svom poslaniku. Ajde dodji,dodji dole,dodji sa pistoljem ako hoces...Mene treba grasak. zajmim ti ja martinke (cirka 2kg) za sto kinti, al da mi vratis ciste i kako to mator si, kad sam ja nemetalac mogao sa 26 godina da skakucem na satanu i drugarima lol onda ti mozes na slejaaa bez problema;) Gde si ti skakao? O_o Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 na tvojo svirci stano lol izgleda na stanine svirke idu likovi sa emo avatarima (nhf doolio, ali ovaj morah da ispucam ) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Naravno da cu doci Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Welcome Back Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 na tvojo svirci stano lol izgleda na stanine svirke idu likovi sa emo avatarima (nhf doolio, ali ovaj morah da ispucam ) ROFL:))) brate, avatar je dojajan, sav je crn i crven i beo, nemo da ga diras, a ja sam svirao metal dok si ti jeo pacija govna ili kako vec ide :P satan: brate u skcu pre pola godine jedno, ionako sam isao na svirku, a reko taman da overim kako vi svirate. bilo lose ozvucenje, nisam mnogo skontao, a bas mi se sutkalo tada, nisam se primao na svirkama godinama. bili su i otrov, oni venom tribute likovi i ne secam se ko jos. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Aha da secam se :) samo mi reci da si imao neku sivu/krem zutu jaknu pa jos i da sam te upamtio.A sto se tice ozvucenja,ja na razglasu nisam cuo sta sviram,a kad sam izvadio cepove jos gore...Ali preguralo se ^^ Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 ja sam tebe skontao jos ispred, al reko, da te ne isprepadam sa pozdravljanjem da ne mislis da sam neki ludi fan ahhaha ne secam se sta sam nosio, po tvom opisu to mozda lici na jednu jaknu, tamno braon kozna. ali 90% sam imao maskirnu fidel kapu, to mi je trejdmark:) sad sam se setio, jedan lik je skajdajvovao u pod, to je bio vrhunac veceri:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Uzeo kartu... inače, 2500 din je, koga zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 au Vudu rasipniche :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 Ima se može se ribe ne lože se :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 21, 2008 Report Share Posted March 21, 2008 ...al' pederi mnoze se ololo Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 ja cu videti da uzmem od nedelje, tj da uplatim... cena je kao sto sam i kontao.. doduse ja sam prognozirao 2.5-3 K donja granica je uvek bolja Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted March 27, 2008 Report Share Posted March 27, 2008 ja sam tebe skontao jos ispred, al reko, da te ne isprepadam sa pozdravljanjem da ne mislis da sam neki ludi fan ahhaha ne secam se sta sam nosio, po tvom opisu to mozda lici na jednu jaknu, tamno braon kozna. ali 90% sam imao maskirnu fidel kapu, to mi je trejdmark:) sad sam se setio, jedan lik je skajdajvovao u pod, to je bio vrhunac veceri:) Dzibus :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Slejer je izgleda otkazan zbog slabe prodaje karata. Jebem ti zemlju, treba da promenimo ime u Malezija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 haha da,cuo sam da je prodato oko 200-250 karata :P Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 OMG...Srbijo, 'ebem te u usta ponovo. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 kakav epic fail :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Mora da je karta bila pristupačna svima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Postovani, Talent Box sa zaljenjem konstatuje da je primoran da otkaze koncert grupe Slayer koji je najavljen za 24. jun na stadionu Tasmajdan. Zakljucno sa krajem prosle nedelje prodato je manje od 300 ulaznica sto je daleko manje od broja koji obecava dobar nastup, sa solidnim zvukom na Tasmajdanu. Nasa praksa je da svi dogadjaji koje organizujemo moraju imati visok nivo kvaliteta, kao koncert grupe Iron Maiden koji smo organizovali marta prosle godine. Uzimajuci u obzir sve ovo kao i nestabilnu situaciju u zemlji i regionu koja odbija mnoge bendove i njihove menadzmente, a i publiku koja nema poverenja da kupuje karte u pretprodaji odlucili smo se na ovakav nepopularan korak. Smatramo da je blagovremeno otkazivanje koncerta najbolje resenje. Povracaj novca bice izvrsen na prodajnim mestima gde su ulaznice kupljene od petka 06. juna 2008. godine. U znak zahvalnosti dosadasnjim kupcima ulaznica tom prilikom bice urucen prigodan poklon. S postovanjem Maja Pasuljevic Talent Box Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Obavezno javi šta je poklon :P :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 2, 2008 Author Report Share Posted June 2, 2008 kakav skenj :\ a taman sam nasao posao i freelance posao, da mogu da iskeshiram slejere :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Da, za slejera baš treba tri plate i šest honorara koliko je preskup :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Zaboravio si da ch1zra popije u proseku 2 plate :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 (edited) Postovani, Talent Box sa zaljenjem konstatuje da je primoran da otkaze koncert grupe Slayer koji je najavljen za 24. jun na stadionu Tasmajdan. Zakljucno sa krajem prosle nedelje prodato je manje od 300 ulaznica sto je daleko manje od broja koji obecava dobar nastup, sa solidnim zvukom na Tasmajdanu. Nasa praksa je da svi dogadjaji koje organizujemo moraju imati visok nivo kvaliteta, kao koncert grupe Iron Maiden koji smo organizovali marta prosle godine. Uzimajuci u obzir sve ovo kao i nestabilnu situaciju u zemlji i regionu koja odbija mnoge bendove i njihove menadzmente, a i publiku koja nema poverenja da kupuje karte u pretprodaji odlucili smo se na ovakav nepopularan korak. Smatramo da je blagovremeno otkazivanje koncerta najbolje resenje. Povracaj novca bice izvrsen na prodajnim mestima gde su ulaznice kupljene od petka 06. juna 2008. godine. U znak zahvalnosti dosadasnjim kupcima ulaznica tom prilikom bice urucen prigodan poklon. S postovanjem Maja Pasuljevic Talent Box 2x Edited June 3, 2008 by jasamnepismen Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts