encore Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 moj glas predatorkama,odlichne patike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 mislim da je vreme za najnoviji topik "RUR FUDBAL OMG AJMO!!11" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 Sto ste se istripovali nisam rekao da su nike lose patike, jednostavno mi se ne svidjaju i ti je to. Upravo sam se vratio sa fudbala sa polomljenim nogama :) Nisam igrao 3 meseca pa sam izgubio brzinu potrebnu za izbegavanje startova, tako da me nisu promasivali :) Lesko za ekipu ne verujem, ali ako bude tog cuvenog RUR fudbala ikada, dolazim sigurno! Ajde mendzi otvaraj topic po ko zna koji put :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 grujo ja sam od tebe ocekivao odgovor na moj prosli post :( A na Leska ne obracam paznju jer kontam da je on od onih sto bi kupili i govno sa nike znakom :D Evo jos slika ovih adidas predatorki, sad sam nesto nalozio na njih i verovatno cu da ih uzmem u ponedeljak http://www.mercadolibre.com.ve/jm/img?s=ML...488.jpg&v=O http://www.mercadolibre.com.ve/jm/img?s=ML...300.jpg&v=O Ma ove pume batali.A meni licno su stare predatorke naj kope ikada,kontam da nema greske i sa giljama,e sad fora je sto se nisu drzali savrshenog shablona nego ih nesto modernizuju pa ne znam na sta to sad lichi,tako da ono,pogledaj da nisu plastichne :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 (edited) mi smo krenuli da igramo fudbal redovno. prvi pokusaj organizacije = propao drugi bilo nas 9 umesto 15 = igrali u nekom dalekom balonu 4-4 sa jednom izmenom al nema veze bar smo igrali sledece nedelje ce nas biti vise i igracemo na nekom mestu u centru :) tako ce valjda i sa rur fudbalom biti... bitno da se skupimo prvi put. Edited March 30, 2008 by eyel Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 Bio sam danas opet u kupovini, pa reko da napisem izvestaj ovde :) Prvo sam otisao u fazonu "kupujem predatorke" ali kada sam ih probao nisam mogao da verujem: djon je previsok i kako da kazem, nije iz jednog dela onako, peta kao da je visa u odnosu na prednji deo, kao da hodam u stiklama :( A jos vise sam se razocarao kad sam ih pogledao malo bolje i skontao kako su jako kvalitetne i sve super, sem djona :( Znaci pre bih kupio predatorke kopacke pa im skinuo krampone pa tako igrao nego ovo sto sam probao. Probao sam i nove predatorke, ali na njima ima plastike neke, a i djon nije mnogo bolji. Uglavnom, kupio sam pumine i zadovoljan sam njima, medjutim dobitna kombinacija bi bila pumin djon + stare predatorke top :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 e jbg,sad si mi ogadio patike koje sam smatrao vrhom vrhova :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 moj glas predatorkama,odlichne patike otkud ti znas kad si furao samo lancast. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2008 Report Share Posted March 31, 2008 pa znash kako,iako ja neam kesha da kupujem tako te fensi patike opet imam drugare koji imaju tako da :)))) pa znash kako,iako ja neam kesha da kupujem tako te fensi patike opet imam drugare koji imaju tako da :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Ove imam http://www.etraper.pl/sklep/images/umbro%2...0-%20a%20in.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 lepe su,onako standard nije nista fensi,sto je ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 (edited) brishite ... Edited April 9, 2008 by suba Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 brishite ... brisi ti mi smo prvi dosli :) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) Fudbaleri, eto od 2008 nisam kupio patike za fudbal, imao sam predatorke. Mnogo su me dobro sluzile, uopste mi nije jasno kako su ovoliko izdrzale. Koristio sam ih i za teretanu, i za fudbal, i dok sam isao u srednju za fizicko! Kupicu nove i razmisljam da uzmem ove Nesto ovako sam video i isto mi se svidelo I ne smem da iskljucim opciju ovih predatorki Neka misljenja, sta izabrati? :) edit: da,ali zato kad pitaju za tebe "kako Atelas igra fudbal?" svi kazhu "Ma dobar je on dechko" :))) Aaaaahhaha, procitao sam ceo topik i naletim na ovo, istina :D Edited November 15, 2012 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ja bih uzimao ove predatorke Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ja bi da igramo fudbal da vas deljem kao didije ya konan! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 ajmo rurdbal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 nike tiempo to je sve sto vam treba Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Gde imaju gilje za fudbal za par hiljada, dakle što jeftinije a da nisu totalni dreš i da se ne klizaju mnogo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 voodoo ako ti budesh igrao fudbal moram i ja onda! Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Imam i golmanske rukavice, pa ti vidi kol'ko je sati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 vudu valter zenga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 (edited) prdni pa u'vati! fuk yu duly! Edited November 15, 2012 by алфа Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SIN Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Ovaj Alfa bas kuburi sa gramatikom engleskog jezika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 nike tiempo to je sve sto vam treba Ove? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts