Damke.RZVE Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Poslao sam mejl Ajsfrogu , uskoro ce mi reci zasto je napravio tako jakog heroja! Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Visi na msn-u Ice-frog .....Upituj ga : P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 tt ovaj lik bas ne zna da prepozna sarkazam :D taj fazon ^^ Ili mozhda vi? WTF mod je bash onako...ozbiljan doprinos diskusiji o brudu. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 hahah napad je najbolja odbrana!!11 ololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 hahah napad je najbolja odbrana!!11 ololol Ahahahaahaaa, nisam chuo to od osnovne shkole. Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 igrao danas sa tidehunterom protiv brooda. jebote samo jednom ga ubio. al on mene pokido omfg. znachi ja sve full... 2 warda dobro postavljena, sve. a on jebem li mu leba samo ulti grune i jednom me napadne. ja gush, al sam vec u slowu i u qrac sve. ni ulti ne valja ni za qrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 igrao danas sa tidehunterom protiv brooda. jebote samo jednom ga ubio. al on mene pokido omfg. znachi ja sve full... 2 warda dobro postavljena, sve. a on jebem li mu leba samo ulti grune i jednom me napadne. ja gush, al sam vec u slowu i u qrac sve. ni ulti ne valja ni za qrac spider ult - tide tp ... gg ... gank spider.. gg... ne vidim sta kukate ko sisice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchKabBio Posted March 19, 2008 Report Share Posted March 19, 2008 Ma ne moze mu niko nista coveche ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencioo Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 Jebo vas brood u tri picke materine i jebala vas igra vs njega 1vs1!!!!Sta smarate sa tim koji kurac?I ko jos igra ta sranja? GASITE OVAJ RETARDIRANI TOPICCCCC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 ahaha vidim nisam jedini (pored mareta) kog ovaj topic GADNO smara :))) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Gde smo ono stali?.... Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 broodimbader? WOOT. pa sta ces ako brood spoji mkb = TP-a NEMAAAAAAAAAAAAA Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 permadodge>permabesh ? permadodge + permabash > permaanything? Quote sine nikita, postao si nik kejv  Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEP Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 permadodge + permabash > permaanything? = void TT Quote http://img91.imageshack.us/my.php?image=aaamo4.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafitiWriter Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Void definitivno9uverio se sam) !!! Za one koji se ispaljuju na divu(a i ostali) znaju ko je HANS(brod) I W3.DANCER(void) !!! Igrali su na sredi jedan protiv drugog i w3.dancer je ubio boga u hansu!! Kasnije je sam ubijao 4 koliko se navukao a nas 3 je ubijalo hansa za to vreme!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 WOW zatvorite jebeni topic vise -.- Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Ahahahaha, taj neki rad, ovaj Grafiti lik je preshao zivot na hard. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 sto? bas je do jaja ja mislim da kad bi dosao SLARDAR i odradio ulti na budmadera + izbashuje ga dobro da bi sabio a za svaki slucaj ima i SPRINT kad treba da zapali, REALNO, IMBA??? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 vazi sto je to bolje od snipera sa 4 bashera i 8 hyperstonova Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaAsAn Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 ma sta samo osam bre nemoj da se lozis ja sam cuo da sa 13 je nezaustavljiv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Kolko ste smorili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Alo, papani, jel ste vi nekad brojali slotove u inventaru??? Ajte, molim vas... 13 hyperstoneova... JEEEESTE, hiljadu. TETE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 ovaj green nub . pa sine imash u sikret shopu da kupish dodatnu torbicu od 10 slotova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 imbued netherweave backpack? Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambale Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 da bre , INB! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts