Jump to content

Storm Crow

The X
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Storm Crow

  1. Mozete li mi preporuciti dobre defense i survival mape sa herojima (ne tower defense), nesto sto zahteva team work :. Hvala unapred.
  2. Hmmm... Naga Siren... ensnare, iluzije + manta style.. ?
  3. Storm Crow

    Broodmother?

    Postoji li Sentinel heroj koji joj moze parirati ? Obicno igramo 2 na 2 ili 3 na 3 bez all pick. Jedan drug stalno uzima broodmother i prosto je nemoguce ubiti ga u kasnijoj igri... +90 damage i 80% lifesteal svakih 20 od 30 sekundi nije posteno...
  4. Ako oba korisnika poseduju istu konekciju (u mom slucaju modem) radi extra...izgleda bolja i jeftinija varijanta od povezivanja direktno iz windowsa putem modema, gde se poziv modemom tarifira kao razgovor izmedju dva korisnika (recimo Beograd - Minhen, gde je razgovor dranje...), a uz koriscenje ovog programa trose se samo internet sati. Jesam li u pravu ili sam nesto zajeb'o:)?
  5. Kao sto pise u naslovu, zanima me kako da se povezem sa drugom preko modema da bi mogli da igramo TFT? Obojica imamo WINXP SP2, TFT v1.17 i naravno modem:) Izvinite ako smaram, secam se da je na junku bilo reci o ovome, ali junka vise nema:( I jos nesto da li je tarifa kao lokalni poziv (kao kada razgovaramo) ili vise? Pozdrav!
×
×
  • Create New...