exile Posted February 27, 2008 Author Report Share Posted February 27, 2008 :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 VOODOO + 100 (MOZDA PONESEM I 150, NE ZNAM KOLIKO CE MI KUSURA OSTATI!) LOL ^_^ Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ahaha vudu kralj:)...elem, ja nisam sto posto siguran dal dolazim, al ako dodjem dovodim buljuk ljudi sa sobom:)...ajde pusticu ti sms da znas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 marina+1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 elem, ja nemam pojma gde cu da zavrsim sutra...svi nesto ispolagali, ortak pravi zurku, tako da kapiram da cemo se prekinuti:)...gledacu da dovucem nekoga u under sutra, al ne garantujem nista...tako da stavi dule +x :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 pa dobro jovana jeste da si najjacha al nisi josh mushko :))) nisam razumela oO aj vi stavite mene vidite kod koga a ja ako mogu povescu josh nekoga pa cu da shibnem nekom sms Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 29, 2008 Report Share Posted February 29, 2008 naravno, stavljaš i mene na spisak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 1, 2008 Author Report Share Posted March 1, 2008 Stavljeni ste ovako: Dule Smor +5 Vukasin Mileusnic +2 Ivan Ognjenovic +5 Uros Zecevic +3 Milic Joksimovic +5 I ovi ostali sto su se ranije prijavili, marina, tasa, itd.. Tako da je to to Ako hocete nekako drugacije javite na vreme do veceras! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 E izvini Maude, al kad god vidim ovo Milić Joksimović, nekontrolisano prasnem u smeh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 otjesh da ti uvrshim kompakt cd sa potpisom, nemoj da se stidish! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Moram da prodam... =[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 koji pretop! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 Hvala svim macanima koji su bili, bilo je fantastishe erotishe propeler!! :*** Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Hvala svim macanima koji su bili, bilo je fantastishe erotishe propeler!! :*** Mogu ti retji da je bilo i meni prijatno kako ste obojica vrteli - iako sam davno prodao underground stream prepustivshi se teshkom shabanizmu city grandu separeima rnbiju i house...i naravno fantastishe erotishe propeler je shto sam mogao videti RUR macane :) Nisam inache znao da ti je Lekic komshija:P Sa njim idem na fax i sretoh ga notjas i kao odkud ti, ja reko znam Milosha i onako ne seri to mi komshija... Jel to neko inache promenio ribu? ^^ Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 Mogu ti retji da je bilo i meni prijatno kako ste obojica vrteli - iako sam davno prodao underground stream prepustivshi se teshkom shabanizmu city grandu separeima rnbiju i house...i naravno fantastishe erotishe propeler je shto sam mogao videti RUR macane :) Nisam inache znao da ti je Lekic komshija:P Sa njim idem na fax i sretoh ga notjas i kao odkud ti, ja reko znam Milosha i onako ne seri to mi komshija... Jel to neko inache promenio ribu? ^^ Hehe ispraznili smo veliki klub, svi presli u mali :)) A pa da Lekic i ja smo drugari vec puno godina, nisam imao pojma da se znate :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 ovaj tvoj ortak je smorio sa klik klak malo, ti si bio dobar po sistemu "vazhi al na plazhi" :) sve u svemu mozhe! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 ja morala da prodam :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Mogu ti retji da je bilo i meni prijatno kako ste obojica vrteli - iako sam davno prodao underground stream prepustivshi se teshkom shabanizmu city grandu separeima rnbiju i house...i naravno fantastishe erotishe propeler je shto sam mogao videti RUR macane :) Nisam inache znao da ti je Lekic komshija:P Sa njim idem na fax i sretoh ga notjas i kao odkud ti, ja reko znam Milosha i onako ne seri to mi komshija... Jel to neko inache promenio ribu? ^^ jebote ladno si i ti bio koji smor sto te nisam upoznao,hteo sam da mi uvrsis neku gazhu da odradimo mozda neki hip hop album :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 jebote ladno si i ti bio koji smor sto te nisam upoznao,hteo sam da mi uvrsis neku gazhu da odradimo mozda neki hip hop album :))) Ako imash pare, nema nikakve frke da ti izbacimo Turbo Hip Rythm 'n' Folk Hop Album - svi ljudi koji su potrebni su tu, samo pare trebaju :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 ja morala da prodam :/ ju jebote,ja ladno procitao "ja morala da prdnem" ahahahaha,koja sam budala :))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 KOJI SI CAR Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Gruja izađe iz Pančeva, ali Pančevo iz Gruje ne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 2, 2008 Author Report Share Posted March 2, 2008 ESI PRCO KAZE SE "SPRCO?!" I JESAM, GRUJA I JA IMAMO REDOVNE ODNOSE, HVALA NA PITANJU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 ja malo djuskao, pustio mozak na ispashu... josh jedno uspeshno veche :]] Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 haha prvo sam bio u vipu, onda otisho u main de je acim, al se malo smorio i vracam se nazad ulazim u vip kad ono havarija loshmi vrti EUROPU (Simbora)... bash je bilo dobro video i kjuta:D mada nisam rejvovao, zabo se sa "drugaricom" u separe posle... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts