urgh Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa to nigde nije zabranjeno zakonom e kao do 3.5, nego preko toga morash da platish mnogo:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ja ne pijem od 13.5. i zacrtao sam do 13.8. znaci tri meseca bez kapi alkohola (piva). nadam se da cu izdrzati.. objektivno je najbolje toceno pivo, od domacih je jelen bez premca, u rangu mu je i lav i meni omiljeni vajfert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa taj fazon, da se porez placa samo po vrsti alkoholnog pica koje se pravi, trpali bi 20% u pivo :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 de si stanko kad ćemo na vopi brate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 osim ako ne okacite slike nekih riba u belim majicama kako se polivaju pivom ne vidim poentu ove diskusije ovde? :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa taj fazon, da se porez placa samo po vrsti alkoholnog pica koje se pravi, trpali bi 20% u pivo :) Ne bi, onda niko ne bi mogao da popije 10+ piva. A to je vise novca nego da popiju 3. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ima i tog momenta, malo je bezveze da kazes JAO SINOC SAM POPIO 2 i 3/4 PIVA ODNEO SAM SE E SISO JA SAM 2 i 4/5 HA! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 de si stanko kad ćemo na vopi brate! :/ od avgusta, moze bir fest? jos je na uscu, ne moramo most da prelazimo :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Zar nije na Kalemegdanu ? Vidimo se u avgustu :)) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ima on svoje, koji cu mu ja... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 minivudu nikad ne skapira kad mu podjebavaju burazera. :) nego, znate šta je između moje gajbe i mesta gde će biti birfest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ^arena? u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 novi beograd ? • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ako si na gajbi i okrenes se ka beer festu, tvoja enormna kita? OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 daj odgovor,umrecu od iscekivanja :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 MOHI JE U PRAVU ali mislio sam na onaj park u kojem se skupljaju old skul pederi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Pionirski ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 MOHI JE U PRAVU ali mislio sam na onaj park u kojem se skupljaju old skul pederi extra, znam gde cu veceras! cekam te oko 8 sa kojotom i militjem! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Ako se ja dobro secam, a secam se, tog beer festa pauliner mutni je imao oko 15% alkohola ... te kanda ne kapiram tu "sokitj" opasku. Po ukusu je ko neki sok, mislim po ukusu nije bash da lichi na pivo...al da je jako, jako je :) poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Doktoru Niche, mladjani protA ti kliche ! :) Mislim ono, lepo si ispao na sliki. Edited May 16, 2008 by -protA Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Al se prolepšao Nick jebote. Nicke, zovi me pa da idemo u neko zezanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Uskoro cu imati i pirsing na pupq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 ti to riba? Da znam da li da vicem jbj,ili da nista ne valja :))))))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 to mu ej sestra bre. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts