alfa Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 neki prognoziraju mozda cak i kraj karijere...:( http://www.youtube.com/watch?v=MD4WB-NNLjs...feature=related Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 uzivo kad smo gledali na pocetku nam je izgledalo smesno. samo cujes mog caleta "ma da, ode noga..." jako tuzno. stravicno.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 bash shteta, sjajan fudbaler, siguran sam da ce se oporaviti ali pitanje da li ce opet biti na ovom nivou... drzhi se dudu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Tek sad sam video ovo, strasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ovom levo treba zabraniti da igra fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Ovom debilu sto ga je slomio stvarno treba zabraniti da igra fudbal. gl Eduardo. /edit preduhitrio me killy Edited February 24, 2008 by m@rko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 video sam ovo juce...strahota!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 interesantno je pogledati naslove hrvatskih medija. ali zaista strahovita povreda Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 start nije bio nista blazi u odnosu na vecinu slicnih, ovo sto je startovao tacno na nogu je splet nesrecnih okolnosti. sasvim sam siguran da nije isao na to da ga obogalji. sto se tice oporavka, neke najave su 6 meseci do godinu dana, a slicnu povredu je imao neki lik 96. u premier ligi, ne mogu se setiti tacno ko, ali nikada se nije oporavio. nadam se da tako nece biti i sada, ipak je medicina napredovala... drzi se DUDU!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Au majko mila :( Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 juju, strava ... video sam i na tv-u ovo. Bas je strasno to sa tim lomljavinama. Meni je gadno i ono kad izvrnu zglob pa puste u slow motionu a kamoli ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 da se najezis... bedak stvarno Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 strasno stvarno, jadan momak Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 i ja mislim da lik nije hteo da ga obogalji kazu da i nije toliko strasno koliko se cinilo u prvi mah kazu i da je slicnu povredu imao Alan Smit bas mi krivo sto ce propustiti euro. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 ma sad ce ko sise-a da ga sprcaju steroidima i oporavak za 3 meseca :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Jel postoje slike iz operacione sale? :D Znam, bolestan sam, ali voleo bih da vidim [kali]:D[/kali] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 nikola ja te se plasim sada :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 brate ko je citao press taj dan posle..i ona fotografija de se sve lepo vidi..aaaaaa..PAKAO...jadan decko.. alan je isto to sjebo bio samo jos gore..al on je nekako lud i zeljan igre..deluje bar ko da ima celicnu volju.. tragicno je sto igra za njukasl.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 A realno,koliko sportista postigne istu formu (da ne pricamo o boljoj) posle povratka na teren nakon izlecene povrede? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 @Gibanica video sam ja...stvarno gadno btw juce i prekjuce od 20 najgledanijih klipova tih dana na youtube-u polovina bila o startu nad Eduardom Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racunarko Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 neki prognoziraju mozda cak i kraj karijere...:( KOLIKO se dobro, pa čak i čudesno, oporavlja hrvatski napadač Eduardo da Silva pokazuje najnoviji video prilog brazilske TV Globo postaje koji prikazuje Dudua u procesu rehabilitacije. Eduardo bez ikakvih problema hoda bez štaka, izvodi vježbe za noge na spravama u teretani, vozi bicikl, a što je gotovo nevjerojatno, ozlijeđenom nogom udara loptu u posebnoj vježbi prilikom koje stoji na trampolinu. "Jako sam iznenađen brzinom i načinom na koji se oporavljam. Arsenal se nadao da ću se treninzima vratiti negdje u prosincu, ali me doktori uvjeravaju da će to biti već u srpnju ili najkasnije u kolovozu", rekao je Dudu u razgovoru tijekom priloga. index.hr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 da, sve cudo do cuda, svaki povredjeni igrac se "CUDESNO BRZO" oporavlja....on je 5 meseci pored najboljih svetskih doktora...konstantno se radi na njegovom oporavku, a ne , "dodji za 2 nedelje pa da vidimo sta cemo" Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 da, sve cudo do cuda, svaki povredjeni igrac se "CUDESNO BRZO" oporavlja....on je 5 meseci pored najboljih svetskih doktora...konstantno se radi na njegovom oporavku, a ne , "dodji za 2 nedelje pa da vidimo sta cemo" e bas tako .. T_T ee Srbijo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts