Jump to content

Sta popiti a da ne ispadnes pickica

Recommended Posts

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jadno je kad vidis ribu da pije pivo.

jednostavno tako je.

zavisi od ribe!

Jadno ili ne, ne pijem ga toliko često da bih se brinula. :)

Nasmejao me topic i fotka do suza, pa reko', da se našalim. Al ispadoh najgora [b)]

ovde tjesh uvek ispasti najgora tako da get use to it! ;)

Pored konjaka ovo je manje vishe kruna mamurluka...

Kao shto si i sam reko, cepaj samo vodku, i to nikako neke shnj, samo absoulute, finlandia, smirnoff, stolichnaya i tako to...ove nashe nisu vodka nego alkohol i odvratne su...

odkud da je skivi kruna mamurluka ? to sve zavisi .. naravno topao viski je kruna, viski sa ledom nije.

i otkud da je finlandia u tom drushtvu ?! meni je to uvek bila sranje votka. a i nekako surovo je porediti absoulute sa svim tim votkama kad je jedno 4 koplja ispred istih!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

zavisi od ribe!

ovde tjesh uvek ispasti najgora tako da get use to it! ;)

odkud da je skivi kruna mamurluka ? to sve zavisi .. naravno topao viski je kruna, viski sa ledom nije.

i otkud da je finlandia u tom drushtvu ?! meni je to uvek bila sranje votka. a i nekako surovo je porediti absoulute sa svim tim votkama kad je jedno 4 koplja ispred istih!

jbte kakav viski to pijete kad posle nejga imate mamurluk?

ja licno posle skivija i votke ujutru kao nov (uslovno receno :))

Od kad kod nas burbon takodje zovu viski...mislim ja usvs ne pijem ni jedno ni drugo :D

poz voz 2011

od koktela sa kolom

preporucio bih silent killer

e sad da li se tako zove samo u Pancevu ne znam

ali zato cu i reci koja je spika

dve flajke koka kole,jedna puna,druga prazna,4 guarane i flajka 0.7 votke.

Koka kole ostavite do donje granice etikete

i onda grunete pola votke

i dopunite sa guaranom(to bi trebalo da bude 2 komada).

ZNACI IMATE 4 LITRE VRHSTRA PICA,A NEKI ORTACI KAZU DA VOZI KO BELO OMG!!!111

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa dobro generalno burbon i jeste viski, kao americka varijanta samo su oni izmislili neka pravila (kukuruza mora da bude min 51% obicno oko 70% dok je ostatak psenica , drzi se u posebnim hrastovim buradima, kao mora da je prirodan bla bla bla) mora da je napravljen u amerikama i zovu ga burbon :) tipicno americki...

ali da je dobar jeste :)

fallout_table.gif

[roflmao]

kako su dovitljivi ovi panchevci!

mamurluk ne zavisi od toplote alkohola, nego od koga koliko si dehidrirao, na sta utiche kakav alkohol pijes, koliko i sta si pojeo, koliko mnogo i koliko brzo se pije, trening, kvalitet alkohola itd

a ti si u fazonu - jaojao popijo sam flashu za dva sata, otkida me glava jer nije bilo leda :)

koj ti je kurac ?

otjemo to da reshimo na stari dobri nachin, praktichnim eksperimentom .. ti pijesh viski koji podgrejem u rerni, a ja oladjeni sa ledom poshto su nam vechito forme bile tu negde .. pa prichamo sutra kome mamurluk loshije pao ? shta lupash jebote ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

mi nismo prichali shta je presudnije za mamurluk, nego je neko rekao da je mamurluk od viskija kruna, gde sam ja rekao da nije ako nije topao, a ti si onda rekao "mamurluk ne zavisi od toplote alkohola" .. nemoj sad da se vadish nego spremi guzu!

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater