Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Au jbt, ne prođe čovek tuda par meseci, i sve se promeni...

Kad smo kod toga, tamo u Goce Delčeva kod Delta banke otvoren neki kao kafić, ono ko u Evropi :) da mi je neko pre 10 godina pričao da će toga biti na potezu paviljoni-Fontana, rek'o bi mu da laže ko pas :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Kad smo kod toga, tamo u Goce Delčeva kod Delta banke otvoren neki kao kafić, ono ko u Evropi :) da mi je neko pre 10 godina pričao da će toga biti na potezu paviljoni-Fontana, rek'o bi mu da laže ko pas :)

milsish na costa coffee, mishkovic je kupio celu tu zgradu, primetichesh da su u liniji delta banka, costa i delta sport rradnja.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

a zasto onda ne prestajesh da mi saljesh nepristojne porukice

ne mogu da zaboravim ono leto, kad si meni reko ne!

onaj kosta kofi ? pa dobro shta je tu chudno ima tamo prema zemunu more onih kafita koji su u tom fazonu .. mene jedino smara shto je kosta kofi, a ne grinet il kofi drim.

al ipak vetje iznenadjenje na koje nikako da se naviknem je bali na bezhaniskoj kosi .. e to je vetj shok :))

ja mislim da i te sluške bez rajfa spadaju. uzmi one kojima rajf ide iza glave (takve ima migša btw).

hmm da vidish to mi nije palo na pamet, a koliko se setjam migsha je imao i jedne i druge :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

one na svakoj slici su mu sa rajfom.

imao sam i ja takve u srednjoj školi, i zaista nema šanse da spadnu. mana im je što te ljudi gledaju ko marsovca (mada su sad već valjda navikli da viđaju ljude sa slušalicama) i što ne možeš da nosiš naočare (jer se kače iza uveta).

pa u smislu shta onakav fensijana radi na bezhaniskoj kosi. bio sam vishe puta u periodu kad nisam imao kola, a trebao da se vidim sa nekim ljudima sa b.kose. unutra ulaze one montirushe ko iz s.bana, tj josh i gore poshto je s.ban postao provaljen :)) kafu nemoj da uzimash uzhasno ih prave, imaju veliki izbor chajeva i to je kul. par puta sam pio martini i lik ga profi bash napravi i posluzhi tako da kapiram da kokteli mu isto nisu strani. sendvichi su koliko sam video mega (al mega i cena), a nachuo sam da imaju i brutalan chiz kejk. sve u svemu odlichan je fitj, kapiram leti kad je otvorena terasa josh bolji.

imao sam i ja takve u srednjoj školi, i zaista nema šanse da spadnu. mana im je što te ljudi gledaju ko marsovca (mada su sad već valjda navikli da viđaju ljude sa slušalicama) i što ne možeš da nosiš naočare (jer se kače iza uveta).

pa ionako slusham ziku on the move samo kad trchim tako da netje biti problema :)

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Strava je napolju vreme. Ja sam se izvukao na vreme da ne upadnem u gužvu kolima, još oko 13h sam sve pozavršavao šta sam imao. Jutros idem gradom u osam, dosta ljudi šeta sa zastavama već tada, kapiram da je pola njih imalo i po torbama pa ono čekaju samo da ih razmontiraju kad dođe 16h :)

Sve u svemu, lepo je vreme da se izađe napolje, čak i ako ne idete na miting već više ovako na kafu u lokalni kafić koji ima baštu tj. može da iznese stolove čak i kad nije sezona.

ne mogu da zaboravim ono leto, kad si meni reko ne!

jebote, koliko cesh dugo da pamtish to sa Sunchanih skala...

@topic

trebao sam danas da odem da radim nesto u olimpijskom savezu na dedinju ali posto je grad blokiran vratio sam se iz centra. Sada razmisljam da li da podgrejem pasulj, napravim neki omlet "sve sto nadjem po malo" ili da pojedem nesto "lite"

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

lol, upravo zaznadoh da maud u stvari živi u zgradi koja je ista ko moja, samo što su terase bele a ne žute i udaljena je 300 metara od moje. čudo je ovaj novi beograd, tu je i wulfgar odmah na prdohvat, iza njega mendži, u svakom bloku po jedan s rura najmanje :)

lol, upravo zaznadoh da maud u stvari živi u zgradi koja je ista ko moja, samo što su terase bele a ne žute i udaljena je 300 metara od moje. čudo je ovaj novi beograd, tu je i wulfgar odmah na prdohvat, iza njega mendži, u svakom bloku po jedan s rura najmanje :)

u kom si ulazu, a,b,v,g ili d?

Edited by Urgh

ja ti ubacujem listic za glasanje vec zadnjih x puta a ti tako, sledeci put ga necesh dobiti:))

inache ta tvoja zgrada je jedna od najgorih i najnesredzenijih po pitanju toga da se zna ko tu zivi u celim paviljonima tj u celoj mesnoj zajedniji paviljoni:)

U stvari, išli su prvi dan da kradu patike pošto je to bilo Puma skladište, sledeće dve nedelje da se ispričaju sa komšilukom i hrsaju palačinke ili uštipke, zavisno od toga šta je dežurna komšinica ispekla, a posle su dolazili klinci i klinke da se muvaju i vataju. Ah, ti dani bezbrige i Starcrafta...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...