voodoo_ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 E moj Dži, kako neka može da te odbije a imaš onako mrčan assrape pogled? You're doing something wrong! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 nisam se nadao da cu vako rano da ustanem, malo da se osvestim pa da zovem ove za net Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Bolje da ih zovesh tako uzneveren! :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 I ovaj vikend ce mi uglavnom proci u radu :/ mozda se i iscimam da dodjem do bga da malo ozivim od posla, ali mi je muka da posle grada palim kuci, da bi stigao do 8 na posao....+ shto ne bih mogao da pijem koliko ja hocu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 jebte se :) nije me neka odbila, nego neka stara pricha mranjuuu vratio sam se medju zive :)) a sad na posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 legla sam sinoc u pola 9, ustala pre 20 min :D sanjala sam da sanjam nesto, a i u tom snu je bio jos neki san... tacno vidim da sam morala da odsanjam sve ono sto nisam stigla preko nedelje, jer sam malo spavala... jos mi se spava, wtf? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 idi odsanjaj san neki Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ne rade danas, pederasi pffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 danas utakmica \o/ i to dve \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Nope, njih su se izgleda odrekli :) Al imam i to, doduše samo dva od ukupno četiri valjda. @Kole: Heroes 3 + Armageddon's Blade + Shadow of Death, Heroes 4 + The Gathering Storm + Winds of War, između 1150 i 1200 din. hehehe ja sam imao sva 4 chroniclesa i onda, u vremena dok nisam pisao kome sta dajem, sam zajmio nekom diskove i nikad ih vishe nisam video ko starog shirkana....ovako gledano taj neko mi je uchinio uslugu ;o)) a ovo je cool akcija...ono, zamenish 7 diskova jednim...a mozda su u toj ediciji h3ke konachno reshili instlaacioni problem (poruka tipa "omfg pa ti nemash directx6 - pa ti ne mozhesh da instalirash ovu igru" ;o)) edit e da, sinotj je bilo mega dobro veche =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 a ovo je cool akcija...ono, zamenish 7 diskova jednim...a mozda su u toj ediciji h3ke konachno reshili instlaacioni problem (poruka tipa "omfg pa ti nemash directx6 - pa ti ne mozhesh da instalirash ovu igru" ;o)) Jesu. Doduše ima druga akcija, "Minimum RAM: 32 MB; Your system: 2 GB; FAILED!" :D ali te bar pita "Do you want to install anyway?", umesto da prekine :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 ccc koji su to mamlazi.... iskreno me chudi sto niko ne uzme i napravi total ripoff 3d troju, sa svojom prichom i dizajnom samo da su hexovi i da je mehanika tako "brzha"...chekam ovaj ruski kings bounty ko ozebo sunce ;o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 mljac mljac...kings bounty Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 mljac mljac bounty gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 mljac mljac Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 pranje kose... bla.. posle bleja do uvece, a onda u kafanu \o/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 aj ako ima neko neku pesmu od Badcopija nek mi salje na Markotod91@yahoo.com, ukoliko ne mogu da primim (voodoo verovatno mi preti da ce iskljuciti net...), ukoliko se budete nalazili s malopre pomenutim, podajte mu i to. Hvala. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 zajeban stariji brat a? kazem ti ja samo udri po nwn i oblivion diskovima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 lol, tad mogu da se oprostim od kuce :D Btw, Inferno, hvala za link ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Lol mi i albanci se ustvari volimo samo jos toba nismo svesni :) http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=289406#rating Komentari na ekslopiziju u albaniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 jbte kakvi gmizavci obitavaju na tom b92 sajtu da se najezis :) /me spins ian pooley samo iluzija i u ritmu odlazi u "picharenje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Aj sa srećom, i nemoj biti melanholična žena, nego pokaži malo assrejp duha kao na Fallout 3 temi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 VECERAS DRUGI POKUSAJ, SA DRUGOM, MOZDA SAD I USPEM NESTO LOL VIDIMO SE U 5 UJUTRU KAD CU DA KAZEM DA NIJE USPELO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 BEZ BRIGE, SACEMO PRINTSCREEN + EMAIL OVOG POSTA TVOJOJ RIBI LOLO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 like, do jaja vece :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts