iguana Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 bilo bi lepo da je zivot jednacina igi, ali se nekad ne vrati to sto si ulozio :) pa ako ne postoji barem nada da je zivot takva neka "karmichna" jednachina, onda bi, mozda, trebalo lepo da uvrshimo po kilo pajda i da kazemo - laku noc, deco. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 (edited) DAJ ISK KURVO TREBA MI ZA REKTALNI IMPLANT to mogu ja bez isk-a da ti ugradim. ili chekash cod na rhh-u? Edited February 27, 2008 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 bas je tuga igrati ovaj GH na tastaturi, kao sam se nesto nalozio i sad sam stigo do pola mediuma, al ono, smara tastatura nevidjeno. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 odoh na kunt,sutra u skolu posle par dana...idem cisto malo da izblejkam,ono zbog sebe malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 raspao sam se danas, ne znam de bijem, jedem neki sendvic i bezzim u krevet Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Stig'o mi je laptop! \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 opet igram ovaj gh3, bas sam se navuko. jel ima negde da se kupi onaj skrnavi kontroler, bas mi je frka na hard na tastaturi, daleko mi dugme? brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 upravo odgledah gomilu SP epizoda, izmedju ostalog ima i jedna GH related sad inace pricam sa nekom ribom iz bg-a, sa masinskog, salje mi neke 3D modele srafova :) VIVA LA INTRAWEBZ! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 CAMO PEJB! Jebem ti život večitog studenta, predavanja od 8, serem im se u čaj i u mleko jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 DOBRO JUTROOOOO !!! au,jedva sam oci otvorio,jako mi se spava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Koje sranje od vremena napolju... :((( Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 A vi ste spavali? Danas neki 18. idem da poginem... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Danas nema predavanja ima da prdim u bure ceo dan \o/. Sutra u vojni odsek da se javim drzavi da jos uvek studiram i da mogu da me povuku za muda jos jedno dinu dve :P INace juce bio u Duff-u posle milion godina ono ne mogu da se lepo setim ali mogu da se zakunem da su bili barem 20-30% jeftiniji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Dobro jutro Srbijo! Još jedan dan na poslu...kako ovo vreme zna da smori :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 sto ale, vreme ce danas da bude kul, maximalna 12c, pa ti nije zao sto sedis u kancelariji ceo dan :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ja mislio postoji original + gitara akcija samo uz neku konzolu ? dobro jebeno jutro, i danas brda cimanja valjda netju u 22h da se srusim. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 au kruko pa ti i izvode radis :>> kako ja sada vegetiram na poslu, tu je i pripravnica tu je i keva se vratila, knjigovodja naravno, ma milina tri zene zavrshavaju sve. Otkad sam u francuskoj video kako firma funkcionise sa jednim gazdom i 9 radnica rekao sam sebi to je to :P tako da sada ima vremena da matori i ja obilazimo kupce aka "lelemudamo sa pivom u stomaku" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 dobro jutro svima, bas je tmurno mogao sam da zabodem bar do 12, odo da se sredim pa kod lekara na kontrolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 @Kruko Javi se za taj GMAT slobodno. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Našao sam prepatchovani 2CD rerelease Tormenta na njuzu, sad ću da stavim da se skida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 mene je igor inspirisao da potražim trainspotting u nekom hifi formatu, sad ću da vidim kako to ide. mada je možda bolje da mi prvi hd film bude nešto gde ću zapravo videti razliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 nemam inspiracije da pravim doruchak....to mu dodje ko da stator ne zheli da pridje kompjuteru ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 nemam inspiracije da pravim doruchak....to mu dodje ko da stator ne zheli da pridje kompjuteru ;o) Pazi kod mene se to desava samo u 2 slucaja 1. Kada imam neku besnu temperaturu tipa 39-40 2. Kada se besno nesretno zaljubljen Pa ti biraj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 a shta ako si zaljubljen i imash temperaturu, jel onda imash i neke dodatne tripove oko tehnologije, tipa plashish se mobilnog telefona i sl;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 ne, onda crkne youtube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts