LESkOpoz Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ustao sam pre 15min...lolz sad da se sjurim do prodavnice pre nego sto se zatvori,da jedem,i mogu da uzivam... uvece mi dolaze ortaci,ovaj jedan donosi chipove za poker,tako da cemo da se kockamo malo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Babi je izgleda bolje, fala Bogu. Uzeo sam jašu. Od Delta Sitija naravno ništa, sve što je iole valjalo u Njujorkeru je razgrabljeno, a na ostalim mestima ili gej roba ili trenerke. Ali zato good ol' buvljak ne može da izneveri, svakakvih jakni za male pare, mnogo dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 sinocno vece perfect za bleyu bilo don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Osim sto sam sa posla dosao sinotj u pola 7, vikend zaista lepo prolazi......divan dan za uzivanciju i bleju :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Poqshavam da nadjem nekog ko ce da mi iznajmi PS2 sa Guitar Hero III, al' bez uspeha... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 auh kakva bleja, napravio slane chinke pre basketa pa ih sada hasam kad su hladne kasnije na fuzbal :) kako volim sunce, jbte energichniji sam 200% nista mi nije tesko da uradim nista me ne smara olololo zivot je lep Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Poqshavam da nadjem nekog ko ce da mi iznajmi PS2 sa Guitar Hero III, al' bez uspeha... :( Igraj na kompu, lakše je nego nabadati na džojpedu. Ako ne mož' da nađeš PC verziju, javi. Ova krukova metoda je apsolutni vrh, hvala ti Kruko hvala ti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Ma imam ja to na PCu i presh'o sam na medium-u, al' mene zanima co-op... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 sta krukova picke valjda sam i ja doprineo :P bio na fuci od 4-5 nije lose, milwol - mali teren - puno trcanja - do jaja. malo bleja pa onda biftek u sosu od visanja, kisela i blejana, ma to je zivot. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 nista od rekreacije danas al je bilo lepo napolju u svakom sluchaju vudu okachi fotku nove jashe da vidimo kak'a je ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 (edited) Ma imam ja to na PCu i presh'o sam na medium-u, al' mene zanima co-op... =] Nije valjda da PC izdanje nema coop na jednom kompu? :| sta krukova picke valjda sam i ja doprineo :P Jesi! Edited February 24, 2008 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 evo radim ceo dan, i jedino prekidam sa poslom da malo calabrcnem pice sa njeguskom prsutom....ide mi se negde a nemam kada It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 nista od rekreacije danas al je bilo lepo napolju u svakom sluchaju vudu okachi fotku nove jashe da vidimo kak'a je ;o) auu, vec je stigao da objavi da je kupio novu jashu ! Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 gledam nešto ovaj topik gde lik pita šta da pije a da nema puno kalorija. glup je i meni topik, ali brate mili, javila se gomila likova sa pivskim stomacima da mu sere da je debil. jeste da je takvo zajebavanje očekivano među muškom ekipom, ali ipak detektujem povećanu koncentraciju kompleksa. Tako da, ako niste Ivan, slobodno tamo jurite. lol fu kkthx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Bio do grada pa posle do Nenada nešto, sreli smo između ostalog ladno Vegu aka VGA :) Heh, lol, njega nisam video stotinu godina. Ah da, videli smo i Paju, iz plemena Zlatić, i još jedno 6 drugih ljudi, svi izmileli napolje, neki ovako neki da popravljaju i čačkaju svoje automobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Borim se sa krvlju iz nosa, jebote ne smem da istresem nos...odma podje... za jedno sta vremena idem na neku zhurq, valjda necu da zaglavim do kasno.. sutra shkola s' jutra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Borim se sa krvlju iz nosa, jebote ne smem da istresem nos...odma podje... Stavi vatu u nos, sacekaj jedno 20ak min, izvuci vatu iz nosa i gotovo. Ako sa izvlachenjem izvuces i ... hm ... (sad nemojte da citate dalje ako ste gadljivi) zhelatinastu tamno crvenu masu, znachi da si odradio ok posao :) mozes i da stisnes nos negde u visini ociju i da stavis mokar peskir na vrat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 omg crko youtube! =oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 To me uvek podseti na onaj strip kad se nađu svi živi internet moćnici da raspravljaju odakle youtube-u toliki bendvit :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Stavi vatu u nos, sacekaj jedno 20ak min, izvuci vatu iz nosa i gotovo. Ako sa izvlachenjem izvuces i ... hm ... (sad nemojte da citate dalje ako ste gadljivi) zhelatinastu tamno crvenu masu, znachi da si odradio ok posao :) mozes i da stisnes nos negde u visini ociju i da stavis mokar peskir na vrat. sve sam to radio, veruj mi.... nekad mi podje onako bash shiklja i izvuchem "to" i prestane...al sad me, da kazhem zajebava...stavim kapi za nos i ono podje us q***... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 fretsonfire.sourceforge.net Skinuo još juče, gde da nađem dodatne pesme? :| Ima nekih linkova na sajtu u FAQ sekciji, al sve nešto bezveze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ...stavim kapi za nos i ono podje us q***... Pa 'de smesh kapi za nos da stavljas ako imas slabe kapilare covece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 ne chujem na jedno uvo od zgrushenja slina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Stavi dva litra vode da uvri, nagni se i pokrij se nečim. Krajnje je neprijatno, ali izgleda da drugog rešenja nemaš pošto si sluzokožu razjeb'o totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Malo GW-a pa na spavanjac.....aj vidimo se sutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts