Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Babi je izgleda bolje, fala Bogu.

Uzeo sam jašu. Od Delta Sitija naravno ništa, sve što je iole valjalo u Njujorkeru je razgrabljeno, a na ostalim mestima ili gej roba ili trenerke.

Ali zato good ol' buvljak ne može da izneveri, svakakvih jakni za male pare, mnogo dobro.

sta krukova picke valjda sam i ja doprineo :P

bio na fuci od 4-5 nije lose, milwol - mali teren - puno trcanja - do jaja.

malo bleja pa onda biftek u sosu od visanja, kisela i blejana, ma to je zivot.

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

gledam nešto ovaj topik gde lik pita šta da pije a da nema puno kalorija. glup je i meni topik, ali brate mili, javila se gomila likova sa pivskim stomacima da mu sere da je debil. jeste da je takvo zajebavanje očekivano među muškom ekipom, ali ipak detektujem povećanu koncentraciju kompleksa.

Tako da, ako niste Ivan, slobodno tamo jurite.

lol fu kkthx

Bio do grada pa posle do Nenada nešto, sreli smo između ostalog ladno Vegu aka VGA :) Heh, lol, njega nisam video stotinu godina. Ah da, videli smo i Paju, iz plemena Zlatić, i još jedno 6 drugih ljudi, svi izmileli napolje, neki ovako neki da popravljaju i čačkaju svoje automobile.

Borim se sa krvlju iz nosa, jebote ne smem da istresem nos...odma podje...

Stavi vatu u nos, sacekaj jedno 20ak min, izvuci vatu iz nosa i gotovo. Ako sa izvlachenjem izvuces i ... hm ... (sad nemojte da citate dalje ako ste gadljivi) zhelatinastu tamno crvenu masu, znachi da si odradio ok posao :)

mozes i da stisnes nos negde u visini ociju i da stavis mokar peskir na vrat.

Stavi vatu u nos, sacekaj jedno 20ak min, izvuci vatu iz nosa i gotovo. Ako sa izvlachenjem izvuces i ... hm ... (sad nemojte da citate dalje ako ste gadljivi) zhelatinastu tamno crvenu masu, znachi da si odradio ok posao :)

mozes i da stisnes nos negde u visini ociju i da stavis mokar peskir na vrat.

sve sam to radio, veruj mi.... nekad mi podje onako bash shiklja i izvuchem "to" i prestane...al sad me, da kazhem zajebava...stavim kapi za nos i ono podje us q***...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...