G!!! Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 ima vise varijacija duvan cvaraka recimo imas duvan cvarke koji deluju kao da su klasichni cvarci a spljosteni su, tako da su generalno i dalje masni ali su i suvlji od obichnih i hrskavi su i mogu da se grickaju a imas i duvan chvarke koji su bas onakvi kakve ih je laki opisao, vuna cvarci :) ste se opsteg osecaja masnoce prilikom jela tiche ovako bi bilo obicno>duvan "spljosteni">duvan "vuneni a i nije mi jasno zasto duvan cvarci ne mogu da se jedu prstima? :) realno glupo ih je uporedjivati jer su toliko razliciti da se mogu posmatrati kao dva odvojena masna entiteta :P ja ih volim podjednako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 pa mozhesh i grashak da jedesh prstima :)) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 cuti ti, ti nisi zaposlen :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 chekaj neshto si napisao, ne vidim nishta od praziluka, obuj gatje sledetji put kad postujesh! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 nisi vise alav na moj praziluk? jbg obuvanje gaca mi nije bila jacha strana, ali ako ti tako kazes obucu ih :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 hahaha kakav topic....brate cvarci kako kokice uz Tv...ali oni sitni...dobro ocedjeni..duvan...nisam probao ali svi kazu da su /\ ;) Quote niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Koliko neznalica... Dobro neko nije rekao da li postoje tompus čvarci... pomodarska glupost da se ljudi ne bi osetjali kao seljaci kad kupuju chvarke u prodavnici. uzhasni su. obichni chvarci roxxor! Daj malo toga što konzumiraš. Inače, meni je to genijalna stvar, jer podseća dosta na spržu koji isto gotivim mnogo. Što ne znači da ne volim obične čvarke takođe :) Zadivljen sam da znaš šta je sprža. Svaka čast. Oduševio si me. Quote Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 citam topic i ide mi voda na usta :) prvi put sam ove godine probala duvan chvarke i super su, nemojte da vas ime zavara :) slanina u skorije vreme mi je manje-vise... Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Zar ima neko da ne zna šta je (s)prža, najbolje je kada se uprži, masno do bola al ukus prste da poližeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts