Guest Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Jel postoji sansa da neko ukapira da je provala u americku ambasadu izvedena od db ili slicno? ja ipak tripujem da iza toga stoje radikali. i iza paljenja graničnih prelaza ili šta su koji kurac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 edit: usa ambasadu su zapalili tako sto su polupali prozore na spratu i tuda usli i zapaili je :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) ispred B92 brdo pandura... zna se šta je bitnije čuvati to ili ambasadu US Edited February 21, 2008 by Trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ali lik se okacio na hamera!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 kazu da ispred b92 nema josh nikoga samo par likova koji bleji po ulazima sa kapuljachama ali je zato napeto u vazduhu:))) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 aj vise neka je spale pa da se vise ne svadjamo ko srbi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 B92 panicno na 5 minuta ako ne i cesce pominje da se oko njihove zgrade skupljaju likovi u kapuljacama :P "prave se da se nista ne desava ali idu u grupama" Uzgred, ko se jos nijo ponovio za prolecnu sezonu, ostalo je jos par radnji u kojima ima robe :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa ja sam josh od 2001, kad je pochela da se odvija revolucija koja i nije bila revolucija al nam je tako prodana, Napokon da čujem ono što se ja tripujem još od 6 oktobra te godine Brate, lako mi bilo da se zezam do sad. Ali ovi samo recituju pesme o herojskoj odbrani i ratovanju, Tomino i Vucicevo bulaznjenje da ne spominjem. Novoizabrani demokratski predsednik zapalio preko grane. Crni oblaci. Slično je bilo i 27. marta 1941., zar ne?! ahahahahhahahahahahahahahahha vodic na cnnu je mentol glupi mentol :) upravo je rekao da je "veliki problem sto se ratko mladic i slobodan milosevic slobodno nalaze u srbiji a nikad nisu izruceni za ratne zlocine" oh boze... Pa samo se za još jednog lika u istoriji govorio da je vaskrsao!!! Onda je cela istorija zabrinjavajuća!!! btw, da li su nas optužili da smo krivi što su dinosaurusi izumrli? Prošao sam pre 20-ak minuta pored B92 i ima gooomile murije. Otprilike kao na tribinama za vreme derbija. Recimo oko 100-150 sveukupno sa južne i jugoistočne strane. Verovatno ih ima i sa zatvorene strane koja gleda ka SIV-u. I gledajte CNN!!! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 umesto da su spalili b92 oni kradu po radnjama G_G Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 zar su oni jedini sa nacionalnom frekvencijom koji nisu emtivali onaj skup i celu sharadu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAA!!!!! Pazi kada i Vesli Klark se tripuje da je baSlo još živ!!!!!!!! eng: Westley!!! Are you fucking nuts?! srb: Vesli!!! Pa da li si ti jebeni lešnici?! zar su oni jedini sa nacionalnom frekvencijom koji nisu emtivali onaj skup i celu sharadu? Ti si ladno očekivala da će to raditi?! Edited February 21, 2008 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Do malopre je bio kviz na b92 a cim su se kod njih okupili odmah pustaju vesti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 tuzno... dokle sa ovim. kada cemo se opametiti. doziveo sam danas najveci blam koji je mogao da mi se desi. ne vredi, brate riba me non stop pita shta se desava to po Srbiji. a ja kao "ma nista sve cool". a za leto kao treba da je dovedem tu. sad kad vidi da joj tu gori ambasada, pustice je njeni kurac moj, a Bog te pita shta ce da misle od meni. puca mi kurac. danas, na faxu napravljena debata, o Kosovu i svemu. u political science klubu u kojem sam ja i znam ljude odatle i kazem sebi - mare brate nemoj da ides tamo, propusti ovo bice bezveze samo ces da se iznerviras. i dva druga ovde kao moramo da zastupamo srpske interese, i ja brate odem tamo nas 6 srba, oko 6 shiptara, 10tak amera. ljudi moji, tuga Bozija me uhvatila. nece me ni dunav oprati i nikad necu zaboraviti. dvojica od nasih srba poceli "nelegitimna drzava" "nepostojeca" "terorizam" "pravo" "protiv ustava" ali na tako smesan nacin da su im se ljudi smejali a i mene je bilo sramota. i ja da izvucem neki kurac i brate neutralan stav da povucem da su srbi i albanci saradjivali kroz vekove, i da su ziveli zajedno na Kosovu sa odredjenim incidentima ali ipak mogli su da funkcionisu... i ja kao - politika je nacinila sve ovo - klasicna prica. i ova dva srbina "shta ti pricas na cijoj si ti strani" ono u sred tog meetinga. i ja batalim. pridju mi posle ovi albanci i kazu mi "ona raspava je bila glupa nismo trebali", a ova dvojica kao poludeli... ne zastupam nase interese. strasne stvari. aj braco, ja bih najradio zaspao i probudio se negde drugde ili se nikad ne probudio, ali ovo je strasno. svi smo u kurcu, shto je najgore ovi momci koji su mi super ortaci i sve to, nikada verovatno nisu ni bili na kosovu... ono shta da vam kazem ne daj Boze da se slozimo ikad. poz idem da igram basket, citam euroleague.net, igram solitere... nesto da zaboravim na sve ovo Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Izvini decko, ti si neki dan pisao da treba nasi generali i lekari da truju hranu siptarima i tako jos neke vudu madjije da im bacaju Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Izvini decko, ti si neki dan pisao da treba nasi generali i lekari da truju hranu siptarima i tako jos neke vudu madjije da im bacaju sjasi vise procitao sam tvoj post koji je trebalo da me natera da placem jer sam pravoslavac ili shta si mi vec nalupao. kao da zivimo u nekom selu pa to treba nekog da potrese. ti i ja pricamo o necemu i verzija ce definitivno da bude razlicita od verzije koja bude kad pricamo sa ljudima koji se ne slazu. vrati se provincijalskim forama bolje ti idu Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 ali kako cuvaju b92 ccc... tako su mogli lepo i ambasade, a ne da se ovo sranje desava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 sjasi vise procitao sam tvoj post koji je trebalo da me natera da placem jer sam pravoslavac ili shta si mi vec nalupao. kao da zivimo u nekom selu pa to treba nekog da potrese. ti i ja pricamo o necemu i verzija ce definitivno da bude razlicita od verzije koja bude kad pricamo sa ljudima koji se ne slazu. vrati se provincijalskim forama bolje ti idu I ja sam pravoslavac, a to mi ne dozvoljava da zarazavam hranu bilo kome. Definisi se. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 I ja sam pravoslavac, a to mi ne dozvoljava da zarazavam hranu bilo kome. Definisi se. govorio sam o bioloskom ratu. pocni da koristis mozak Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 vratih se sa miting, nenormalno guzvanje, mnogoooo mrshtavaca, i ispao mi bedz u gomili (Kosovo je Srbija) !!! Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 formice (nemoj da misliš da te napadam ili prozivam) ti si proveo neko kratko vreme sa Šiptarima i Amerikancima u nekoj radionici. Za Amerikance ne mogu da govorim kakvi su, ali u Šiptarskom okruženju sam proveo mnogo više nego ti. Za njih zaista ne koristim superlative jer ne zaslužuju. Ove koje si upoznao misliš da bi rekli "ona raspava je bila glupa nismo trebali" da nisu dobili garancije da će im pomoći u otcepljivanju, ili još gore da su ih optužili za to što su uradili u nedelju. Ne budi naivan. Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 formice (nemoj da misliš da te napadam ili prozivam) ti si proveo neko kratko vreme sa Šiptarima i Amerikancima u nekoj radionici. Za Amerikance ne mogu da govorim kakvi su, ali u Šiptarskom okruženju sam proveo mnogo više nego ti. Za njih zaista ne koristim superlative jer ne zaslužuju. Ove koje si upoznao misliš da bi rekli "ona raspava je bila glupa nismo trebali" da nisu dobili garancije da će im pomoći u otcepljivanju, ili još gore da su ih optužili za to što su uradili u nedelju. Ne budi naivan. ma opusteno, i ja bio tako govorio da smo mi dobili shta smo hteli, to sam ubacio tek tako. ali da u pravu si. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Do malopre je bio kviz na b92 a cim su se kod njih okupili odmah pustaju vesti. ajde sto je bio kviz nego sto je to bio kviz sa mandom.... nego - zao mi je sto vidim ovo unistavanje zgrada koje nemaju veze sa ambasadama i slichnom. Ali moramo da priznam da mi nije nesto zao sto su zapalili 2 sprata americke i demolirali hrvatsku ambasadu, iako cemo mi to platiti.Neka se mangupi izive sada barem kada imaju neki "izgovor", a nash imidz ne moze da trpi jer je vec godinama na dnu, sto nashom sto tudjom zaslugom. Samo da ne bude ljudskih zrtava Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 btw, znate li da je Ričard Holbruk ceo srpski narod poredio sa Hamas-om? Ne pojedince, već sve Srbe. Izvinite ali moram ponovo da postujem! Jebeni Vesli Klark se ladno tripuje da je baSlo još živ!!! EEEEEEEEEJEBOOOTEEEE!!! Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
grdja Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Au ovaj cicica sa cvikama na CNN je dobar. Kostunica isti kao Sloba, nezahvalnost za Americku podrsku i pomoc... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 (edited) "We offered Serbia a lot of things upfont"... (!) postovano nešto kasnije: Ovaj što sada priča čak je i prilično objektivan. Čak je rekao da su Šipci imali i terorističku organizaciju. I još je Amerikanac. Koji govori na CNN-u. I još nije podržavao proglašenje. (šala) Ovaj ili nije Amer ili je lud! (šala) Edited February 21, 2008 by oddball Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts