ArktickaLubenica Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 (edited) Pazi ovako,idem na leto u Eng (ali tamo ostajem da ziivm :D ) i hocu Laptop.Ali cs sam addict i zelim da nastavim igranje na gather networku kao lud :D Ajde sada recite mi kakav mi laptop treba ili predlozite neki koji bi progurao cs posteno... :D Najmanji moguci procesor i to :D ? Edited February 17, 2008 by arct!c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 svaki noviji lap ce da gura CS... samo da nje onboard graficka... vidi neki nvidia ili ati bolji VGA da ima u sebi i to je to... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 17, 2008 Author Report Share Posted February 17, 2008 Hvala Debeli ;) Ovi sto sam ih gledao imaju VGA tako da divota jedna ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 17, 2008 Report Share Posted February 17, 2008 Ma kako to mislis "imaju vga", vga je adapter bilo 2d bilo 3d :) I iskreno moguce je cak da je u eng. jeftinije kupiti lap nego ovde. Kazem mislim jer nisam siguran kao za USA :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 off topic A zasto tamo ne bi kupio desk za 200 funti, pa igraj cs koliko hoces ? Cemu lap ? :) Quote Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 lapovi su svuda jeftiniji :( skoro pa 50% od nase cene ako nahvatas poneki popust i to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 poshto idesh u UK, ja bih na tvom mestu uzeo Dell XPS M1330 sa Ubuntuom, da ne placas Vistu bez veze, i onda bih na njega grunuo XP. U trenucima dosade sam konfigurisao M1330 na UK Dell sajtu, i full mashina sa 7200rpm 200GB HDD-om, 8400M GS grafikom, i White-LED ekranom koji je perverzija je manje od 900 funti evo i linka za konfigurisanje http://www1.euro.dell.com/content/topics/t...;l=en&s=dhs Po meni licno od XPS M1330 nema trenutno boljeg laptopa, mali, lagan, a super performanse. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 25, 2008 Author Report Share Posted February 25, 2008 off topic A zasto tamo ne bi kupio desk za 200 funti, pa igraj cs koliko hoces ? Cemu lap ? :) Pa tome sto cu prvih nedelju dana biti u Londonu, onda sest meseci ili Skotska Engleska i Vels, onda 2 ned London,pa mesec Srbija i onda zauvek back u UK e onda cu Desktop racunar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 lucky bitch gl ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Brate, gledam ja i ovaj deo foruma! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 lucky bitch gl ;) To me kosta 100.000 dinara :D Mada i tamo imam zagarantovan posao tako da se to isplati posle 2-3 meseca rada :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts