Jump to content

Breitling navitimer

Recommended Posts

ljudi na ovome original pise sa 3 km razdaljine.A i isao je lik naravno na procenu kod nekog lika na slaviju,pa nije lud da uzme tek tako taj sat :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

on je jedan od 5 likova u Bgu,ako ne i u Srbiji koji ima muda da ti otvori sat od 2k evra i da ga posle i sklopi:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

on je jedan od 5 likova u Bgu,ako ne i u Srbiji koji ima muda da ti otvori sat od 2k evra i da ga posle i sklopi:)

cim ga je otvarao taj tip sa slavije to je gotovo ne vredi vise taj sat nista.....

salim se ali

ako je taj sat stvarno to sto kaze treba da dodje sa tonom dokumentacije + sto mora na sebi mora da ima neki seriski broj tako da preko nesta mozes da ga nadjes...

((((Q))))

SRBI su najgluplji narod na svetu!!!

A u cemu je razlika sad da nosis sat od 3k evra ili neki od npr 150e ? Ne verujem da bi ikad dao te pare na sat.

a brate sto ti mene smaras za to?

Ne verujem ni ja da bih dao te pare za sat,ali ima ko bi.

Ja ni ne nosim sat.

gruja novi alen

pa kako mozes da ne nosis sat?!?!?! a sta ako te neka vrh riba pita koliko je sati a ti kao dziber vadis telefon... to moras pod hitno da ispravis :)

salim se...

ja ne mogu iz kuce da izadjem bez sata. kad ga ne nosim osecam se kao da sam go...

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

"nisam blesav da izadjem na ulicu sa satom od 3k evra"

Kada imash sat od 3k evra ne vozish se autobusom i nekreces se po krugovima kojima je pojam sat i od 200e i gledaju kako da ti odseku ruku za njega. Ljudi nose satove po 30, 50, 100k evra i ostaju neprimeceni. Onaj ko se kurchi sa nekim satom taj ga je platio 150e sa prichom da je taj sat kraden da je original itd a ustvari je turska kopija ili tako neshto. Jednostavno kako je nekom cigusu pojam tvoj sat od 200e tako je tebi pojam nechiji sat od par hiljada evra....

Edited by Goga[TT]
bnlsignature.jpg

pa kako mozes da ne nosis sat?!?!?! a sta ako te neka vrh riba pita koliko je sati a ti kao dziber vadis telefon... to moras pod hitno da ispravis :)

salim se...

ja ne mogu iz kuce da izadjem bez sata. kad ga ne nosim osecam se kao da sam go...

takodje...mob,sat,kljucevi novcanik nemogucje je da izadnjem bez tih stvari

nego grujo....ocje li te slike?

da taj sat nije mozda breitling navimeter 50th anniversary?^^

btw ako ikada budem u stanju da zaradjujem neke bahanalije definitivno bih uzeo neki breitling,jebeno su najlepsi satovi,jebes rolex,to je za cigane i seljake,breitling je pravi smekerski sat [8D]

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"

btw ako ikada budem u stanju da zaradjujem neke bahanalije definitivno bih uzeo neki breitling,jebeno su najlepsi satovi,jebes rolex,to je za cigane i seljake,breitling je pravi smekerski sat [8D]

Za malo da se danas zajebem i ispadnem seljak u društvu, dobro je da sam video post.Gde mogu da uzmem breitlinga kod nas ?

Za malo da se danas zajebem i ispadnem seljak u društvu, dobro je da sam video post.Gde mogu da uzmem breitlinga kod nas ?

sad je kasno,ja sam kupio zadnji,jbg,cekaj sledecju turu

U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date"