gruja Posted February 14, 2008 Author Report Share Posted February 14, 2008 ljudi na ovome original pise sa 3 km razdaljine.A i isao je lik naravno na procenu kod nekog lika na slaviju,pa nije lud da uzme tek tako taj sat :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 14, 2008 Report Share Posted February 14, 2008 ne ne grujo :D mozda je taj lik sa slavije u dilu sa tim likom..a i na kraju ko je taj lik sa slavije ? je li on distributer za srbiju tih satova pa zna :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 on je jedan od 5 likova u Bgu,ako ne i u Srbiji koji ima muda da ti otvori sat od 2k evra i da ga posle i sklopi:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 A u cemu je razlika sad da nosis sat od 3k evra ili neki od npr 150e ? Ne verujem da bi ikad dao te pare na sat. Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 on je jedan od 5 likova u Bgu,ako ne i u Srbiji koji ima muda da ti otvori sat od 2k evra i da ga posle i sklopi:) cim ga je otvarao taj tip sa slavije to je gotovo ne vredi vise taj sat nista..... salim se ali ako je taj sat stvarno to sto kaze treba da dodje sa tonom dokumentacije + sto mora na sebi mora da ima neki seriski broj tako da preko nesta mozes da ga nadjes... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 e dobro smorili ste vise hocete da vam gruja donese sat da se sami uverite !?!?:D jer ako to ne verifikuje rur ekipa onda to nije to Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 15, 2008 Author Report Share Posted February 15, 2008 A u cemu je razlika sad da nosis sat od 3k evra ili neki od npr 150e ? Ne verujem da bi ikad dao te pare na sat. a brate sto ti mene smaras za to? Ne verujem ni ja da bih dao te pare za sat,ali ima ko bi. Ja ni ne nosim sat. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Jašta, u Pančevu znaju koje je vreme na osnovu toga da li je nebo crveno, žuto ili zeleno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 pa kako mozes da ne nosis sat?!?!?! a sta ako te neka vrh riba pita koliko je sati a ti kao dziber vadis telefon... to moras pod hitno da ispravis :) salim se... ja ne mogu iz kuce da izadjem bez sata. kad ga ne nosim osecam se kao da sam go... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 Ako te neka vrh riba pita koliko je sati ti joj samo reci "Its sexy time". ;) Ja sam prestao da nosim sat jer sam svakih 5 minuta gledao koliko ima sati, a nisam blesav da izadjem na ulicu sa satom od 3k evra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 (edited) "nisam blesav da izadjem na ulicu sa satom od 3k evra" Kada imash sat od 3k evra ne vozish se autobusom i nekreces se po krugovima kojima je pojam sat i od 200e i gledaju kako da ti odseku ruku za njega. Ljudi nose satove po 30, 50, 100k evra i ostaju neprimeceni. Onaj ko se kurchi sa nekim satom taj ga je platio 150e sa prichom da je taj sat kraden da je original itd a ustvari je turska kopija ili tako neshto. Jednostavno kako je nekom cigusu pojam tvoj sat od 200e tako je tebi pojam nechiji sat od par hiljada evra.... Edited February 15, 2008 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 15, 2008 Report Share Posted February 15, 2008 what he said... Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa kako mozes da ne nosis sat?!?!?! a sta ako te neka vrh riba pita koliko je sati a ti kao dziber vadis telefon... to moras pod hitno da ispravis :) salim se... ja ne mogu iz kuce da izadjem bez sata. kad ga ne nosim osecam se kao da sam go... takodje...mob,sat,kljucevi novcanik nemogucje je da izadnjem bez tih stvari nego grujo....ocje li te slike? da taj sat nije mozda breitling navimeter 50th anniversary?^^ btw ako ikada budem u stanju da zaradjujem neke bahanalije definitivno bih uzeo neki breitling,jebeno su najlepsi satovi,jebes rolex,to je za cigane i seljake,breitling je pravi smekerski sat Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 what he said Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 pa nije ni brajtling baš nepoznat seljacima i ciganima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 btw ako ikada budem u stanju da zaradjujem neke bahanalije definitivno bih uzeo neki breitling,jebeno su najlepsi satovi,jebes rolex,to je za cigane i seljake,breitling je pravi smekerski sat Za malo da se danas zajebem i ispadnem seljak u društvu, dobro je da sam video post.Gde mogu da uzmem breitlinga kod nas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted February 21, 2008 Report Share Posted February 21, 2008 Za malo da se danas zajebem i ispadnem seljak u društvu, dobro je da sam video post.Gde mogu da uzmem breitlinga kod nas ? sad je kasno,ja sam kupio zadnji,jbg,cekaj sledecju turu Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts