Jump to content

da li je exit sranje?

Veljok

Recommended Posts

koji si jebeni retard

Ako nemas pametnije sta da kazes bolje ne vredjaj, ne znam smisao da vredjas preko neta ko poslednja pickica.

oni su zapocheli sve i legende su ali nisu bili popularni (+ su mrtvi glavni memberi ffs)

a vidi, sve sam lepo napisao

Nisu bili popularni je jebeni rofl, ti covece nisi ni slusao punk nego imas brata sestru druga koji slusaju pa mislis da znas nesto a nemas pojma, jel si ti svestan da na 99% svih punk koncerata u proteklih par godina svaka grupa svira jednu pesmu Ramonesa u znak secanju na preminulog pevaca, Ramonsi su legende a ja ne poznajem ni jednog coveka koji slusa punk da ne slusa Ramonse ali ni jednog.

i shta sad ti hocesh?

Necu nista samo hocu da ne seres po Ramonsima.

SCJP.png

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ako nemas pametnije sta da kazes bolje ne vredjaj, ne znam smisao da vredjas preko neta ko poslednja pickica.

Nisu bili popularni je jebeni rofl, ti covece nisi ni slusao punk nego imas brata sestru druga koji slusaju pa mislis da znas nesto a nemas pojma, jel si ti svestan da na 99% svih punk koncerata u proteklih par godina svaka grupa svira jednu pesmu Ramonesa u znak secanju na preminulog pevaca, Ramonsi su legende a ja ne poznajem ni jednog coveka koji slusa punk da ne slusa Ramonse ali ni jednog.

Necu nista samo hocu da ne seres po Ramonsima.

vidish da si retardiran :)

kako me umara pricha sa ovim ljudima kojima kazhem "plavo" a oni razumeju "zgrada"

ramonesi su sada popularizovani podosta jer su krepli svi. kadgod artist umre raste mu pricetag na svim itemima. pre za ramonese nije mnogo ljudi vaistinu znalo. ne pricham ti o bendovima ili o ljudima koji su totalno u tome vec o shiroj publici.

evo ti domaci zadatak:

http://www.imdb.com/title/tt0368711/

nemam vishe nishta da ti kazhem shto nije ovde vec recheno

neka osoba glupak hehe

Sto se tice publike > 25 godina evo zasto naprimer ja dolazim na exit sa starijom gardom :

1. Imamo super gajbu super jeftino

2. Pored gajbe ima odlicna mesara sa konjskim kobajama, relativno je i pijaca blizu.

3. Odmorimo se ko ljudi

4. Muzika nas taamo ne zanima preterano, prvenstveno idemo radi opustanja, odmora i malo da razbijemo tuznu monotoniju naseg bivstvovanja.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

hell >>> ma super si :)

dobro je sto si naveo 5 pesama od green day-a, to je skroz super, a to je toliko popularan i kul bend i svi znanju sve njihove pesme...

bob dilan izbacio jedan album pre trideset godina? aj pokri se usima ako boga znas... neko ce te cuti...

@topic

jupi... dolazi nightwish... grupa za koju nismo culi apsolutno ni jednu jebenu vest od kad je tarja otisla... bice sjajno... a ja cu biti na nekom drugom stage-u

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

ju, a bas sam hteo da ishejtujem InfernOwna zbog pitanja dal je exit sranje :D

naravno da nije sranje. i naravno da se svake godine nadje za svakog po nesto.tako ce biti i ove.tako je bilo i ranijih godina.

e sad... sto neko voli da kenja, to je druga stvar. naravno da karta nije skupa.sto se niste napravili pametni i kupili je u decembru.

ove godine se uopste ne opterecujem. i ne iznenadjuju me imena tipa nightwish, foo fighters,sex pistols. jer ipak treba na sve misliti. prosle godine je hiphop zauzeo main, nadam se da nece i ove. jer ne bi trebalo realno.

Bring It

@ black sun - Odnosilo se na Sex Pistolse ako nisi uspeo da zakljucis to care...a oko nabrajanja sam ti rekao da ides da se prepucavas na taj nacin sa nekom decom bolje :).Ajde molim te ispadni sad opet glup pa mi napisi da ja tebi IPAK nisam nabrojao 5 pesama,verovatno si ti neki faktor da ja tebi dokazujem moje poznavanje muzike :)).Green Day jeste popularan isto kao sto je Linkin Park i Foo Fighters i svi drugi bendovi koji se vrte neprestano na MTV-u poslednjih par godina.Da kazes da su ti sranje i da ne volis takvu muziku to je ok,ali da ti mene ubedjujes da oni nisu mega popularni...ispadas glup.

btw to sto ti nisi cuo o Najtvisu nista otkad je Tarja otisla ne znaci da mi nismo culi i da nisu izdali novi album...itd itd.

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

za tebe vazhi isti domaci zadatak kao za deia

http://en.wikipedia.org/wiki/Ramones

Pa sad nije bas i da je interwebz uvek u pravu. Ramones su ramones, nema veze broj prodatih ploca. Prosto oni su ramones :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Green Day - American Idiot RIAA certification: 6x Platinum

Bob Dylan - Blood on the Tracks RIAA certification: 2x Platinum

jel ovo bolje kao referenca?

Odnosilo se na Sex Pistolse ako nisi uspeo da zakljucis to care...

aha...

bas je lako zakljuciti da se nesto odnosi na pistolse kad poredis green day i bob dylana...

Captain%20Obvious%205%20finished.jpg

Edited by Joe Kerr

If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart.

jebes nightwish, ova nova ne moze ni p od stare pesme da izvuce, slusao sam

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

@ bs -

ti : aj molim te... udovoljite mi svi vi koji trazite green day a culi ste jednu pesmu od njih, dok sa druge strane neke legende poput sex pistolsa necete da vidite... imate inteligenciju prosecne pecurke iz sume...

ja : To sto se ti lozis na bend koji je izdao 1 album pre 30 godina je tvoj problem tj tvoj izbor

ti : bob dilan izbacio jedan album pre trideset godina? aj pokri se usima ako boga znas... neko ce te cuti...

ja : Odnosilo se na Sex Pistolse ako nisi uspeo da zakljucis to care...

ti : aha...bas je lako zakljuciti da se nesto odnosi na pistolse kad poredis green day i bob dylana...

Jesi li ti decko normalan?Taj Captain Obvious bolje da tebi kaze da ne ulazis u raspravu ako ne mozes ni da ispratis sta ti druga strana govori :)

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.