Shale Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Nije topik za ovaj 4um, al kad bolje pogledam nije ni za jedan, mozda zable al tamo bi me napljuvali sto igram wow uopste =P Elem, covek iz shvedske je transferovao wow charove meni i ortaku, i sad trebamo da mu poshaljemo kesh, za western union mi se keva raspitala i to kao otpada. Nikada ovako nesto nisam radio tako da pomagajte nekim infom, iam manje vise sve sto mi je potrebno od informacija sto se primaoca tiche, samo me interesuje necije licno izkustvo iz ovoga i dal trebam da otvaram devizni rachun da bi slao pare... da ne obilazim pola grada sutra za badava ^^ thnx unapred :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Prilicno je zajebano sto western nece da otkljuca da mozemo da saljemo iz Srbije. Jedino da probas sa racuna u banci na njegov racun. DHL se isto ne isplati, zabranjeno je slanje novca a ako sakrijes pa ti nadju mogu da zadrze i precute a da im nista ne mozes. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 probaj sa http://www.virtual-exchange.co.yu/ da iskombinujes nesto. Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 (edited) meni je lik slao pare bank to bank sistemom na moj devisni rachun... koliko se secam njemu je bio potreban moj broj rachuna moj swift iban i bank name i naravno moje ime i prezime. tako da kontam kad bi ti slao njemu trebalo bi ti isto ako bi slao na taj nachin samo koliko se secam uzimaju banke neke veliki fee za tako nesto, il me je lik lagao da bi sledeci put ja preuzeo deo troskova na nekih 100eura koje je poslao morao je da plati fee od 30eura ako se ne varam. sad proveri to... ako je tako najbolje bi bilo da mu platite mesecne pretplate i cao:D Edited February 5, 2008 by nebra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Ja sam to bio resio ovako: ortak iz portugala mi platio transfer, a ja mu dao 1500g ili koliko vec i stvar reshena :) Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 5, 2008 Author Report Share Posted February 5, 2008 Ma komplikacije...lik koji me je transferovao je u medjuvremenu dobio kick iz guilde zato sto je smrad, nece da uzme wow gold a ni mesechne pretplate, i sad sere da ce kao da pravi frku u banci ako mu ne poshaljem kesh. Mada ne znam sta bi realno mogao da uradi, jedino je zabranjeno da on svojom karticom placa tudje transakcije, al onda bi dobio close i na svoj acc i block na svojoj kartici.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Ma komplikacije...lik koji me je transferovao je u medjuvremenu dobio kick iz guilde zato sto je smrad, nece da uzme wow gold a ni mesechne pretplate, i sad sere da ce kao da pravi frku u banci ako mu ne poshaljem kesh. Mada ne znam sta bi realno mogao da uradi, jedino je zabranjeno da on svojom karticom placa tudje transakcije, al onda bi dobio close i na svoj acc i block na svojoj kartici.... Gde je transferovao charove? Ako je na tvoj acc i on se zali u banci mozes dobiti CC ban koji se ne moze maknuti ako nemas slike CC. Mozes probati preko neke banke ili nadjes nekog ko ima paypal pa mu das pare a on mu posalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Jel moze on iz svedske da salje preko western uniona..? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Jel moze on iz svedske da salje preko western uniona..? Mislim da moze, al nemozes poslati iz Srbije u inostranstvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 A sto je problem sibnuti mu pare sa racuna na racun? :) Jel neka frka otvoriti devizni racun? (pazite, ne znam kako je to dole pa pitam) Ja sam sve ovo resavao lepo iz banke, na njegov racun bilo gde. E sad, da banka malo odere, odere ... ali podnosljivo. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5, 2008 Report Share Posted February 5, 2008 Nije frka za slanje, znam da je ortak prošle godine hteo da uplati na neki račun preko, doš'o u banku, oni kao otvori račun devizni i nema frke, on otvorio, uplatio keš, oni poslali dalje i kraj. U nemačku konkretno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Jedina mana toga je sto se cimas i cekas sa bankom, ali jebga kad nema drugo Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted February 6, 2008 Author Report Share Posted February 6, 2008 Transferovao je charove sa jednog servera na drugi. Anyway hvala za info ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalky Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 (edited) ako on nece gold sto ne nadjes nekoga iz gilde/friends liste ko bi ti to uradio (ti njemu gold a on da uplati ovome kesh) a da je iz inostranstva? to mi dodje nekako najjednstavnija varijanta ako je moguca Edited February 6, 2008 by kalky Quote "A te io canto una canzone perche non ho altro..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajoslav Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 ovo ko shpanska serija.. daj kratak rezime cele price :D Quote MMORPG - Many Men Online RolePlaying Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Transferovao je charove sa jednog servera na drugi. Anyway hvala za info ^^ Ako je na tvoj account, i on se zali u banci za tu uplatu (20e za transfer) mozes dobiti Credit Card Ban, znaci ne samo ta credit card nego cela opcija placanjem sa Cc i nemozes dobiti Unban dok ne posaljes slike CC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh! Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Ne mozes da saljes pare preko nikako ukoliko ti nije rodjak.Posto je zakonom dozvoljeno da se preko granice prenese nekih 2000e bez potvrde,tj bez placanja poreza.U suprotnom bilo bi previse lako da se "peru" pare, otvoris dosta racuna i uplacujes sume do 2k evra,bez placanja poreza...koliko se ja razumem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ne razumesh se :) bank transfer radi bez ikakvih problema :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosh! Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ne razumesh se :) bank transfer radi bez ikakvih problema :) Bank transferom placas porez i to dosta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 kakav bre porez? :D placash transfer, al' to je smesno :) drugo, nece lik da mu salje 2000 eura :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunat1x Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 ^ U pravu si, samo platis za transfer (to su neke smesne pare) i mislim da mu ne duguje mnogo. Transfer charactera kosta 20E. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedran Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Dodjavola pa porez je 20% ffs kako nije dosta ako na 200jura je 40 fefese Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 ressing 1 month old topix ftl ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 aj da pretvorimo ovo u raspravu o druidu :) kontam ovo je jedini na kome nije bilo :PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulac Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 kapiram da ako si druid i ne moras da saljes pare u inastransvo, jednostavno izrucis vrecu zlata u wowu i sredis racune, jer se zna i naucno je dokazano da su druidi over power za grindanje qvestovanje AH... Quote Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now I'd hug you but I can't do that while strangulated. using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts